Μάθετε το μέσο μέγεθος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το μέγεθος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθορίζεται πολύ περισσότερο από το μήνυμά σας

Ο καθορισμός του μέσου μεγέθους ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δύσκολος εξαιτίας όλων των παραγόντων που τίθενται σε λειτουργία. Ωστόσο, γενικά, ένα μέσο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι περίπου 75KB σε μέγεθος.

Επειδή το 75KB είναι περίπου 7.000 λέξεις σε απλό κείμενο ή περίπου 37.5 σελίδες γραφομηχανής, είναι λογικό ότι άλλοι παράγοντες συμβάλλουν στο μέγεθος ενός μέσου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στοιχεία που επηρεάζουν το μέγεθος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το κείμενο του μηνύματός σας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πολλοί άλλοι παράγοντες συμβάλλουν στο μέγεθος ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γιατί το μέγεθος έχει σημασία

Εάν διαθέτετε τεράστιο αποθηκευτικό χώρο και δεν έχετε περιορισμένο χρονοδιάγραμμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσα emails λαμβάνετε ή πόσο μεγάλα είναι. Ωστόσο, αν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφορούν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε άτομα που δεν γνωρίζετε, το μέγεθος έχει σημασία. Δισεκατομμύρια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται καθημερινά, έτσι οι προσπάθειες μάρκετινγκ σας έχουν πολύ ανταγωνισμό. Τα μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρειάζονται περισσότερο χρόνο φόρτωσης και απαιτούν μεγαλύτερο εύρος ζώνης. Στατιστικά, οι μισοί παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαγράφουν το ανεπιθύμητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός δευτερολέπτων από το άνοιγμα. Επομένως, εάν συμπεριλάβετε αρκετά μεγάλα συνημμένα που φορτώνουν αργά, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μπορεί να διαγραφεί πριν γίνει η απόδοση των γραφικών.

Ορισμένοι υπολογιστές-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν θα εμφανίζουν ολόκληρο το μήνυμα. Για παράδειγμα, το Gmail αποστέλλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεγαλύτερα από 102KB. Παρέχει στους αναγνώστες μια σύνδεση αν θέλουν να δουν το πλήρες email, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι ο αναγνώστης θα το κάνει κλικ.

Η εμπειρία του παραλήπτη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά όταν συνδέετε πολλές μεγάλες εικόνες. Εάν χρησιμοποιείτε μια προσαρμοσμένη γραμματοσειρά, το κείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται αργά. Οποιαδήποτε από αυτές τις ενέργειες μπορεί να παρουσιάσει τον αναγνώστη με κενή οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να κάνει κλικ μακριά.

Όρια αποθήκευσης για πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα όρια μεγέθους που τίθενται σε εφαρμογή από τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν κρυφές κεφαλίδες, το ίδιο το μήνυμα και όλα τα συνημμένα. Ακριβώς επειδή ο πάροχός σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει όριο μεγέθους 25MB δεν σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε 25MB συνημμένων σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι δημοφιλείς πάροχοι email έχουν διαφορετικά όρια μεγέθους. Από το 2018, αυτά τα όρια για ορισμένους από τους δημοφιλείς παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

Οι περισσότεροι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν γενναιόδωρες πολιτικές αποθήκευσης καθώς και μεθόδους για να δούμε πόσο διάστημα έχει παραμείνει η κατανομή σας.