Ένας οδηγός για τους ακόλουθους στο Twitter

Ορισμοί και στρατηγικές για τους χρήστες Twitter

Ακολουθώντας, Ακολουθήστε - Τι σημαίνουν πραγματικά αυτοί οι όροι;

Twitter Followers: Ακολουθώντας κάποιον στο Twitter σημαίνει απλά να εγγραφείτε στα tweets ή τα μηνύματά σας, ώστε να μπορούν να τα λάβουν και να τα διαβάσουν. Οι ακόλουθοι του Twitter είναι οι άνθρωποι που ακολουθούν ή προσυπογράφουν τα tweets ενός άλλου προσώπου.

Παρατηρητές: Παραδοσιακές λεξικές έννοιες του "οπαδού" στρες "υποστηρικτής" και συνήθως αναφέρονται σε κάποιον που δείχνει υπακοή ή υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόσωπο, δόγμα ή αιτία.

Αλλά το Twitter έχει προσθέσει μια νέα διάσταση στη λέξη "followers". Τώρα αναφέρεται συνήθως σε όποιον έχει κάνει κλικ στο κουμπί Twitter "follow" για να εγγραφεί σε μηνύματα άλλου χρήστη στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από το Twitter σημαίνει ότι έχετε εγγραφεί σε tweets κάποιου, έτσι ώστε όλες οι ενημερώσεις του να εμφανίζονται στο timeline Twitter σας. Σημαίνει επίσης ότι έχετε παραχωρήσει στο άτομο που ακολουθείτε την άδεια να σας στείλει ιδιωτικά tweets, τα οποία ονομάζονται "άμεσα μηνύματα" στο Twitter.

Παραλλαγές σχετικά με τους "followers Twitter" - Υπάρχουν πολλές λέξεις αργαλειών για τους ακόλουθους του Twitter. Αυτά περιλαμβάνουν tweeps (ένα mash-up του tweet και peeps) και tweeples (ένα mashup του tweet και τους ανθρώπους.)

Ακολουθεί μια δημόσια δραστηριότητα στο Twitter, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι αν κάποιος δεν έχει πάρει το δικό του Twitter timeline ιδιωτικό, όλοι μπορούν να δουν ποιοι ακολουθούν και ποιος τους ακολουθεί. Για να ελέγξετε ποιος παρακολουθεί ο καθένας, μεταβείτε στη σελίδα προφίλ Twitter και κάντε κλικ στην καρτέλα "επόμενο". Για να δείτε ποιος έχει εγγραφεί σε tweets αυτού του ατόμου, κάντε κλικ στην καρτέλα "followers" στη σελίδα του προφίλ του.

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ του "επόμενου" στο Twitter και του "φίλου" στο Facebook είναι ότι το Twitter δεν είναι απαραιτήτως αμοιβαίο, πράγμα που σημαίνει ότι τα άτομα που ακολουθείτε στο Twitter δεν χρειάζεται να σας ακολουθήσουν για να εγγραφείτε στα tweets τους. Στο Facebook, η σύνδεση φίλου πρέπει να είναι αμοιβαία για να λαμβάνετε ενημερώσεις κατάστασης Facebook σε οποιονδήποτε.

Το κέντρο βοήθειας Twitter παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ακόλουθους του Twitter και τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται στην υπηρεσία κοινωνικών μηνυμάτων.

Ο οδηγός Γλώσσα Twitter προσφέρει πολλούς ορισμούς των όρων και φράσεων του Twitter.