Τα 10 πιο ωραία παιχνίδια Wii

Αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο Wii σας

Ενώ το Wii στερείται της γραφικής ισχύος του PS3 και του Xbox 360, υπάρχουν κάποια παιχνίδια εκεί έξω που δείχνουν πόσο καλό παιχνίδι Wii μπορεί να φανεί. Εδώ είναι τα 10 καλύτερα Wii παιχνίδια.

01 από 10

Τρελός κόσμος

SEGA

Το MadWorld δεν είναι απλώς το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι που έγινε ποτέ για το Wii. είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια που φτιάχτηκαν ποτέ για οποιαδήποτε πλατφόρμα, παρουσιάζοντας ένα κυρίως ασπρόμαυρο κόσμο που μοιάζει με ένα λεπτομερές σχεδιάγραμμα ζωντανής γραμμής. Με τα ζοφερά τοπικά του και τη βίαιη βία, δεν θα καλούσατε το παιχνίδι αρκετά, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό. Περισσότερο "

02 από 10

Okami

Capcom

Με την Ιαπωνική εμφάνιση ακουαρέλας, το Okami μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα σχέδιο τέχνης που απομακρύνει το 99% όλων των βιντεοπαιχνιδιών. Είναι μια θαυμάσια επίδειξη της ανάγκης για βιντεοπαιχνίδια να σκεφτούν περισσότερα για τον οπτικό σχεδιασμό και λιγότερα σχετικά με την λεπτομερή υφή και τα ποσοστά καρέ. Περισσότερο "

03 από 10

Muramasa: Η λεπίδα του δαίμονα

Το Muramasa είναι ένα παιχνίδι σπαθιά και όμορφο τοπίο. Ανάφλεξη

Αυτή η πλατφόρμα 2D είναι ουσιαστικά μια σειρά πραγματικά όμορφα τοπία - ρέοντα ρέματα και άνθη που πέφτουν - ξεκινούν από αρκετά avatars μάχονται δροσερά τέρατα. Το παιχνίδι έχει την υπέροχη ποιότητα μιας ιαπωνικής ξυλογραφίας. Περισσότερο "

04 από 10

Χαμένος στη σκιά

Hudson Soft

Με μυστηριώδη μηχανήματα χύτευσης μακριών σκιών που ρίχνονται στα αρχαία δάπεδα και τους τοίχους με σκιά ηλιοφάνειας, η σκιά έχει μια θαυμάσια μαγική ποιότητα σε αυτό που προκάλεσε τους ανθρώπους να συγκρίνουν οπτικά το παιχνίδι με το κλασικό Ico . Ενώ το gameplay αισθάνθηκε μερικές φορές επαναλαμβανόμενο, τα γραφικά ήταν πάντα φρέσκα. Περισσότερο "

05 από 10

Fragile Dreams: Αποχαιρετιστήρια ερείπια της Σελήνης

Κατά καιρούς το παιχνίδι είναι εντυπωσιακά όμορφο. XSEED

Είναι αξιοσημείωτο πόσο συχνά τα Fragile Dreams καταφέρνουν να δημιουργήσουν τοπία στα οποία ένας όμορφα φωτισμένος ουρανός βρίσκεται πίσω από τις σιλουέτες των σκούρων πανύψηλων δομών, ενώ μια εικόνα παρακολουθεί από πρώτο πλάνο. Δουλεύει; το παιχνίδι είναι γεμάτο από στιγμές όπου αναπνέετε καθώς εισέρχεστε σε μια νέα θέση.

06 από 10

Ατελείωτες Ocean: Blue World

Μπορείτε να βουτήξετε στα πιο ζεστά και κρύα νερά της γης. Nintendo

Είναι θαυμάσιο πόσο καλά το παιχνίδι δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε έναν όμορφο υποβρύχιο παράδεισο από πολύχρωμα ψάρια και υπέροχα ερείπια. Περισσότερο "

07 από 10

Epic Νήματα Kirby

Το Epic Νήματα του Kirby έχει έξυπνα, οπτικά εντυπωσιακά επίπεδα. Nintendo

Η Kirby είναι αξιοσημείωτη για τον έξυπνο οπτικό σχεδιασμό της. το σύνολο του παιχνιδιού φαίνεται ότι ήταν ραπτικά ραμμένο μαζί, με τον ίδιο τον Kirby να είναι ένα ζωντανό περίγραμμα νήματα. Με τα παστέλ χρώματα και τις ποικίλες υφές, το παιχνίδι σας κάνει να αισθάνεστε σαν να έχετε περιπλανηθεί στο κιτ ραπτικής της μητέρας σας.

08 από 10

Ο θρύλος του Zelda: Σκιάχτρο

Nintendo

Κανείς δεν είχε περισσότερες πρακτικές να κάνει παιχνίδια για το Wii από τη Nintendo, οπότε δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της κονσόλας έχουν μάθει πώς να κάνουν πολύ ωραία παιχνίδια. Ήταν συγκλονιστικός όταν οι επικριτές που χάλαζαν τα γραφικά HD του PS3 παραπονέθηκαν για την εμφάνιση του παιχνιδιού. Εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σκιές των σύννεφων σκουπίζουν σε μια τεράστια έρημο και να μην αισθανθείτε τίποτα, πρέπει να είστε λίγο νεκρός μέσα. Περισσότερο "

09 από 10

Disney Epic Mickey

Διαμερίσματα Junction Point

Ενώ είναι πολύ λιγότερο έντονη από την πρώιμη τέχνη της τέχνης που μας οδήγησε να περιμένουμε, το Epic Mickey έκανε μια θαυμάσια δουλειά τόσο για να δημιουργήσει και να υπονομεύσει την εμφάνιση ενός κλασικού Disney. Μοιάζει περισσότερο με ένα κινούμενο πλάνο της Disney από ό, τι τα περισσότερα τρέχοντα κινούμενα σχέδια Disney κάνουν.

10 από 10

Και όμως κινείται

Διακεκομμένοι κανόνες

Ενώ το ύφος τέχνης κολάζ χαρτιού είναι σκόπιμα τραχύ, αυτό με κάποιο τρόπο κάνει ακριβώς το βλέμμα του φαίνεται ακόμα πιο δροσερό. Το AYIM δείχνει ότι ένα φανταστικό, πρωτότυπο στυλ μπορεί να αντισταθμίσει έναν πολύ μικρό προϋπολογισμό. Περισσότερο "