Τα 8 καλύτερα ποντίκια παιχνιδιών ποντικιών που αγοράζουν το 2018

Βελτιώστε τις περιόδους παιχνιδιών σας με αυτά τα αξιόπιστα μαξιλάρια ποντικιού

Τα μαξιλάρια ποντικιών παιχνιδιών είναι εξίσου σημαντικά με τα ποντίκια παιχνιδιών που παίζουν σε αυτά. Μπορεί να έχετε επενδύσει σε υψηλής ποιότητας εργονομικό ποντίκι παιχνιδιών με ακρίβεια και ακρίβεια, αλλά χωρίς κατάλληλη επιφάνεια για να το παντρευτείτε, μπορεί να μην αποκομίσετε τα περισσότερα από τα οφέλη του.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μαξιλάρια ποντικιών παιχνιδιών στην αγορά. Λόγω της ποικιλίας των προτιμήσεων μεταξύ των παικτών, έχουμε συμπεριλάβει μια ποικιλία μαξιλαριών ποντικιών τυχερού παιχνιδιού που θεωρούν την άνεση του χρήστη, το εύρος τιμών τους και ακόμη και πόση επιφάνεια χρειάζονται. Τα περισσότερα από τα μαξιλάρια ποντικιών παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στον κατάλογο διατίθενται σε λογικές τιμές και δεν κοστίζουν τίποτα περισσότερο από μια πίτα πίτας. Ανάλογα με την προτίμησή σας, είστε υποχρεωμένοι να βρείτε το καλύτερο pad mouse για εσάς (ή τον φίλο του gamer) στη λίστα.

Το Belkin WaveRest Gel Mouse Pad είναι το καλύτερο στον κατάλογο για άνεση, γιατί όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια, η χαλάρωση είναι σημαντική. Οι παίκτες που θέλουν να παίξουν χωρίς τον πόνο ή την ακαμψία του καρπού τους πρέπει να επενδύσουν σε αυτό το ποντίκι. Είναι ένα από τα μόνα μαξιλάρια ποντικιών παιχνιδιών στη λίστα που θεωρεί την υγεία σας.

Πρόκειται για ένα προσιτό, εργονομικό μαξιλαράκι ποντικιού που υποστηρίζεται από το καρπό και έχει σχεδιαστεί για την άνεση του χρήστη. Η βάση του gel δημιουργεί ένα άνετο σημείο ανάπαυσης που συμμορφώνεται με τον καρπό σας χωρίς να δημιουργεί δυσκαμψία. Ελαφρύ σε τεσσάρων ουγγιές, το μαξιλαράκι ποντικιών παιχνιδιών μετρά 12 x 9,25 x 1,5 ίντσες και περιλαμβάνει ένα κάτω μέρος από καουτσούκ για να κρατήσει τον εαυτό του στη θέση του καθώς περιηγείστε. Η επιφάνεια της πολυουρεθάνης επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση του ποντικιού, ώστε να μην παραλείψετε ποτέ ένα κλικ.

Το ποντίκι ποντικιού 9 x 8 ιντσών ζυγίζει 4.8 ουγγιές και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αυξάνει την ακρίβεια του ποντικιού και να αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 50 τοις εκατό.

Για ασύρματα ποντίκια, το 3M Precise Mouse Pad έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν σφάλματα απώλειας σήματος και παράλειψης. Η εργαστηριακή δοκιμή της 3Μ έδειξε ότι τα οπτικά ποντίκια έλκονταν λιγότερο ρεύμα όταν χρησιμοποιήθηκαν στην επιφάνεια του ποντικιού της σε σύγκριση με άλλα μαξιλάρια ποντικιών μαύρου αφρού, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρούσε την ισχύ της μπαταρίας. Το ποντίκι 3M Precise Mouse Pad παραμένει σταθερά στη θέση του στο γραφείο σας με την επανατοποθετήσιμη συγκολλητική μη αντιολισθητική μαύρη αφρώδη επιφάνεια αφρού. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Το Standard Mouse Pad της Belkin είναι η καλύτερη επιλογή τυχερών παιχνιδιών στη λίστα όταν δεν θέλετε να καλύψετε τα χρήματα. Μην αφήνετε ούτε την τιμή να σας ξεγελάσει, το μαζικής παραγωγής έργων τέχνης προσφέρει περισσότερο από απλώς οικονομική προσιτότητα.

Το ποντίκι Standard Belkin της Belkin δεν θα γλιστρήσει στην επιφάνεια του γραφείου σας λόγω της υψηλής ποιότητας στήριξης από ανοξείδωτο ατσάλι. Λειτουργεί με οποιοδήποτε τυποποιημένο ποντίκι, προσφέροντας μια ανθεκτική επιφάνεια φανέλας που παρέχει αξιοπρεπή ακρίβεια κλικ και κλικ. Το μαξιλαράκι ποντικιού των 8 ουγκιών μετρά 9,8 x 7,9 x 0,1 ίντσες και έρχεται σε γκρι, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Το Insten Premium Leather Mouse Pad δεν είναι μόνο ένα από τα πιο κλασικά μαξιλάρια ποντικιών παιχνιδιών στη λίστα, αλλά και το πιο ανθεκτικό. Ο σχεδιασμός του από premium δέρμα διαθέτει αδιάβροχη επίστρωση, αντιολισθητική υποστήριξη και ραμμένες άκρες. Αυτό το μαξιλάρι ποντικιού παιχνιδιών για να πάρετε για εκείνους που θέλουν να συμπληρώσει άλλο ντεκόρ.

Κατασκευασμένο από καουτσούκ και δέρμα, το Insten Premium Leather Mouse Pad είναι σχεδιασμένο για ευκολία κίνησης για το ποντίκι σας. Η εξαιρετικά ομαλή επιφάνεια και η αντιολισθητική υποστήριξη είναι ιδανική για οποιοδήποτε οπτικό ποντίκι ή ποντίκι trackball, επιτρέποντας την ακριβή παρακολούθηση και κλικ ακριβείας. Μετρούσε 8,7 x 7,1 x 1,8 ίντσες, ζυγίζει 2,2 γραμμαρίων και έρχεται σε μαύρο και καφέ χρώμα.

Το Corsair Gaming MM600 προσφέρει μια σκληρή επιφάνεια διπλής όψεως και είναι ένα από τα υψηλότερα εκτιμημένα μαξιλαράκια ποντικιού παιχνιδιών στο Amazon μέχρι σήμερα. Παρόλο που ένα από τα πιο πλούσια μαξιλάρια ποντικιών παιχνιδιών στη λίστα, σοβαροί παίκτες που θέλουν μια άκαμπτη επιφάνεια χαμηλής τριβής με υψηλό έλεγχο για τυχερά παιχνίδια θα πρέπει να εξετάσουν την επένδυση.

Κατασκευασμένος από ανθεκτικό πυρήνα από αλουμίνιο, το Corsair Gaming MM600 ζυγίζει 1,8 κιλά και μετρά 14,3 x 12 x 6 ίντσες. Το μαξιλάρι ποντικιού παιχνιδιών διαθέτει δίδυμες επιφάνειες πολυμερούς υψηλής ποιότητας που επιτρέπουν δύο διαφορετικές μορφές αναπαραγωγής. Οι παίκτες μπορούν να μετακινούνται μεταξύ ενός βαρέως τύπου υφής φινιρίσματος στη μία πλευρά για μέγιστο χειρισμό και ένα κομψό, υψηλής ταχύτητας ολισθηρό δέρμα στην πίσω πλευρά. Παρά τις δύο διαφορετικές επιφάνειες, περιλαμβάνει τα άκρα λαβής χωρίς ολίσθηση, διατηρώντας το πλαίσιο σταθερό και ασφαλές σε κάθε επιφάνεια.

Μετρώντας 36,6 x 11,8 x 1,1 ίντσες, δεν υπάρχει κανένα ποντίκι παιχνιδιών παιχνιδιών εκεί έξω που παίρνει πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Το Corsair Gaming MM300 δεν είναι απλώς ένα μαξιλάρι ποντικιού παιχνιδιών, αλλά ένα χαλάκι για να ξεκουραστεί και να στερεώσει το πληκτρολόγιο παιχνιδιών σας επίσης. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, είναι επίσης ο καλύτερος πωλητής αριθ. 1 στους ελεγκτές παιχνιδιών PC στο Amazon, καθιστώντας το ένα αξιόλογο στοιχείο για κάθε σκληρό gamer.

Το Corsair Gaming MM300 διαθέτει μια επιφάνεια αντιολισθητικού υφάσματος με σχέδιο υφασμάτινης ύφανσης που γίνεται για στόχευση με ακρίβεια pixel και παρακολούθηση χαμηλής τριβής για ποντίκια παιχνιδιών. Η αντιολισθητική της ποιότητα και οι ραμμένες άκρες προστατεύουν από την καμπυλότητα και την αποφλοίωση της επιφάνειας, επιτρέποντάς της να είναι επίπεδη σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς ανύψωση ή κάμψη. Έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά με λέιζερ υψηλού DPI παιχνιδιών ποντικιών, οπότε ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή παραβλέψεις όταν παίζετε παιχνίδια. Η κάτω επιφάνεια είναι επικαλυμμένη με ένα βαρύ καουτσούκ που σφίγγει και κλειδώνει στη θέση του στο γραφείο σας.

Δημιουργείται από την ίδια εταιρεία που σχεδιάζει ποντίκια κορυφαίων παιχνιδιών, ο Razer Firefly Chroma μπορεί να προσαρμοστεί με 16,8 εκατομμύρια συνδυασμούς χρωμάτων και εφέ φωτισμού. Το Razer Firefly Chroma προσφέρει τόσο σκληρή όσο και υφασμάτινη έκδοση, αμφότερα τα οποία επικυρώνονται από αθλητές του eSports.

Το Razer Firefly Chroma διαθέτει ένα σκληρό, μικροσκοπικό φινίρισμα που γίνεται για την ακριβή ακρίβεια και τις γρήγορες ταχύτητες των ποντικιών τυχερών παιχνιδιών, ειδικά του ποντικιού παιχνιδιών Razer Chroma. Το εργαστηριακά δοκιμασμένο επίστρωμά του χρησιμοποιεί βελτιωμένη αντανακλαστική ποιότητα που εξαλείφει τις καθυστερήσεις στην απόκριση στο παιχνίδι με το ποντίκι παιχνιδιών. Περιλαμβάνει προσαρμόσιμες λειτουργίες φωτισμού, φέρνουν στη ζωή μια σειρά από χρώματα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο ποντίκι ποντικιών παιχνιδιών στη λίστα. Αν ψάχνετε για ένα προσαρμόσιμο ποντίκι ποντικιού τυχερού παιχνιδιού που να επιτρέπει την προσωπική επαφή σας, αυτό είναι αυτό.

Το SteelSeries QcK Gaming Mouse Pad είναι ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα μαξιλαράκια ποντικιού παιχνιδιών στο Amazon μέχρι σήμερα. Η ομαλή επιφάνεια υφασμάτων έρχεται σε εννέα ποικιλίες και έχει απαλή αίσθηση χωρίς τριβή με σταθερή κατώτερη βάση καουτσούκ.

Ιδανικό για σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι PC, το SteelSeries QcK Gaming Mouse Pad μετρά 12,6 x 10,6 x 0,079 ίντσες και ζυγίζει 4,8 γραμμάρια. Η μεγάλη περιοχή επιφάνειας παρέχει αρκετό περιθώριο για τους παίκτες να περιηγούνται γρήγορα. Μεταξύ της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση, θεωρείται ένα από τα μακρύτερα βιώσιμα και αξιόπιστα μαξιλάρια ποντικιού παιχνιδιών για ανταγωνιστικά online παιχνίδια για PC. Έρχεται σε μαύρο χρώμα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .