Πλεονεκτήματα και αδυναμίες μοντέλων PSP

Εξέλιξη του φορητού συστήματος τυχερού παιχνιδιού από τη Sony

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα του δημοφιλούς κινητού συστήματος παιχνιδιών Sony PSP (PlayStation Portable). Μερικά χαρακτηριστικά είναι συνεπή σε όλα τα μοντέλα, όπως μια υποδοχή για Memory Stick (αν και το PSPGo χρησιμοποιεί το Memory Stick Micro) και μια υποδοχή ακουστικών. Η φυσική εμφάνιση κάθε μοντέλου είναι παρόμοια, αν και πάλι το PSPGo ανέβηκε κάπως από άλλα μοντέλα.

Η Sony έχει έκτοτε διακόψει τη γραμμή PSP, αντικαθιστώντας την με το PlayStation Vita το 2011 και το 2012.

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες των διαφορετικών μοντέλων PSP για να σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε μεταξύ τους και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μοντέλο PSP που είναι το καλύτερο για εσάς .

PSP-1000

Το αρχικό μοντέλο Sony PSP κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2004. Σε σύγκριση με τους διαδόχους του, το PSP-1000 είναι πιο δυναμικό και βαρύτερο. Έχει διακοπεί, οπότε θα μπορείτε να βρείτε μόνο αυτά τα μεταχειρισμένα.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

PSP-2000

Εισήχθη το 2007, το μοντέλο αυτό αναφέρεται ως το "PSP Slim" λόγω του λεπτότερου και ελαφρύτερου μεγέθους του σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το PSP-1000. Η οθόνη βελτιώθηκε ελαφρώς σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και το PSP-2000 έρχεται με διπλή μνήμη συστήματος στα 64 MB (αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον παίκτη).

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

PSP-3000

Το PSP-3000 κυκλοφόρησε το 2008, ακολουθώντας προσεκτικά μετά το PSP-2000. Έφερε μια φωτεινότερη οθόνη, κερδίζοντας το ψευδώνυμο "PSP Brite", και μια ελαφρώς καλύτερη μπαταρία. Είναι γενικά θεωρείται το καλύτερο από τα μοντέλα PSP συνολικά, αν και αν ψάχνετε για homebrew ικανότητα, το PSP-1000 εξακολουθεί να είναι ανώτερη.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

PSPgo

Ένα ελαφρύτερο και λεπτότερο μοντέλο σε σύγκριση με τους προκατόχους του, οι PSPgo αθλητικές φυσικές διαφορές αλλά εσωτερικά δεν διαφέρει πολύ από το PSP-3000, παρόλο που εισήγαγε εσωτερική μνήμη που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παίκτης. Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές είναι η έλλειψη μίας μονάδας UMD. όλα τα παιχνίδια μεταφορτώνονται από το online PlayStation Store. Το PSPGo έχει επίσης μια μικρότερη οθόνη.

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες

PSP E-1000

Αυτή είναι μια κάπως απογυμνωμένη έκδοση των προηγούμενων μοντέλων PSP προκειμένου να γίνει μια πιο προσιτή επιλογή. Έχουν απομείνει οι προηγουμένως καθιερωμένες δυνατότητες σύνδεσης WiFi και στερεοφωνικά ηχεία (το E-1000 έχει ένα μόνο ηχείο), αλλά επιστρέφει η μονάδα UMD. Τα παιχνίδια με δυνατότητα λήψης στο PlayStation Store μπορούν να παιχτούν στο E-1000, αλλά απαιτούν πρώτα να τα κατεβάσετε σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια να τα εγκαταστήσετε στο PSP μέσω καλωδίου USB και λογισμικού MediaGo της Sony .

Πλεονεκτήματα

Αδυναμίες