Τρόποι για να πάρετε περισσότερους Twitter followers

Όταν κάποιος αποφασίσει αν θα σας ακολουθήσει στο Twitter, υπάρχει πάντα μια στιγμή ματιά στον αριθμό των οπαδών σας. Όπως και τα περισσότερα μέτρα δημοτικότητας, ένας μεγάλος αριθμός Twitter οπαδούς λέει στους ανθρώπους ότι είστε συμπαθής, επιρροής και αξιοσημείωτος.

Με αυτόν τον τρόπο, η συγκέντρωση περισσότερων οπαδών Twitter είναι σαν ένας κύκλος - τόσο περισσότερο έχετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε. Δοκιμάστε αυτές τις 13 στρατηγικές για να ξεκινήσετε:

Αναβαθμίστε το Avatar σας

Η φωτογραφία του προφίλ σας στο Twitter θα πρέπει να δίνει στους ανθρώπους μια πιο προσεκτική εικόνα του προσώπου σας ή της προσωπικότητάς σας. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία από εσάς την αλιεία είναι εξίσου καλό παράδειγμα με ένα headshot. Ωστόσο, εάν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε tweet-ups, χρησιμοποιήστε μια φωτογραφία την οποία θα αναγνωρίζουν οι άνθρωποι όταν είστε πρόσωπο με πρόσωπο.

Ακολουθήστε περισσότερα άτομα

Οι άνθρωποι σπάνια θα έρχονται σε εσάς, οπότε η καλύτερη στρατηγική είναι να τους επισκεφθείτε. Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Ποιός θα ακολουθήσει το Twitter για να βρείτε και να ακολουθήσετε άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και tweets. Όταν συνδυάζεται με την επόμενη στρατηγική, μπορεί να πάρετε ακόμη και ένα follow-back.

Εισαγάγετε τον εαυτό σας με λεπτότητα

Όταν ακολουθείτε νέους ανθρώπους, περιηγηθείτε στη ροή τους και βρείτε ένα tweet που μπορείτε να απαντήσετε αμέσως. Απαντώντας στα tweets τους, αναγνωρίζουν ότι προσέχετε και συχνά θα σας ακολουθήσουν. Επίσης, αντιμετωπίστε τη ροή του σπιτιού σας περισσότερο σαν μια αίθουσα συνομιλίας.

Προσθήκη & # 34; Ακολουθήστε & # 34; Κουμπιά στην ιστοσελίδα σας

Αν έχετε έναν ιστότοπο, ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε τους υπάρχοντες οπαδούς σε οπαδούς είναι να προσθέσετε ένα κουμπί "follow" στον ιστότοπό σας. Εάν έχετε μια σελίδα στο Facebook , δημοσιεύστε επίσης ένα σύνδεσμο στο προφίλ Twitter σας.

Σχόλιο στις Δημοσιεύσεις στο Blog χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη σας & # 64;

Τα περισσότερα blogs σας δίνουν την ευκαιρία να σχολιάσετε χρησιμοποιώντας το όνομα Twitter. Οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν Disqus σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στο Twitter άμεσα, αλλά μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε το κενό πεδίο "όνομα" με το όνομα Twitter σας επίσης.

Παρακολουθήστε ένα Tweet-Up

Οι περισσότερες μητροπολιτικές περιοχές έχουν τακτικά συναντήσεις Twitter, που ονομάζονται tweet-ups, όπου τα τοπικά tweeters συναντώνται για ποτά ή μια εκδήλωση κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Βρείτε τον τοπικό σας διοργανωτή tweet-up - Boston Tweetup, για παράδειγμα, και παρακολουθήστε μια εκδήλωση! Δίνοντας χρόνο στον πραγματικό κόσμο, και tweeting από τη συνάντηση με ένα χαρακτηρισμένο hashtag είναι ένας γρήγορος δρόμος προς περισσότερους Twitter τους οπαδούς.

Ζητήστε Retweets

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις περιλαμβάνουν συχνά τη φράση "παρακαλώ retweet" ή "pls RT" σε αυτό. Όταν παίρνετε εκ νέου tweeted, τα tweets σας εμφανίζονται μπροστά σε εκατοντάδες, μερικές φορές χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους, με αποτέλεσμα περισσότερους οπαδούς.

Συμμετοχή & # 34; Tweet Chats & # 34;

Μια συνομιλία tweet δημιουργεί μια τεράστια διαδραστική συνομιλία γύρω από ένα μόνο hashtag. Η συμμετοχή σε μια συνομιλία tweet είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτιάξετε νέους φίλους και να λάβετε νέα μηνύματα στις πιο πνευματικές απαντήσεις σας. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια συνομιλία απευθείας μέσω του Twitter, αλλά το TweetChat.com διευκολύνει τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε συνομιλία. Ελέγξτε το Έγγραφο Tweet Google Chat για συνομιλίες.

& # 64; Συγγραφείς των άρθρων που διαβάσατε

Για να πάρετε περισσότερους ανθρώπους μπροστά από το τιτίβισμα σας, να τους κάνετε ένα μέρος από αυτό! Κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα άρθρο, αναζητήστε το όνομα του συγγραφέα Twitter και προσθέστε κάτι σαν το "Great article @username". Όχι μόνο αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στη συνέχεια από τον συγγραφέα, αλλά μπορεί επίσης να σας επαναλάβει στο κοπάδι των οπαδών του, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να στοιβάζετε αυτούς τους αριθμούς.

Αναζητήστε Συζητήσεις

Χρησιμοποιήστε ένα plugin όπως το InboxQ ή το Άγιο Δισκοπότηρο του κτιρίου που ακολουθεί, Σύνθετη αναζήτηση στο Twitter. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα που μιλάνε για θέματα στα οποία είστε ειδικοί. Αναζητήστε άτομα που χρησιμοποίησαν το ερωτηματικό (δηλώνοντας ότι έθεσαν μια ερώτηση) και αν πηγαίνετε τοπικά, αναζητήστε άτομα που ζητούν στην καθορισμένη πόλη σας.

Και τώρα για λίγα πιο βρώμικα κόλπα ...

Εξαπατήστε με τα αρχεία #AutoFollow και #TeamFollowback Hashtags

Αναζητώντας τα παραπάνω hashtags στο Twitter, θα βρείτε μια παρέλαση των ανθρώπων που θα ακολουθήσουν αυτόματα όποιον τις ακολουθεί. Το μόνο μειονέκτημα είναι να βλέπετε συχνά τις ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις τους στη ροή σας.

Αγοράστε Fake Fiverr Followers s

Ο πιο φθηνός χώρος για να αγοράσει οπαδοί είναι ο Fiverr . Πρόκειται για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οι χρήστες προσφέρουν οπουδήποτε από 1.000 έως 20.000 (ή περισσότερους) οπαδούς για πέντε δολάρια. Η πράξη αγοράς οπαδούς δεν είναι αντίθετη με τους The Twitter Rules, αλλά μπορείτε να εξαρτήσετε από αυτούς τους ψεύτικους λογαριασμούς που διαγράφονται από το Twitter αργά ή γρήγορα.

Αποκτήστε Real Followers Με το TweetAdder

Ένα λιγότερο σκανδαλώδες εργαλείο, κάτι που δεν είναι τόσο μυστικό, ακόμα και με τα πιο αξιόπιστα tweeters, είναι το TweetAdder. Για $ 55 δολάρια, παίρνετε ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που ακολουθεί τους νέους ανθρώπους και στη συνέχεια τους απενεργοποιεί σε λίγες μέρες αν δεν σας έχουν επιστρέψει. Με το TweetAdder, έχετε τη δυνατότητα να ακολουθείτε τους ανθρώπους που ακολουθούν έναν ανταγωνιστή ή οποιονδήποτε tweets μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς, re-tweets και μια πιστή ομάδα φίλων του Twitter, η πραγματική μαγεία τοποθετεί κάποια λίπη αγκώνα στις παραπάνω στρατηγικές. Κάντε αυτό και ο αριθμός των οπαδών σας θα αυξηθεί γρήγορα.