Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής στο Windows Media Player

Επιταχύνετε ή επιβραδύνετε τα μέσα WMP 12

Η αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής του Windows Media Player μπορεί να επιβραδύνει ή να επιταχύνει τη μουσική και άλλους ήχους.

Ίσως θελήσετε να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής του Windows Media Player για διάφορους λόγους, όπως εάν σχεδιάζετε να μάθετε πώς να παίζετε ένα μουσικό όργανο. Η ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής χωρίς επηρεασμό του βήματος μπορεί να είναι μια αποτελεσματική εκπαιδευτική βοήθεια.

Το Windows Media Player μπορεί επίσης να αλλάξει οπτικά την ταχύτητα αναπαραγωγής, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο, για παράδειγμα, όταν η αργή κίνηση μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα την ιδέα.

Η διαδικασία αλλαγής της ταχύτητας αναπαραγωγής του Windows Media Player είναι εύκολη και συνήθως διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής του Windows Media Player

  1. Κάντε δεξί κλικ στην κύρια περιοχή της οθόνης και επιλέξτε Βελτιώσεις> Ρυθμίσεις ταχύτητας αναπαραγωγής . Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, ανατρέξτε στην παρακάτω συμβουλή.
  2. Στην οθόνη "Ρυθμίσεις ταχύτητας αναπαραγωγής" που θα πρέπει τώρα να είναι ανοικτή, επιλέξτε Αργή, Κανονική ή Γρήγορη για να ρυθμίσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής του ήχου / βίντεο. Μια τιμή 1 είναι για την κανονική ταχύτητα αναπαραγωγής ενώ ένα χαμηλότερο ή υψηλότερο σχήμα είτε επιβραδύνει είτε επιταχύνει την αναπαραγωγή, αντίστοιχα.

Συμβουλές

  1. Αν κατά τη διάρκεια του Βήματος 1 δεν βλέπετε αυτή την επιλογή στο μενού με το δεξιό κλικ, μεταβείτε από τη "Βιβλιοθήκη" ή "Δέρμα" από τη λειτουργία "Προβολή", μεταβαίνοντας στην προβολή> Προβολή τώρα . Εάν η γραμμή μενού του WMP δεν εμφανίζεται, πατήστε τη συντόμευση Ctrl + M για να την ενεργοποιήσετε. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Ctrl + 3 για να μεταβείτε αμέσως στην προβολή "Now Playing" χωρίς να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή μενού.