Αναθεώρηση της υπηρεσίας μουσικής PureVolume

Μεταδώστε και κατεβάστε τραγούδια από ανεξάρτητους καλλιτέχνες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Το PureVolume είναι μια μουσική υπηρεσία που υπάρχει από το 2003. Προσφέρει ουσιαστικά μια πλατφόρμα για τους καλλιτέχνες να ανεβάσουν και να προωθήσουν τη μουσική τους. Για τον ακροατή, το περιεχόμενο είναι ελεύθερο για ροή, και σε ορισμένες περιπτώσεις και η λήψη.

Το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής που αποτελεί τον κατάλογο αυτής της υπηρεσίας προέρχεται από ανεξάρτητα συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε πολλά αναδυόμενα νέα ταλέντα, τα οποία οι συνήθεις υπηρεσίες (όπως το Spotify για παράδειγμα) δεν έχουν συχνά.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης ένα περιβάλλον κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε (ως ακροατής) να συνδεθείτε με άλλους χρήστες και καλλιτέχνες. Το PureVolume μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση ζωντανών εκδηλώσεων σε εθνικό επίπεδο, ώστε να μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει κοντά σας.

Αλλά, τι είναι σαν υπηρεσία ψηφιακής μουσικής;

Περιγραφή υπηρεσίας

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα PureVolume

Ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος, καθαρά σχεδιασμένος και αρκετά διαισθητικός στη χρήση. Οι επιλογές του κύριου μενού εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης για εύκολη πρόσβαση. Υπάρχουν επίσης και άλλες καρτέλες υπομενού που εμφανίζονται κάτω από αυτό, οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με την επιλογή του κύριου μενού που κάνετε κλικ. Αυτή η διεπαφή χρήστη είναι σίγουρα ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος για γρήγορη πλοήγηση στην υπηρεσία PureVolume.

Η οθόνη λογαριασμού ακροατή έχει ένα χρήσιμο σύνολο επιλογών για τη διαχείριση των αναρτήσεων, των φωτογραφιών, των αγαπημένων σας καλλιτεχνών, της λίστας φίλων κ.λπ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής. Αυτή η τελευταία λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν θέλετε να προσθέσετε έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή να αναζητήσετε ένα όνομα τραγουδιού.

Αλλά, ποια είναι η υπηρεσία όπως όταν ακούτε μουσική;

Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι μόνο streaming. Για αυτό, προσφέρεται ένας βασικός παίκτης για τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής. Οι επιλογές περιλαμβάνουν αναπαραγωγή, παύση, παράβλεψη (προς τα εμπρός / προς τα πίσω) και αύξηση / μείωση έντασης. Ωστόσο, κατά τη ροή μουσικής από το PureVolume, υπάρχουν στιγμές όπου η παράδοση ήχου είναι οδυνηρά αργή. Όταν προσπαθούμε να παίξουμε μερικά κομμάτια, το πρόγραμμα περιήγησης μερικές φορές απλά κάθεται εκεί περιμένοντας μια σύνδεση - αυτό είναι απογοητευτικό και μπορεί να οδηγήσει τους επισκέπτες για πρώτη φορά.

Μουσική και περιεχόμενο βίντεο

Υπάρχει μια μικρή επιλογή μουσικών βίντεο στο PureVolume. Αλλά, είναι ο ήχος που εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο. Η επιλογή που προσφέρεται είναι αρκετά μεγάλη με πάνω από 2,5 εκατομμύρια καλλιτέχνες που προωθούν τις δημιουργίες τους.

Η μουσική βιβλιοθήκη του PureVolume αποτελείται κυρίως από streaming audio περιεχόμενο, αλλά υπάρχουν και πολλά δωρεάν downloads για να έχουν επίσης. Η μορφή MP3 χρησιμοποιείται για λήψεις. Η ποιότητα ήχου για αυτά μπορεί να είναι μεταβλητή. Τα ίχνη που έρχονται στα 128 Kbps τείνουν να έχουν χαμηλή ανάλυση στα σημερινά πρότυπα. Εντούτοις, είναι πιθανόν εντάξει εάν σκοπεύετε να ακούσετε χρησιμοποιώντας τον τυπικό εξοπλισμό ήχου.

συμπέρασμα

Για τον ακροατή, η δύναμη του PureVolume είναι αναμφισβήτητα το μη γενικό περιεχόμενό του. Αν θέλετε να ανακαλύψετε ανεξάρτητα νέα ταλέντα μακριά από τη συνηθισμένη μουσική που βρίσκεται σε πιο δημοφιλείς υπηρεσίες, τότε το PureVolume είναι μια αναζωογονητική αλλαγή.

Είναι ουσιαστικά μια κοινότητα που βασίζεται στη μουσική, όπου οι ετικέτες των δισκογραφικών έργων, οι καλλιτέχνες και οι ακροατές μπορούν να αλληλεπιδρούν. Οι καλλιτέχνες έχουν ένα μεγάλο σύνολο διαφημιστικών εργαλείων που τους επιτρέπουν να φορτώνουν μουσική, φωτογραφίες και να ανακοινώνουν ημερομηνίες περιοδείας. Εάν είστε ακροατής που ψάχνει για νέα μουσική, τότε θα βρείτε το PureVolume μια μεγάλη πηγή για streaming και download κομμάτια πάρα πολύ.

Υπάρχει μια λογική εξάπλωση των μουσικών ειδών που μπορείτε να περιηγηθείτε και μια καλή δυνατότητα αναζήτησης. Η υπηρεσία ήχου συνεχούς ροής μερικές φορές μπορεί να είναι οδυνηρά αργή η οποία επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη. Τούτου λεχθέντος, το PureVolume σίγουρα αξίζει να δούμε αν χρειάζεστε κάποια φρέσκια μουσική για να ακούσετε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους