Εγγραφή βίντεο Webcam που φαίνεται και ο ήχος εξαιρετική

Βελτιώστε την ποιότητα του βίντεο βελτιώνοντας τον ήχο και τον φωτισμό

Η εγγραφή βίντεο με μια κάμερα web είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να κάνετε βίντεο. Ωστόσο, πολλές καταγραφές webcam υποφέρουν από κακή ποιότητα εικόνας και ήχου. Μπορείτε να κάνετε μερικές προσαρμογές πριν από την εγγραφή σας με την κάμερα web που βελτιώνει δραστικά την ποιότητα των βίντεό σας.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα βίντεο της κάμερας Webcam

Πολλοί υπολογιστές έρχονται με μια κάμερα ενσωματωμένη στο επάνω μέρος της οθόνης. Διαφορετικά, μπορείτε να αγοράσετε μια κάμερα web που συνδέεται στον υπολογιστή σας. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιείτε ψηφιακές βιντεοκάμερες ως κάμερες κάνοντας σύνδεση με τον υπολογιστή σας και εγγραφή απευθείας στον σκληρό δίσκο.

Εγγραφή, εγγραφή, εγγραφή. Αφού ρυθμίσετε τον εξοπλισμό σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εγγραφή με την κάμερα web. Το ωραίο πράγμα για το βίντεο webcam είναι ότι είναι εύκολο να κάνετε πολλαπλές λήψεις μέχρι να αποκτήσετε ένα τέλειο βίντεο, αλλά οι θεατές δεν ψάχνουν για τελειότητα. Μπορείτε συνήθως να ξεφύγετε με γρήγορες λήψεις και βίντεο off-the-cuff όταν ο ήχος και ο φωτισμός είναι σωστά.

Πρόσθετες συμβουλές βίντεο κάμερας Webcam

Ρυθμίστε την ποιότητα της καταγραφής της κάμεράς σας. Οι περισσότερες κάμερες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη μορφή και τη συμπίεση του βίντεό σας. Εάν η ποιότητα είναι σημαντική, αυξήστε την ανάλυση και μειώστε τη συμπίεση. Εάν το μέγεθος και η ταχύτητα του αρχείου είναι οι κρίσιμοι παράγοντες, καταγράψτε αρχεία βίντεο μικρού μεγέθους και χαμηλότερης ανάλυσης.

Χρησιμοποιήστε την κάμερα web για ζωντανή ροή βίντεο. Αυτές οι ίδιες οδηγίες λειτουργούν είτε εγγράφετε απευθείας στον υπολογιστή σας είτε εξάγετε το βίντεο σε έναν ιστότοπο όπως το YouTube ή κάνετε streaming του βίντεο απευθείας.