Τι είναι ένα Twitter Tweet Chat;

Tweet Οι συνομιλίες είναι οικονομικά αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ και πολύ διασκέδαση!

Μια συνομιλία μέσω Twitter, που ονομάζεται Twitter Chat, Twitter Party ή Twitter Party, εμφανίζεται όταν μια ομάδα χρηστών του Twitter συναντώνται σε μια προκαθορισμένη συνομιλία για να συζητήσουν ένα συγκεκριμένο θέμα που χρησιμοποιεί ένα καθορισμένο hashtag (#). Ο οικοδεσπότης του Twitter Chat δημοσιεύει ερωτήσεις που συνήθως αναγνωρίζονται ως Q1, Q2 και ούτω καθεξής, για να προωθήσουν απαντήσεις, οι οποίες συνήθως αναγνωρίζονται ως A1, A2 και ούτω καθεξής, από τους συμμετέχοντες στο Tweet Chat. Tweet Οι συζητήσεις συνήθως διαρκούν περίπου μία ώρα. Το hashtag συνδέει τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σε μια εικονική συνομιλία.

Πώς να βρείτε μια συνομιλία μέσω Twitter

Αν δεν γνωρίζετε ήδη την ώρα και το hashtag του Tweet Chat, μπορείτε να ελέγξετε αρκετούς ιστότοπους που διατηρούν τα δρομολόγια του Tweet Chats και τα θέματα τους. Εδώ είναι μερικές θέσεις για να ψάξετε για το προγραμματισμένο Tweet Chats:

Γιατί να φιλοξενήσετε μια συνομιλία μέσω Twitter;

Tweet Οι συνομιλίες είναι οικονομικά αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ. Εάν είστε στην επιχείρηση, οι άνθρωποι που συναντάτε σε μια συνομιλία μέσω Twitter μπορεί να γίνουν πελάτες ή φίλοι της μάρκας σας. Εάν προωθήσετε έναν ιστότοπο, η επισκεψιμότητά του ενδέχεται να αυξηθεί. Η μάρκα σας μπορεί να πάει ιογενή. το Facebook σας αρέσει, οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι Twitter οπαδοί μεγαλώνουν και είναι διασκεδαστικό για όλους.

Πώς να φιλοξενήσετε μια συνομιλία μέσω Twitter

Προτού να ρίξετε τη δική σας συνομιλία μέσω Twitter, παρακολουθήστε μερικά από αυτά για να δείτε πώς τρέχουν. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα σαφές σχετικό (και ενδιαφέρον!) Θέμα για το Twitter σας και ένα hashtag. Κατά την επιλογή της ετικέτας hash:

Το κόμμα σας δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικό εάν κανείς δεν δείχνει, οπότε το επόμενο βήμα είναι να προωθήσετε το Twitter σας. Τα συμβαλλόμενα μέρη του Twitter είναι ανοιχτά γεγονότα, επομένως θέλετε να διαδώσετε τις ειδήσεις όσο το δυνατόν ευρύτερα.

Παρόλο που είναι δυνατή η διαχείριση της συζήτησης ακολουθώντας το hashtag chat στο Twitter, εκτός και αν είστε ειδικός χρήστης του Twitter, θα έχετε ευκολότερο χρόνο να διαχειριστείτε το Tweet Party με ένα εργαλείο όπως το HootSuite, το Tweetdeck ή το TweetChat. Ελέγξτε τις υπηρεσίες αυτές και δείτε τι προσφέρουν για να απλοποιήσετε τη διαδικασία.

Σενάριο αρκετές ερωτήσεις για να ξεκινήσει το κόμμα και να συνδεθεί όταν οι απαντήσεις υστερούν. Μπορεί να μην τα χρειάζεστε, αλλά είναι καλύτερο να τα έχετε. Στη συνέχεια, να εμφανιστείτε για το πάρτι σας μπροστά από το χρόνο και να είστε έτοιμοι να ρίξετε τις πόρτες στους καλεσμένους σας και να τοποθετήσετε την πρώτη ερώτηση. Καλα να περνας!

Σημείωση: Ο όρος "συνομιλία μέσω Twitter" χρησιμοποιείται μερικές φορές για να αναφέρεται σε συζητήσεις που πραγματοποιούνται στο Twitter οι οποίες δεν έχουν προκαθοριστεί ως επίσημη συνομιλία. Ο όρος μπορεί επίσης να συγχέεται με την εφαρμογή τρίτου Twitter, TweetChat.com, η οποία βοηθά τους χρήστες να διαχωρίζουν τα tweets που σχετίζονται με συγκεκριμένες συνομιλίες ώστε να είναι πιο εύκολο να ακολουθηθούν.