Προσθέστε μια εικόνα στην υπογραφή σας στο Gmail

Κάντε την υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου να ξεχωρίζει με μια προσαρμοσμένη εικόνα.

Μια "κανονική" υπογραφή στο Gmail περιλαμβάνει μόνο προσαρμοσμένο περιεχόμενο όπως το όνομά σας, ειδικά μορφοποιημένο κείμενο ή ίσως τον αριθμό τηλεφώνου σας. Προσθέτοντας μια φωτογραφία στην υπογραφή σας, την ξεχωρίζει από τις τυποποιημένες, συνηθισμένες υπογραφές και είναι ένας εύκολος τρόπος να ξεχωρίσετε τα μηνύματά σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail για επιχειρήσεις, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ρίξετε ένα έθιμο λογότυπο στην υπογραφή σας ή ακόμα και μια μικρή εικόνα του εαυτού σας. Ωστόσο, θυμηθείτε να μην το παρακάνετε και να κάνετε την υπογραφή σας πολύ άγρια ​​ή φανταστική.

Το Gmail διευκολύνει την προσθήκη μιας εικόνας στην υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Μπορείτε να ανεβάσετε κάτι από τον υπολογιστή σας, να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα από μια διεύθυνση URL ή να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία που έχετε ήδη μεταφορτώσει στο λογαριασμό σας στο Google Drive .

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια υπογραφή Gmail μόνο για την κινητή συσκευή σας , αλλά σε αντίθεση με την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, μια υπογραφή Gmail για κινητά μπορεί να είναι μόνο κείμενο. Αυτό ισχύει και για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εισερχομένων του Gmail: υποστηρίζεται μια υπογραφή αλλά δεν επιτρέπει εικόνες.

Κατευθύνσεις

Η χρήση μιας εικόνας στην υπογραφή σας στο Gmail είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη της φωτογραφίας και η λήψη απόφασης σχετικά με το πού θα την τοποθετήσετε.

 1. Με το Gmail ανοιχτό, μεταβείτε στη σελίδα Γενικές ρυθμίσεις του λογαριασμού Gmail μέσω του κουμπιού Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι) και, στη συνέχεια, της επιλογής Ρυθμίσεις .
 2. Μετακινηθείτε προς το κάτω μέρος της σελίδας μέχρι να βρείτε την περιοχή Υπογραφή .
 3. Βεβαιωθείτε ότι το κουμπί επιλογής δίπλα στην περιοχή προσαρμοσμένης υπογραφής είναι επιλεγμένο και όχι το στοιχείο Δεν υπάρχει υπογραφή . Εάν δεν έχει επιλεγεί η επιλογή Υπογραφή, η υπογραφή δεν θα ισχύει για τα μηνύματά σας.
  1. Σημείωση: Εάν έχετε ρυθμίσει το Gmail για την αποστολή μηνυμάτων από πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα δείτε περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εδώ. Απλά επιλέξτε αυτό από το αναπτυσσόμενο μενού για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε την υπογραφή της εικόνας.
 4. Είτε δημιουργείτε μια νέα υπογραφή από το μηδέν είτε επεξεργάζεστε μια υπάρχουσα, βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβώς όπως την θέλετε ( αλλά ότι δεν είναι όλα πέρα ​​από τη θέση ). Μετά από όλα, αυτό είναι που οι παραλήπτες θα δουν με κάθε email που στέλνετε.
 5. Τοποθετήστε το δρομέα του ποντικιού ακριβώς εκεί που θέλετε να πάει η εικόνα. Για παράδειγμα, αν πρέπει να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το όνομά σας, πληκτρολογήστε το όνομά σας και πατήστε enter για να υπάρχει μια νέα γραμμή κάτω από αυτήν για την εικόνα.
 1. Από το μενού του επεξεργαστή υπογραφών, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή εικόνας για να ανοίξετε το παράθυρο Προσθήκη εικόνας .
 2. Αναζήτηση ή περιήγηση των δικών σας φωτογραφιών στην καρτέλα My Drive ή μεταφόρτωση ενός από τη διεύθυνση Upload ή Web (URL) .
 3. Κάντε κλικ ή επιλέξτε Επιλογή για να εισαγάγετε την εικόνα στην υπογραφή.
  1. Σημείωση: Αν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας επειδή είναι πολύ μικρό ή μεγάλο, επιλέξτε την εικόνα μόλις αυτή εισαχθεί για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού αλλαγής μεγέθους. Από εκεί μπορείτε να κάνετε την εικόνα μικρή, μεσαία, μεγάλη ή το αρχικό της μέγεθος.
 4. Μεταβείτε στο κάτω μέρος των ρυθμίσεων και πατήστε / πατήστε το κουμπί Αποθήκευση αλλαγών για να εφαρμόσετε τη νέα υπογραφή.

Επιστρέψτε σε αυτά τα βήματα οποιαδήποτε στιγμή αν θέλετε να αφαιρέσετε την εικόνα από την υπογραφή, να επεξεργαστείτε το κείμενο ή να απενεργοποιήσετε την υπογραφή συνολικά . Σημειώστε ότι αν απενεργοποιήσετε την υπογραφή, μπορείτε ακόμα να την επαναφέρετε εάν την θέλετε ξανά, αλλά μόνο αν δεν διαγράψετε το κείμενο υπογραφής ή τις εικόνες του.

Πώς να κάνετε υπογραφές φωτογραφιών στη μύγα

Εάν προτιμάτε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή Gmail με μια εικόνα χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω βήματα. Αυτό μπορεί να γίνει κατά τη σύνταξη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε διαφορετικές υπογραφές για διαφορετικούς ανθρώπους.

Δείτε πώς:

 1. Πληκτρολογήστε δύο παύλες ( - ) στο κάτω μέρος του μηνύματός σας, όπου θα πήγαινε κανονικά η υπογραφή σας.
 2. Κάτω από αυτό, πληκτρολογήστε την υπογραφή σας (θα πρέπει να μοιάζει με μια αυτόματα προσαρτημένη υπογραφή).
 3. Αντιγράψτε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην υπογραφή σας.
  1. Σημείωση: Εάν η φωτογραφία σας δεν είναι ήδη στο διαδίκτυο για αντιγραφή, μεταφορτώστε την στο λογαριασμό σας στο Google Drive ή σε έναν άλλο ιστότοπο όπως το Imgur και, στη συνέχεια, ανοίξτε το και αντιγράψτε το εκεί.
 4. Επικολλήστε την εικόνα όπου θέλετε να μεταβείτε στην υπογραφή του Gmail. Μπορείτε να επικολλήσετε φωτογραφίες με τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + V (Windows) ή Command + V (macOS).
  1. Σημείωση: Εάν η εικόνα δεν εμφανίζεται, το μήνυμα ενδέχεται να μην έχει ρυθμιστεί για λειτουργία εμπλουτισμένου κειμένου. Επιλέξτε το μικρό βέλος στην κάτω δεξιά πλευρά του μηνύματος για να κάνετε διπλό έλεγχο. η επιλογή Απλό κείμενο δεν πρέπει να επιλεγεί.