Ξεκινήστε μια επιχείρηση εκτύπωσης Desktop ή γραφικού σχεδιασμού

Μια ανεξάρτητη επιχείρηση σχεδιασμού μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Μπορείτε να ξεκινήσετε μικρές και να δημιουργήσετε αλλά τα βασικά είναι τα ίδια. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μια εβδομάδα, ένα μήνα, ένα χρόνο ή μια ζωή!

Ο, τι χρειάζεσαι

Πώς να αρχίσω

  1. Αξιολογήστε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Προσδιορίστε εάν έχετε τις επιχειρηματικές και οικονομικές δεξιότητες (ή την προθυμία να αποκτήσετε τις απαιτούμενες δεξιότητες), καθώς και την επιχειρηματική ή ανεξάρτητη νοοτροπία για να τρέχετε τις δικές σας εκδόσεις desktop ή γραφικού σχεδιασμού. Μάθετε την επιχειρηματική πλευρά του σχεδιασμού.
  2. Αξιολογήστε τις ικανότητες σχεδιασμού σας. Δεν χρειάζεται να είστε βραβευμένος σχεδιαστής γραφικών για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση εκδόσεων desktop, αλλά χρειάζεστε ορισμένες βασικές δεξιότητες και προθυμία να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε περιοχές όπου είστε αδύναμοι. Αποκτήστε τουλάχιστον βασικές δεξιότητες και γνώσεις σχεδίασης.
  3. Ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρός σκοπεύετε να ξεκινήσετε, θα πρέπει να γράψετε μια περιγραφή της επιχείρησής σας που σχεδιάσατε για εκδόσεις γραφικών ή γραφικού σχεδιασμού και μια οικονομική προβολή. Χωρίς σχέδιο, ανεξάρτητα από το πόσο ανεπίσημες, οι πιο ανεξάρτητες επιχειρήσεις θα παραπαίουν και τελικά θα αποτύχουν.
  4. Επιλέξτε μια δομή επιχείρησης. Πολλοί ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες επιχείρησης εκδόσεων desktop εκλέγουν αυτόματα την ατομική ιδιοκτησία και έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα για όσους μόλις ξεκινούν. Ωστόσο, είναι πάντα καλή ιδέα να αξιολογήσετε τις επιλογές σας.
  1. Αποκτήστε το σωστό λογισμικό και υλικό. Τουλάχιστον θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή, έναν επιτραπέζιο εκτυπωτή και ένα λογισμικό διάταξης σελίδας. Εάν μπορείτε μόνο να αντέξετε οικονομικά τα βασικά που ξεκινούν, να ερευνήσετε τις μελλοντικές σας ανάγκες και να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό στο επιχειρησιακό σας σχέδιο που να επιτρέπει την επέκταση της ηλεκτρονικής σας εργαλειοθήκης. Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα εργαλεία για την εργασία.
  2. Ορίστε μια τιμή για τις υπηρεσίες σας. Για να κερδίσετε χρήματα, πρέπει να χρεώνετε για το χρόνο σας, την τεχνογνωσία σας και τις προμήθειές σας. Ως μέρος της ανάπτυξης ενός επιχειρηματικού σχεδίου, θα χρειαστεί να βρείτε τις σωστές τιμές για την εκτύπωση γραφικών ή την γραφιστική σας επιχείρηση. Υπολογίστε ωριαία και κατ 'αποκοπήν τέλη.
  3. Επιλέξτε ένα όνομα επιχείρησης. Αν και όχι απαραίτητα τόσο σημαντικό όσο ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το σωστό όνομα μπορεί να είναι ο καλύτερος συνεργάτης μάρκετινγκ. Επιλέξτε ένα διακριτικό, αξέχαστο ή κερδοφόρο όνομα για την εκτύπωση γραφικών ή την γραφιστική σας επιχείρηση.
  4. Δημιουργήστε ένα βασικό σύστημα ταυτότητας. Μια μεγάλη επαγγελματική κάρτα όχι μόνο λέει, αλλά και δείχνει στους πιθανούς πελάτες τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτούς. Τοποθετήστε τη σκέψη και τη φροντίδα για τη δημιουργία του λογότυπου, της επαγγελματικής κάρτας και άλλων υλικών ταυτότητας για την εκτύπωση γραφικών ή την γραφιστική σας επιχείρηση όπως θα κάνατε για έναν πελάτη πληρωμής. Κάντε μια καλή πρώτη εντύπωση.
  1. Κατασκευάστε μια σύμβαση. Εξίσου σημαντικό με το επιχειρηματικό σας σχέδιο και την επαγγελματική σας κάρτα, το συμβόλαιο είναι ένα κρίσιμο μέρος μιας επιχείρησης ανεξάρτητων. Μην περιμένετε έως ότου έχετε έναν πελάτη (ή χειρότερα, αφού έχετε ήδη αρχίσει να εργάζεστε σε ένα έργο) για να δημιουργήσετε ένα συμβόλαιο για την εκτύπωση γραφικών ή την γραφιστική σας επιχείρηση. Ποτέ μην εργάζεστε χωρίς σύμβαση.
  2. Αγοράστε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Οι πελάτες δεν χτυπούν την πόρτα σας μόνο επειδή λέτε ότι είστε ανοιχτοί για δουλειές. Βγείτε έξω και τους φέρτε μέσα από το κρύο καλώντας, τη διαφήμιση, τη δικτύωση, ή την αποστολή δελτίων τύπου.

Χρήσιμες συμβουλές

  1. Ορίστε τη σωστή τιμή. Μην πουλάτε τον εαυτό σας σύντομο. Φορτίστε τι αξίζετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι αξίζετε, επιστρέψτε και επεξεργαστείτε το οικονομικό τμήμα του επιχειρηματικού σας σχεδίου για εκδόσεις desktop ή graphic design .
  2. Χρησιμοποιείτε πάντα σύμβαση. Είναι μια επιχείρηση. Οι συμβάσεις αποτελούν συνήθη διαδικασία λειτουργίας για τις επιχειρήσεις. Μην παραλείψετε να χρησιμοποιήσετε μια σύμβαση επειδή είστε μικρός, ο πελάτης είναι φίλος ή βιάζεστε για να ξεκινήσετε.
  3. Πάρτε μια τάξη. Πάρτε μια τάξη για να παρέχετε οδηγίες βήμα προς βήμα και να προωθήσετε την ανάπτυξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου εργασίας, τις αρχές ενός σχεδίου μάρκετινγκ, ενός ωριαίου επιτοκίου και ενός σχεδίου τιμολόγησης, ενός ονόματος για την επιχείρησή σας και ενός συμβολαίου ανεξάρτητου για τις ανάγκες σας.