Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της βάσης αλληλογραφίας Mac OS X

Προσαρμογή της εμφάνισης των εικονιδίων βάσης Mac

Όλοι οι χρήστες Mac είναι αναμφίβολα εξοικειωμένοι με το βασικό εικονίδιο Dock του Mac OS X Mail . Το γεράκι στην πτήση ενάντια στο μπλε φόντο μιας ταχυδρομικής σφραγίδας είναι ασφαλώς οικείο θέαμα. Αλλά πολλοί χρήστες Mac εντοπίζουν ότι το εικονίδιο του Mail απλώς δεν ταιριάζει με την υπόλοιπη αισθητική της επιφάνειας εργασίας τους. Εάν και όποτε διαπιστώσετε ότι έχετε περάσει αρκετό χρόνο κοιτάζοντας συνεχώς την ίδια εικόνα εικονιδίων, θα είστε ευχαριστημένοι από το πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε το εικονίδιο του Mail, ίσως σε αυτό που έχετε κατεβάσει.

Αλλάξτε το εικονίδιο της βάσης αλληλογραφίας Mac OS X

Για να παραδώσετε το Mac OS X Mail με ένα διαφορετικό και προσαρμοσμένο εικονίδιο Dock:

Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εικονίδια από άλλες εφαρμογές, αντιγράφοντάς τα από τους διαλόγους πληροφοριών.

Επαναφέρετε το προεπιλεγμένο εικονίδιο της βάσης αλληλογραφίας Mac OS X

Για να επαναφέρετε το προεπιλεγμένο εικονίδιο γεράκι στο Mail:

Εάν το αρχείο εικονιδίων δεν έχει προεπισκόπηση

Για να μετατρέψετε μια εικόνα PNG, TIFF, GIF ή JPEG στην κατάλληλη μορφή .icns, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μετατροπής σε απευθείας σύνδεση iConvert Icons.

Εάν έχετε ένα αρχείο. Icns, αλλά εξακολουθεί να μην διαθέτει την προεπισκόπηση που είναι απαραίτητη για την αντιγραφή του εικονιδίου στο Mail, μπορείτε να το δημιουργήσετε με Image2icon.