Τα 13 Best Παιχνίδια iPad για Παιδιά

Παιδικά φιλικά και ασφαλή για το περιβάλλον παιχνίδια iPad

Το iPad μπορεί να είναι το απόλυτο οικογενειακό σύστημα ψυχαγωγίας με τόπους παιχνιδιών και διασκεδαστικές εφαρμογές που είναι ιδανικές για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Κάθε παιχνίδι στο iPad έχει βαθμολογία βάσει ηλικίας, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε εάν ένα παιχνίδι είναι κατάλληλο για το παιδί σας. Και επειδή τα περισσότερα παιχνίδια κοστίζουν μεταξύ $ .99 και $ 1.99, ενώ ακόμη και τα "ακριβά" παιχνίδια σπάνια πηγαίνουν για πάνω από $ 5, δεν χρειάζεται να εισχωρήσετε στην κουμπαρά του παιδιού σας για να πληρώσετε για την ψυχαγωγία τους.

Σημείωση: Συνιστάται να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής πριν εγκαταστήσετε τυχόν παιχνίδια iPad για τα παιδιά σας. Ορισμένα παιχνίδια μπορεί να φανεί πολύ, μέχρι να φτάσετε το νομοσχέδιο iTunes με όλες τις αγορές εντός εφαρμογής, οπότε είναι συνήθως καλύτερο να είστε ασφαλείς και να τις απενεργοποιήσετε. Αν ψάχνετε για παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, αυτή είναι μια μεγάλη λίστα .

Μάθετε πώς να προστατεύετε το iPad από το παιδί σας

Angry Birds Star Wars

Image Copyright Amazon

Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε τη λίστα με μια έκπληξη. Το Angry Birds έχει γίνει ένα φαινόμενο για τον εαυτό του να κάνει την ευκολία της προσβασιμότητάς του και addicting gameplay που θα κρατήσει τις ικανότητές σας παζλ αναδεύοντας. Και όταν προσθέτετε στους Star Wars, αυτό είναι ένα όχι-brainer. Αν υπάρχει ένα παιχνίδι που πρέπει να έχεις σε αυτόν τον κατάλογο, είναι αυτό. Αν θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν έκδοση του αρχικού Angry Birds. Περισσότερο "

Κάντι Κρας Σάγκα

m01229 / Flickr / CC 2.0

Η Candy Crush έχει αναλάβει μια δική της ζωή από την απελευθέρωσή της - τη διασκέδαση για τα παιδιά και την εθιστικότητα για τους ενήλικες. Αναμιγνύει το κλασικό συνδεθείτε με το παιχνίδι παιχνιδιών που ταιριάζουν με το αγαπημένο παρελθόν του κόσμου: τρώγοντας καραμέλα. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι που μπορεί να είναι καλό για τα μικρά παιδιά, επειδή μόνο η ύπαρξη της οθόνης θα έχει ως αποτέλεσμα πολλή γραφική διασκέδαση. Τα παλαιότερα παιδιά θα απολαύσουν τα παζλ που παρουσιάζονται, και ακόμη και οι ενήλικες θα το βρίσκουν εξαρτημένο. Περισσότερο "

Δάσκαλος Μείζων: Μίνιον βιασύνη

Το ατελείωτο παιχνίδι δρομέων εξερράγη από το Temple Rush που χτύπησε το app store και ενώ πολλά από τα knockoffs είναι μόνο Temple Rush με νέα γραφικά ή ένα νέο θέμα, Despicable Me: Minion Rush προσθέτει διασκεδαστική νέα μηχανική gameplay και περιλαμβάνει τη χιούμορ γοητεία αυτών των χαριτωμένων λίγα minions. Τα παιδιά θα απολαύσουν αυτό το παιχνίδι που είναι γρήγορο να παίξει και διασκέδαση για να ανταγωνιστεί για το υψηλότερο σκορ. Περισσότερο "

Φρούτα Ninja HD

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Ninja

Πολύ λίγα παιχνίδια έχουν τις περισσότερες αναφορές πελατών ως Fruit Ninja HD (πλησιάζοντας 10.000 τώρα) και εξακολουθούν να παραμένουν πάνω από τα 4 αστέρια και υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο τόσο λίγοι άνθρωποι απογοητεύονται από την αγορά τους. Φρούτα Ninja είναι καλό, παλιομοδίτικη φέτες και κοκκινίζει διασκέδαση με μια απλή ιδέα και ακόμα αρκετή πρόκληση για να σας κρατήσει swiping. Ο στόχος: κόψτε όσο το δυνατόν περισσότερα φρούτα χωρίς να κόψετε μια βόμβα και φυσώντας το εικονικό σας δάχτυλο. Και αν θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, υπάρχει διαθέσιμη μια έκδοση lite.

Που είναι το νερό μου?

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Disney

Αν η καθαριότητα είναι δίπλα στην ευσέβεια, ο Swampy πρόκειται να κάνει μια θεαματική μικρή θεότητα. Αντί να ρίχνετε τα πουλιά σε σανίδες και πέτρες, το Where's My Water επικεντρώνεται στη διδασκαλία του παιδιού σας, το πολύτιμο μάθημα της διατήρησης καθαρότητας, βοηθώντας τον Swampy να είναι καθαρός, παρά τις ενέργειες του Cranky, του ανταγωνιστή αυτής της ιστορίας. Που είναι το νερό μου? είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για τα παιδιά στο iPad, και όπως μερικά από τα άλλα κορυφαία παιχνίδια, έχει επίσης μια δωρεάν έκδοση για να δοκιμάσετε. Περισσότερο "

Εκοψε το σκοινί

Gustavo da Cunha Pimenta / Flickr CC 2.0

Ο Om Nom αγαπάει την καραμέλα του, αλλά χρειάζεται λίγο βοήθεια για να το πάρει. Κόψτε το σχοινί είναι ένα παιχνίδι παζλ φυσικής όπου χρησιμοποιείτε σχοινιά για να μετακινήσετε το κομμάτι της καραμέλας με το να το ταλαντεύεται στην οθόνη και να πέσει στο στόμα Om Nom. Ευτυχώς, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε πώς να ξεπεράσετε τα διάφορα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσα στον Om Nom και την καραμέλα του. Μια δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη για να ελέγξετε έξω επίσης.

Lego Harry Potter: Έτη 1-4

Εικόνα Ιστορίες του Ταξιδιώτη Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ο κατάλογος των ταινιών που μετατράπηκαν σε βιντεοπαιχνίδια που αποδείχτηκαν άσχημα θα μπορούσε να εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο μερικές φορές, αλλά αν υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτή την τάση, είναι η σειρά των παιχνιδιών Lego. Το Lego Harry Potter είναι το τέλειο παιχνίδι για όσους ήθελαν να συμμετάσχουν στο σχολείο στο Hogwarts ως παιδί. Αυτό το iPad παιχνίδι είναι καλύτερο για τα μεγαλύτερα παιδιά που πλησιάζουν τα tweens τους. Περισσότερα μεγάλα παιχνίδια LEGO ...

Κλάσματα φέτας

Αυτή η λίστα παιγνίων φιλικών προς τα παιδιά είναι για τη διασκέδαση, δεν μαθαίνει κάτι νέο. Υπάρχουν πολλές εκπαιδευτικές εφαρμογές στο App Store για την εμπλοκή ενός παιδιού. Αλλά όταν μπορείτε να διασταυρώσετε τη διασκέδαση με τη μάθηση, αξίζει σίγουρα μια αναφορά σε αυτόν τον κατάλογο.

Το Slice Fractions καταφέρνει να καταγράψει τη διασκέδαση μέσα από ένα παιχνίδι που είναι όλα σχετικά με τα κλάσματα μάθησης. Αυτό το καθιστά ιδανικό για παιδιά που είναι έτοιμα να ξεφύγουν από ολόκληρους αριθμούς και να κατακτήσουν την ιδέα της διαίρεσης. Περισσότερο "

Χτύπημα χαρτιού 2

Εικόνα Backflip Studios πνευματικών δικαιωμάτων

Το Paper Toss ακούγεται περισσότερο σαν ένα παιχνίδι που θα παίξετε όταν κολλήσετε χωρίς το iPad σας, αλλά η μετάβαση στην οθόνη αφής μπορεί να είναι εξαιρετικά εθιστική. Είναι επίσης γρήγορη και εύκολη διασκέδαση που μπορείτε να απολαύσετε μαζί σας παιδί, ανταγωνιζόμενος για να δείτε πόσα χαρτοπετσέτες μπορούν να φτιαχτούν στη σκουπίδια στη σειρά. Αλλά μην νομίζετε ότι είναι εύκολο. Ακόμη και σε κατάσταση λειτουργίας Cubicle, η κρίση της ταχύτητας των οπαδών τέλεια κάθε φορά μπορεί να είναι μια πρόκληση. Περισσότερο "

Φούσκα μπάλα

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα

Τι παίρνετε όταν έχετε ένα εθιστικό παιχνίδι φυσικής που βασίζεται σε ένα παιδί και όχι μόνο για παιδιά; Παίρνετε Bubble Ball. Αναπτύχθηκε από τον 14χρονο Robert Nay, το Bubble Ball απολάμβανε ένα εκατομμύριο λήψεις τις πρώτες δύο εβδομάδες του στο app store. Και ενώ δεν έχει τα διασκεδαστικά γραφικά που βρέθηκαν σε άλλους τίτλους όπως το Cut the Rope και το Ninja φρούτων, περιέχει εθιστικό παιχνίδι που θα ευχαριστήσει τους εραστές παζλ ηλικίας 4 έως 94. Περισσότερα »

AniMatch - ζευγών ζώων και ηχητικών παιχνιδιών

Θα ήταν μια λίστα των παιχνιδιών iPad για παιδιά πλήρης χωρίς ένα παιχνίδι που ταιριάζει; Είτε το κάνετε με κάρτες παιχνιδιού που απλώνονται σε τραπέζι είτε με χαριτωμένα ζώα ευθυγραμμισμένα σε tablet PC, υπάρχει κάτι για να ταιριάξετε εικόνες που μπορούν να ευχαριστήσουν τα μικρά παιδιά. Και είναι πολύ ωραίο να έχετε ένα παιχνίδι iPad που μπορούν να απολαύσουν οι δύο ή τριών ετών, αντί να έχουν μονοπωλήσει το iPad από τα μεγαλύτερα παιδιά. Περισσότερο "

Το Παιχνίδι της Ζωής

Image Copyright EA

Το Παιχνίδι της Ζωής είναι από καιρό ένα αγαπημένο παιδί, αλλά είναι πολύ εύκολο να χάσετε τα κομμάτια, ειδικά αυτά τα μπλε και ροζ μανταλάκια. Δεν ανησυχείτε για την απώλεια κομματιών παιχνιδιών με την έκδοση iPad. Και με τα γραφικά που ρίχνονται στο μίγμα, αυτό το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι παίρνει μια νέα ζωή στο iPad .

Αν δεν έχετε παίξει ποτέ τη Ζωή, τα παιδιά μετακινούνται σιγά-σιγά να κινούνται γύρω από το διοικητικό συμβούλιο, πρώτα να αποφοιτήσουν από το σχολείο, να παντρευτούν, να πάρουν μια δουλειά και τελικά να έχουν παιδιά. Στο τέλος του παιχνιδιού, το σκορ υπολογίζεται από το ποιος έχει την καλύτερη δουλειά και τα περισσότερα παιδιά.

Πίνακας σχεδίασης

Πλαίσιο σχεδίασης πνευματικών δικαιωμάτων εικόνας

Τελευταία στη λίστα είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι παιχνίδι. Το Drawing Pad είναι απλά ένα όχημα για μια δραστηριότητα που όλα τα παιδιά απολαμβάνουν: ζωγραφίζοντας και χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους. Και όχι μόνο το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει τα εικονικά κραγιόνια στο Drawing Pad, μπορεί επίσης να αποθηκεύσει το έργο τους και μοιράζεται ακόμη και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Twitter ή Facebook. Ποιος λέει ότι το Facebook δεν μπορεί να είναι σαν μια πόρτα ψυγείου; Περισσότερο "