Τραγούδια αντιστοίχισης και λίστες αναπαραγωγής στο iTunes

Μάθετε ποιες λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιούν τα αγαπημένα σας τραγούδια

Υπάρχουν περισσότερα για την οικοδόμηση μιας βιβλιοθήκης του iTunes από τη συλλογή πολλών τραγουδιών. Αν θέλετε να έχετε οποιοδήποτε έλεγχο σχετικά με τα τραγούδια που ακούτε και πότε, πρέπει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής. Μια λίστα αναπαραγωγής είναι μια ομάδα τραγουδιών που βάζετε μαζί με βάση κάποιο θέμα. Το θέμα θα μπορούσε να είναι ένας αγαπημένος καλλιτέχνης ή ομάδα, τα αγαπημένα σας παλιότερα, ή τα τραγούδια που σας παρακινούν να εργαστείτε λίγο πιο σκληρά στον διάδρομο ή να ακούσετε το χλοοτάρισμα του χλοοτάπητα ή το φτυάρι του χιονιού.

Επαναφέρετε τη βιβλιοθήκη μουσικής του iTunes αντιγράφοντας τη μουσική από το iPod

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό playlist χρησιμοποιώντας τη λειτουργία έξυπνου playlist του iTunes ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ περίπλοκο playlist που μπορεί να αλλάξει δυναμικά με την πάροδο του χρόνου .

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, θα δημιουργήσετε γρήγορα μια μακρά λίστα λιστών αναπαραγωγής, με πολλά κοινά τραγούδια. Είναι εύκολο να χάσετε το κομμάτι των τραγουδιών που έχετε τοποθετήσει σε ποιες λίστες αναπαραγωγής. Ευτυχώς, το iTunes έχει μια μέθοδο για να διαπιστώσει ποιες λίστες αναπαραγωγής χρησιμοποιεί ένα τραγούδι.

Μάθετε ποιες λίστες αναπαραγωγής περιλαμβάνουν ένα συγκεκριμένο τραγούδι

iTunes 11

  1. Εκκινήστε το iTunes, που βρίσκεται στο φάκελο / Applications.
  2. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας επιλέγοντας το κουμπί Βιβλιοθήκη που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων του iTunes. Σημείωση: Το κουμπί Βιβλιοθήκη βρίσκεται στα δεξιά. αλλάζει από Βιβλιοθήκη στο iTunes Store, ανάλογα με το αν βλέπετε το κατάστημα ή τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Εάν δεν βλέπετε το κουμπί Βιβλιοθήκη, αλλά αντίθετα βλέπετε το iTunes Store, τότε βλέπετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη.
  3. Επιλέξτε Τραγούδια από τη γραμμή εργαλείων του iTunes. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δείτε τη μουσική βιβλιοθήκη σας από το άλμπουμ, τον καλλιτέχνη ή το είδος. Για αυτό το παράδειγμα, επιλέξτε Τραγούδια.
  4. Κάντε δεξί κλικ στον τίτλο ενός τραγουδιού και επιλέξτε Εμφάνιση σε λίστα αναπαραγωγής από το αναδυόμενο μενού.
  5. Θα εμφανιστεί ένα υπομενού, εμφανίζοντας όλες τις λίστες αναπαραγωγής στις οποίες ανήκει το τραγούδι.
  6. Οι λίστες αναπαραγωγής εμφανίζονται με ένα εικονίδιο που δείχνει τον τρόπο δημιουργίας της λίστας αναπαραγωγής. Ένα εικονίδιο με γρανάζι δείχνει ένα έξυπνο playlist, ενώ το προσωπικό και η σημείωση υποδεικνύουν μια λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήθηκε με το χέρι.
  7. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής από το υπομενού, η οποία θα προκαλέσει την εμφάνιση ολόκληρης της επιλεγμένης λίστας αναπαραγωγής.

iTunes 12

  1. Εκκινήστε το iTunes, που βρίσκεται στο φάκελο / εφαρμογές σας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το iTunes εμφανίζει περιεχόμενο από τη μουσική βιβλιοθήκη σας επιλέγοντας τη λειτουργία Η μουσική μου από τη γραμμή εργαλείων του iTunes. Ανάλογα με την αναθεώρηση του iTunes που χρησιμοποιείτε, η μουσική μου μπορεί να αντικατασταθεί με ένα κουμπί με την ονομασία Βιβλιοθήκη. Η μουσική ή η βιβλιοθήκη μου βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της γραμμής εργαλείων.
  3. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας με διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών, καλλιτέχνη και άλμπουμ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους ταξινόμησης, αλλά για αυτό το παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσω τα τραγούδια. Επιλέξτε Τραγούδια από το κουμπί ταξινόμησης στα αριστερά της γραμμής εργαλείων του iTunes ή από την πλαϊνή γραμμή του iTunes. Σημείωση: Το κουμπί ταξινόμησης εμφανίζει την τρέχουσα μέθοδο ταξινόμησης, οπότε αν λέει "Τραγούδια", δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.
  4. Κάντε δεξί κλικ στον τίτλο ενός τραγουδιού και επιλέξτε Εμφάνιση σε λίστα αναπαραγωγής από το αναδυόμενο μενού
  5. Εμφανίζεται μια λίστα λιστών αναπαραγωγής που περιέχει το επιλεγμένο τραγούδι σε ένα υπομενού.
  6. Οι λίστες αναπαραγωγής που περιέχουν το επιλεγμένο τραγούδι ομαδοποιούνται ανά τύπο. Οι έξυπνες λίστες αναπαραγωγής απεικονίζονται με εικονίδιο με γρανάζι. οι λίστες αναπαραγωγής που δημιουργήσατε χειροκίνητα χρησιμοποιούν ένα εικονίδιο προσωπικού μουσικής και σημειώσεων.
  1. Μπορείτε να μεταβείτε σε μια από τις εμφανιζόμενες λίστες αναπαραγωγής επιλέγοντάς την από το υπομενού.