13 ιστοσελίδες βίντεο που πρέπει να ξέρετε για

Είναι αλήθεια. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ο μόνος πόρος βίντεο στο διαδίκτυο.

Ενώ θα ήταν διασκεδαστικό να πούμε ότι αυτός είναι ο μόνος ιστότοπος που ταιριάζει στις ανάγκες των ανερχόμενων επαγγελματιών βίντεο, των ενθουσιωδών και των οπαδών βίντεο γενικά, αυτό απλά δεν συμβαίνει. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από άριστες πηγές για βίντεο ειδήσεις, σχόλια προϊόντων, online λιανικό εμπόριο, μουσική απόθεμα και πολλά άλλα.

Η εκπαίδευση βίντεο είναι ένας άλλος τομέας όπου οι διαδικτυακοί πόροι είναι τεράστιοι - αρκετά εκτεταμένοι, στην πραγματικότητα, ότι θα καλύψουμε αυτό σε ένα άλλο άρθρο εντελώς.

Έτσι πού πηγαίνουν οι φίλαθλοι του βίντεο για να μείνουν ενημερωμένοι, μάθετε για τα τελευταία και μεγαλύτερα εργαλεία του εμπορίου και αγοράζετε προϊόντα χωρίς να ξοδεύετε πάρα πολύ;

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μια δωδεκάδα αρτοποιών των ιστοσελίδων που κρατούν τον κόσμο του βίντεο γυρίζοντας.

Videomaker - ως ο μεγαλύτερος πολιτικός της ομάδας, θα είμαστε remiss να μην συμπεριλάβουμε την ομάδα από το περιοδικό Videomaker και την ιστοσελίδα τους. Όχι μόνο είναι ο αρχικός πάροχος ειδήσεων για τη βιομηχανία βίντεο, είναι σταθεροί στο στόχο τους να βοηθήσουν όλους να κάνουν καλύτερα βίντεο. Από τους χομπίστες έως τους έμπειρους επαγγελματίες, ο καθένας μπορεί να πάρει κάτι πολύτιμο μακριά από ένα θέμα της Videomaker και ο πρόσφατα επανασχεδιασμένος ιστότοπός τους βάζει μια χούφτα καθημερινά άρθρα που καλύπτουν τα πάντα, από σχόλια προϊόντων έως δελτία τύπου και σχεδόν όλα.

Pro Video Coalition - Pro Video Coalition είναι ένας ηλεκτρονικός πόρος για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό, χρησιμοποιούν επαγγελματικές τεχνικές και ουσιαστικά κάνουν βίντεο υψηλής ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την ιστοσελίδα. Το αντίθετο, στην πραγματικότητα. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της PVC προσφέρει ένα τεράστιο πλούτο πολύτιμων πληροφοριών για τα πάντα, από τα drones μέχρι τα iPhone.

Δεν σχολή κινηματογράφου - Δεν Σχολή Κινηματογράφου έχει γίνει μια πραγματική δύναμη στον τομέα των ειδήσεων σε απευθείας σύνδεση, σχόλια και τα κυριώτερα σημεία της βιομηχανίας για τους οπαδούς του βίντεο. Τακτικό περιεχόμενο βίντεο και εξαιρετική γραφή συνδυάζονται με εξαιρετική πρόσβαση σε προσωπικότητες και εξοπλισμό της βιομηχανίας για την παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

Red Shark News - Το Red Shark News είναι μια άλλη εξαιρετική πηγή για ειδήσεις, κριτικές και πολλά άλλα. Αναρριχημένος με διασκεδαστικά, ευγενικά άρθρα και τροφοδοσία σε λάτρεις βίντεο όλων των επιπέδων, το Red Shark News είναι ένας ιστότοπος που χρειάζεται bookmarking.

Studio Daily - Προσφέροντας νέα και κριτικές σχετικά με τον κόσμο της παραγωγής βίντεο, καθώς και πολύτιμες θέσεις εργασίας, webinars και άλλα, το Studio Daily είναι ένα site που πρέπει να παρακολουθούν ανεξάρτητοι παραγωγοί και μεγάλα στούντιο.

Adorama - Ένας από τους λιανοπωλητές "μεγάλων δύο" βίντεο εξοπλισμού, Adorama διαθέτει μαζική απογραφή, ασχολείται με ανακαινισμένα αντικείμενα και χούφτα μάρκες αποκλειστικά για αυτούς. Μικροσκόπια Hammer & Anvil, τσάντες 24/7 και φώτα Flashpoint είναι μερικά από τα εμπορικά σήματα Adorama που προσφέρουν καλής ποιότητας εξοπλισμό σε ένα κλάσμα του κόστους των μεγαλύτερων εμπορικών σημάτων.

B & H Photo Video - Η παρουσία τούβλου και κονιάματος με βάση το NYC είναι μόνο επισκιασμένη από την τεράστια ιστοσελίδα τους. Το τεράστιο νέο και χρησιμοποιημένο απόθεμα προϊόντων, μια κολοσσιαία γκάμα τύπων προϊόντων και ένα κορυφαίο blog του προϊόντος κρατούν το B & H στην κορυφή της λίστας αγοραστών βίντεο.

Premium Beat - Όσοι από εμάς θέλουν να κάνουν μουσική βίντεο. Η μουσική μπορεί να βελτιώσει το βίντεο με πολλούς τρόπους και το Premium Beat προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη κομμάτια υψηλής ποιότητας, χωρίς δικαιώματα, σε λογικές τιμές. Ένα από τα πιο αναγνωσμένα ιστολόγια παραγωγής βίντεο στο διαδίκτυο δεν βλάπτει την περίπτωσή τους.

Audio Jungle - Παίζοντας ως επικεφαλής ανταγωνιστής του Premium Beat, η Audio Jungle είναι ένας άλλος δημοφιλής δικτυακός τόπος μουσικής. Ενώ υπάρχουν χιλιάδες από αυτούς τους τύπους ιστοτόπων, η Audio Jungle παρέχει σταθερά μουσική υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές με ωραία, χρήσιμη διεπαφή.

Έλεγχος εδάφους - Είτε πυροβολείτε με ένα GoPro, iPhone ή ARRI ALEXA, δημιουργώντας ένα συνεπές βλέμμα και αίσθηση με ένα τελικό βίντεο μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εισαγάγετε LUTs ή Look Up Tables - Ειδικά αρχεία για χειρισμό δεδομένων εικόνας. Η προσθήκη LUTs για να δώσει πολλαπλά κλιπ μια παρόμοια εμφάνιση είναι μια τεχνική που συχνά προορίζεται για τους επαγγελματίες. Ευτυχώς, η Ground Control δημιούργησε μια πληθώρα πολύτιμων LUTs επαγγελματικής ποιότητας για ένα ευρύ φάσμα φωτογραφικών μηχανών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε σουίτα επεξεργασίας ή εφαρμογή γραφικών κίνησης.

EditStock.com - Χωρίς να έχεις δουλειά με την Warner Brothers, μπορεί να είναι δύσκολο να ασχοληθείς με την εργασία με βίντεο υψηλής πυκνότητας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να βγάλουν τα χέρια μας σε βιντεοκασέτες σε μια RED κάμερα ή σε ένα ARRI. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε κλιπ που έχουν γυριστεί με φακούς κινηματογράφου που κοστίζουν όσο ένα condo στο Μαϊάμι. Το EditStock.com βοηθά τους υπόλοιπους από εμάς να βγάζουμε τα γάντια μας για επαγγελματικά γυρίσματα κινηματογραφικής λήψης με σκοπό την εκπαίδευση και την πρακτική.

Rampant Design Tools - Όχι μόνο οι λαοί στο Rampant Design Tools προσφέρουν στούντιο βαθμού προ-δημιουργημένα εφέ βίντεο drag-and-drop, προσφέρουν επίσης δωρεάν εκπαίδευση και ένα blog για να βοηθήσουν τους εξεγερμένους εμπειρογνώμονες βίντεο να βγάλουν το βίντεό τους και το έργο ειδικού αποτελέσματος σε άλλο επίπεδο.

Wipster - Οι εμπειρογνώμονες αναθεώρησης και έγκρισης βίντεο, Wipster, έχουν προσθέσει μια χούφτα εργαλεία για να προσθέσουν αξία στην εμπειρία τους στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου ενός ιστολογίου που καλύπτει μια πληθώρα θεμάτων που δεν σχετίζονται άμεσα με τη δική τους προσφορά. Μάθετε να επεξεργάζεστε, να πυροβολείτε και να χειρίζεστε μια επιχείρηση, όλα χωρίς σκληρή πώληση.

Αυτές οι τοποθεσίες είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου, αλλά θα πρέπει να μας κρατήσουν απασχολημένοι τουλάχιστον για λίγο, καθώς θα βρούμε ποιοι ιστοχώροι μιλούν πιο άμεσα σε εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να δείτε το ιστολόγιο αυτού του συγγραφέα επίσης. Μπορεί να μην ενημερώνεται τακτικά όπως και οι υπόλοιποι ιστότοποι, αλλά μπορεί να είναι ακόμα διασκεδαστικό.