Τα 9 καλύτερα Παιχνίδια του Xbox One Παιδιά που θα αγοράσουν το 2018

Κατάστημα για την καλύτερη μουσική, παιχνιδιάρικα παιχνίδια, superhero και παζλ για παιχνίδια παιδιών

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός παιχνιδιού για τα παιδιά σας, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Θέλετε να βρείτε κάτι τόσο διασκεδαστικό όσο και κατάλληλο για την ηλικία και μπορεί να είναι μια δύσκολη ισορροπία για να χτυπήσετε. Έτσι αν ψάχνετε για το καλύτερο παιχνίδι superhero, old-school, παζλ ή για παιχνίδι για το παιδί σας, τα κορυφαία παιχνίδια παιγνιδιού του Xbox One που αγοράζουμε, θα σας δώσουν περισσότερο.

Παρόλο που ο Mario μπορεί να μην είναι στο Xbox σύντομα, το καλύτερο στοίχημά σας για το καλύτερο παιχνίδι Xbox One παιδιών είναι το Yooka-Laylee. Είναι κατασκευασμένο από τους ίδιους προγραμματιστές από τα παλαιότερα classics, όπως το Banjo Kazooie του N64. ένα σταθερό παιχνίδι πλατφόρμας με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, υπέροχα γραφικά και γεμάτο διασκέδαση παιχνίδι.

Το Yooka-Laylee βάζει τα παιδιά στο ρόλο ενός δίδυμου φίλου: ένας χαμαιλέοντας που ονομάζεται Yooka και ένα ρόπαλο που ονομάζεται Laylee, οι οποίοι δουλεύουν μαζί για να φέρουν τις δικές τους φοβερές ικανότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο εξέλιξης. Οι παίκτες ξεκλειδώνουν κινήσεις καθώς ταξιδεύουν μέσα από τα επίπεδα, προσφέροντας ένα πιο προσαρμοσμένο σύνολο επιλογών για το πώς να παίξουν και να εξερευνήσουν τους τεράστιους κόσμους του παιχνιδιού. Αυτή είναι η επιλογή του παιχνιδιού Xbox One για παιδιά, η οποία γίνεται από έμπειρους προγραμματιστές που φέρνουν τόσο μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα όσο και ζωντανές προσωπικότητες σε ένα συνολικό παιχνίδι που βασίζεται αποκλειστικά στη διασκέδαση.

Το μεγαλύτερο και καλύτερο παιχνίδι superhero στο Xbox One είναι εύκολα LEGO Marvel Super Heroes. Το LEGO Marvel Super Heroes σας προσφέρει το τεράστιο, ανοιχτό χαρακτήρα του παιχνιδιού σας, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείτε - τα X-Men, Spider Man, Iron Man, Thor, Captain America, κηδεμόνες του γαλαξία, Fantastic Four και άλλα κόσμο του Μανχάταν να εξερευνήσει, ενώ προσπαθεί να σταματήσει ένα κακό πλοκή από Loki και Doctor Doom. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες έχει ξεχωριστές ικανότητες και ικανότητες - ο Iron Man μπορεί να λειώσει χρυσά αντικείμενα, ο Wolverine μπορεί να περικόψει τα τείχη, ο Hulk μπορεί να σηκώσει βαριά αντικείμενα κλπ. Που χρησιμοποιείς για να εξερευνήσεις τα επίπεδα και να λύσεις απλά παζλ. Έχοντας τόσους πολλούς χαρακτήρες, όλα σε ένα παιχνίδι κάνουν το LEGO Marvel Super Heroes ένα σίγουρο πυροτέχνημα με παιδιά και κωμικούς οπαδούς.

Το Minecraft Story Mode λαμβάνει χώρα στους γνωστούς παγκόσμιους παίκτες που γνωρίζουν και αγαπούν, αλλά διαθέτει ένα μεγάλο πλήρες φωνητικό στίγμα χαρακτήρων και μια γραμμική ιστορία για τον χαρακτήρα σας χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ικανότητές τους να αναζητήσουν μια μυστηριώδη ομάδα ηρώων που ονομάζεται Τάγμα της Πέτρας και, τελικά, να σώσει τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία, όπου μιλάτε με χαρακτήρες, βρείτε αντικείμενα και λύστε βασικά παζλ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέους χώρους και να μετακινήσετε την ιστορία προς τα εμπρός. δεν είναι ένας ανοιχτός κόσμος όπως το κανονικό Minecraft. Έχει όμως τα παραδοσιακά στοιχεία κατασκευής και κατασκευής του Minecraft σε βασικά σημεία της ιστορίας.

Ακόμη και οι πιο έμπειροι παίκτες του Minecraft θα απολαύσουν να δουν όλα τα γνωστά αντικείμενα, μπλοκ, θέσεις και τεχνικές που παρουσιάζονται με νέο τρόπο εδώ. Ο συνδυασμός της γνωστής αισθητικής Minecraft με μια πραγματική ιστορία και ένα cast από αξιαγάπητους χαρακτήρες καθιστούν το Minecraft Story Mode ένα must-play.

Πάρτε όλη την οικογένεια να κινείται με την τελευταία δόση της δημοφιλούς σειράς Just Dance. Το Just Dance 2018 βοηθά τα παιδιά να παραμείνουν δραστήριοι, ενώ μετακινούνται στις τελευταίες μουσικές επιτυχίες και αναπτύσσουν τις αισθήσεις τους για ρυθμό και ισορροπία.

Απλά εγκαταστήστε μια εφαρμογή στο smartphone σας (λειτουργεί με συσκευές Android και iOS), κρατήστε το τηλέφωνό σας και τραβήξτε το αυλάκι σας όσο το παιχνίδι παρακολουθεί τις κινήσεις σας. Είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος για να έχετε το παιχνίδι πιο ακριβές για να παρακολουθείτε τις ομαλές κινήσεις σας, κάτι που είναι σημαντικό καθώς οι βαθμολογίες βασίζονται στο πόσο ακριβείς είναι όλες οι επιδόσεις σε σύγκριση με τις διασκεδαστικές, ενεργητικές ρουτίνες χορού στην οθόνη. Αυτό το παιχνίδι είναι πάντα μεγάλο σε μέρη με γνωστά χτυπήματα από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη. Το Just Dance 2018 έρχεται με πάνω από 40 κομμάτια και πάνω από 300 τραγούδια διατίθενται με το Just Dance Unlimited (δωρεάν δοκιμή 3 μηνών περιλαμβάνεται). Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της έκδοσης περιλαμβάνουν το "Despacito" του Luis Fonsi & Daddy Yankee, το "24K Magic" του Bruno Mars και το "Shape of You" του Ed Sheeran.

Τα παιχνίδια παιχνιδιών-ζωής είναι εκπληκτικά για τα παιδιά, επειδή είναι πραγματικά δύο παιχνίδια / παιχνίδια σε ένα. Για να ξεκινήσετε, παίρνετε παιχνίδια πραγματικού κόσμου και αριθμούς δράσης που είναι διασκεδαστικά να παίξετε με, αλλά αυτές οι ειδικές μορφές μπορούν επίσης να σαρωθούν σε ένα βιντεοπαιχνίδι και έπαιξαν ψηφιακά επίσης. Το αγαπημένο παιχνίδι παιχνιδιού μας, το LEGO Dimensions, το βγάζει ένα βήμα παραπέρα, έχοντας χτίσει πραγματικά τα στοιχεία και τα playets (τα οποία περιλαμβάνουν άδειες όπως "Jurassic World", "Επιστροφή στο Μέλλον", "Ghostbusters", "Doctor Ποιος, "" Scooby-Doo "και άλλα) κομμάτι-κομμάτι με LEGO τούβλα. Τα επίπεδα βιντεοπαιχνιδιών που βασίζονται σε αυτές τις άδειες είναι η ίδια με την 3D δράση / πλατφόρμα με τα άλλα παιχνίδια LEGO, αλλά μπορείτε να ανταλλάξετε τυχόν χαρακτήρες από οποιαδήποτε άδεια εισόδου και εξόδου σε οποιοδήποτε επίπεδο, δημιουργώντας κάποιες διασκεδαστικές και αστείες καταστάσεις crossover που θα βρείτε μόνο σε Διαστάσεις LEGO.

Οι ταινίες "Jurassic Park" δεν είναι πάντα ακριβώς φιλικές προς το παιδί, αλλά το LEGO Jurassic World παρουσιάζει και τις τέσσερις ταινίες με αστείρευτο και χιουμοριστικό τρόπο, όπου κανείς δεν πεθαίνει ή τραυματίζεται και οποιαδήποτε βία αντικαθίσταται με ανόητα αστεία . Όχι μόνο το παιχνίδι σας επιτρέπει να παίξετε μέσα από το οικόπεδο και των τεσσάρων "Jurassic" ταινιών, αλλά σας δίνει επίσης πλήρως ανοιχτές παγκόσμιες εκδόσεις των τοποθεσιών από τις ταινίες για να εξερευνήσετε.

Ακόμα καλύτερα, μαζί με το playable cast ανθρώπινων χαρακτήρων όπως ο Alan Grant, ο Dr. Sattler, ο Ian Malcom και άλλοι, υπάρχουν επίσης και διάφοροι δεινόσαυροι, συμπεριλαμβανομένων των velociraptors, brontosaurus και T-Rex. Τα γραφικά αποτελούν ένα ενδιαφέρον μίγμα από ρεαλιστικά υπόβαθρα με πλαστικούς χαρακτήρες που φαίνονται φανταστικοί και τα ηχητικά εφέ / μουσική λαμβάνονται όλα απευθείας από τις ταινίες.

Ο ζωολογικός κήπος Tycoon είναι ένας προσομοιωτής κτιρίου / διαχείρισης ζωολογικών κήπων στον πυρήνα του, αλλά η πραγματική του έκκληση προέρχεται από το γεγονός ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρατηρείτε και να αλληλεπιδράτε απλά με τα ζώα. Η λειτουργία ελεύθερου παιχνιδιού σάς επιτρέπει να αγνοήσετε πλήρως την πτυχή διαχείρισης, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε ζωολογικό κήπο με ό, τι ζώα θέλετε και είναι σε αυτή τη λειτουργία όπου η εμπειρία λάμπει πραγματικά.

Τα λιοντάρια, οι τίγρεις, οι αρκούδες, οι ελέφαντες, οι καμηλοπάρδαλοι, οι χιμπαντζήδες και πολλά άλλα είδη ζώων είναι διαθέσιμα εδώ και απλά να κάθεσαι και να τα βλέπεις καθώς τρέχουν και παίζουν είναι απόλυτη χαρά. Τα γραφικά είναι φανταστικά, ακριβώς κάτω από την απαλή και ασαφής εμφάνιση γούνας στα ζώα που σας κάνει να θέλετε να φτάσετε και να ακουμπήσετε.

Τα παιχνίδια των καλύτερων παιδιών τους αναγκάζουν να σκέφτονται λίγο και ίσως να μάθουν κάτι καινούργιο και Time Adventure: Οι Finn & Jake Investigations το κάνουν πολύ καλά. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Τζέικ (ο σκύλος) και ο Φινκ (το αγόρι) πρέπει να λύσουν μυστήρια σε όλη τη γη του Οού. Εξερευνείτε πλήρως τις 3D εκδόσεις των θέσεων κλειδιών από την επίδειξη, όπως το σπίτι του Treetrunks ή το παλάτι του Princess Bubblegum, προκειμένου να βρείτε ενδείξεις και αντικείμενα που έχετε μαζί για να λύσετε το μυστήριο.

Τα πράγματα όπως το συνδυασμό ενός μπουκαλιού + νερού + σαπουνιού για να φτιάξετε μια γιγαντιαία φούσκα για να μπορέσετε να φτάσετε προς τα πάνω ή να κάνετε συνέντευξη σε όλους γύρω από την πόλη για να καταλάβετε ποιος πήρε ένα βασικό στοιχείο είναι μόνο μερικά από τα παζλ. Πραγματικά πρέπει να σκεφτείτε κριτικά και να είστε έξυπνοι, και η επίλυση των παζλ είναι πραγματικά αρκετά διασκεδαστική. Όλοι οι fan-favorite χαρακτήρες από την εκπομπή είναι εδώ, πλήρως εκφρασμένοι από τους πραγματικούς ηθοποιούς, και η παρουσίαση συνολικά είναι κορυφαία.

Το Kinect για το Xbox One ήταν ένα αναμφισβήτητο flop, αλλά αν συμβεί να έχεις ένα Kinect, είσαι για μια απόλαυση με το Fantasia: Music Evolved. Fantasia: Η Music Evolved ζευγάρει την οπτική λαμπρότητα των ταινιών Disney "Fantasia" με ένα κινητό μουσικό παιχνίδι όπου δημιουργείτε μουσική όπως ο ηγέτης μιας συμφωνίας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια από τον Μότσαρτ και τον Μπαχ, καθώς και σύγχρονα τραγούδια από τον David Bowie και την Βασίλισσα.

Με τη μετακίνηση των χεριών σας με διαφορετικούς τρόπους για να μιμούνται τους δείκτες στην οθόνη, φέρνετε τη μουσική στη ζωή. Το παιχνίδι είναι σχετικά απλό και διαισθητικό, αλλά η πρόκληση προέρχεται από το να βεβαιώνεστε ότι τα χέρια και το σώμα σας είναι στη σωστή θέση για να ολοκληρώσετε την επόμενη σειρά κινήσεων, όχι μόνο την τρέχουσα, που είναι πιο σκληρή από ό, τι ακούγεται. Μόλις μάθετε να παίζετε, όμως, το Fantasia: Music Evolved είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και είναι τόσο εύκολα το καλύτερο παιχνίδι Kinect.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .