Πώς να ενημερώσετε το Kindle Fire Tablet σας

Έτσι, έχετε μια νέα Kindle Fire , και η Amazon έχει ήδη κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση λογισμικού για αυτό. Αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο ενημέρωσης, ακολουθήστε αυτή τη βήμα προς βήμα περιγραφή της διαδικασίας.

Ελέγξτε την έκδοση του λειτουργικού σας αρχείου Kindle File OS

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την έκδοση λογισμικού που έχετε εγκαταστήσει επί του παρόντος στο Kindle Fire. Ενδέχεται να έχετε ήδη εγκαταστήσει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση. Να κάνω αυτό:

  1. Σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Επιλογές συσκευής > Ενημέρωση συστήματος .
  3. Αναζητήστε ένα μήνυμα όπως η συσκευή σας εκτελεί Fire OS [έκδοση] . Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Η ενημέρωση του γρήγορου Wi-Fi

Η γρήγορη ενημέρωση Wi-Fi είναι η μέθοδος επιλογής για τους περισσότερους χρήστες, διότι είναι γρήγορη και απλή. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε μια ενεργή σύνδεση Wi-Fi για το Kindle Fire και ότι είναι είτε συνδεδεμένο σε μια πρίζα είτε με πλήρη φόρτιση. Επειτα:

  1. Αγγίξτε το εικονίδιο Γρήγορες ρυθμίσεις στο επάνω δεξιό τμήμα της οθόνης.
  2. Πατήστε συγχρονισμός .

Σε αυτό το σημείο, κάθε ισχύουσα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού μεταφορτώνεται αυτόματα στο παρασκήνιο. Η ενημέρωση εφαρμόζεται μετά την ολοκλήρωση της λήψης και το Kindle Fire κοιμάται.

Η Μη αυτόματη ενημέρωση

Αν προτιμάτε να ενημερώσετε το Kindle Fire μέσω υπολογιστή, μπορείτε. Απλά ξέρετε ότι δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η μέθοδος Wi-Fi.

Λήψη και αντιγραφή του λογισμικού στο Kindle σας

  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα ενημερώσεων λογισμικού Kindle του Amazon.
  2. Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να ενημερώσετε.
  3. Στη σελίδα λήψης, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Λήψη ενημέρωσης λογισμικού.
  4. Συνδέστε το Kindle Fire στον υπολογιστή σας. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο συσκευής για το tablet σας.
  5. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της συσκευής και στη συνέχεια μεταβείτε στο φάκελο Kindleupdates .
  6. Βρείτε το λογισμικό που μόλις κατεβάσατε και σύρετε το αρχείο στο φάκελο kindleupdates ή αντιγράψτε και επικολλήστε το στο φάκελο.
  7. Αφού αντιγραφεί η ενημέρωση λογισμικού, πατήστε το κουμπί Αποσύνδεση στην οθόνη Kindle Fire για να την αποσυνδέσετε με ασφάλεια.
  8. Αποσυνδέστε το καλώδιο USB από τον υπολογιστή σας και συνεχίστε την ενημέρωση στο Kindle χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα.

Ενημερώστε το λογισμικό Kindle

  1. Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία Kindle Fire είναι πλήρως φορτισμένη και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Γρήγορες ρυθμίσεις , ακολουθούμενο από Περισσότερα > Συσκευή.
  2. Αγγίξτε την επιλογή " Ενημέρωση του Kindle" για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης. Εάν αυτή η επιλογή είναι γκρι, σημαίνει ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση ή ότι η αρχική μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σας ήταν ανεπιτυχής.
  3. Το δισκίο Kindle επανεκκινείται δύο φορές για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση.

Βοήθεια για την ενημέρωση του Kindle σας

Το Amazon έχει συγκεκριμένες οδηγίες ενημέρωσης για κάθε Kindle στη σελίδα ενημέρωσης λογισμικού Kindle. Εάν οι οδηγίες εδώ δεν φαίνεται να ισχύουν για την έκδοση Kindle, χρησιμοποιήστε τη σελίδα ενημέρωσης για να βρείτε το συγκεκριμένο σας Kindle και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται εκεί.