Βρείτε το καλύτερο σχέδιο κινητών δεδομένων για την οικογένειά σας

Οικογενειακά και κοινά ασύρματα σχέδια σε σύγκριση

Μια οικογένεια ή κοινόχρηστο ασύρματο πρόγραμμα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα όταν έχετε πολλές συσκευές. Ασύρματοι μεταφορείς, ωστόσο, προσφέρουν μια σύγχυση των κινητών σχεδίων και τείνουν να τους αλλάζουν συχνά, οπότε δεν είναι πάντα εύκολο να συγκρίνουμε τα σχέδια. Εδώ, ωστόσο, είναι η κατανομή των σχεδίων που είναι τα καλύτερα για το νοικοκυριό σας , με βάση διαφορετικές ανάγκες (σημειώστε ότι αυτοί συγκρίνουν ασύρματα σχέδια οικογένειας. Δείτε αυτή τη σύγκριση σχεδίου δεδομένων για να βρείτε το καλύτερο σχέδιο για άτομα).

Καλύτερο πλήρως απεριόριστο σχέδιο δεδομένων: T-Mobile (ξεκινά από $ 120 / μήνα)

Λογότυπο © T-Mobile

Όπως και με τη σύγκριση των μεμονωμένων σχεδίων, η T-Mobile ξεπέρασε πρόσφατα την Sprint για αυτό το κορυφαίο σημείο, χάρη στα ανανεωμένα κινητά της σχέδια που υπογραμμίζουν πραγματικά απεριόριστα δεδομένα (χωρίς μετρήσεις , αμοιβές υπεραξίας ή θλιβερή ταχύτητα δεδομένων). Το φτηνότερο σχέδιο δεδομένων της Sprint για οικογένειες είναι $ 149,99 το μήνα για smartphones, με απεριόριστα δεδομένα και απεριόριστα μηνύματα, συν 1500 κοινόχρηστα λεπτά για συζήτηση. ή για απεριόριστα πάντα, συμπεριλαμβάνονται $ 210 για 2 γραμμές. Τα νέα οικογενειακά σχέδια της T-Mobile είναι πολύ φθηνότερα: μόλις 120 δολάρια για δύο γραμμές με απεριόριστη ομιλία, μηνύματα και κείμενο (50 δολάρια για την πρώτη γραμμή τηλεφώνου, 30 δολάρια για το δεύτερο και 20 δολάρια για απεριόριστα δεδομένα). Αντί των απεριόριστων δεδομένων, μπορείτε επίσης να λάβετε 2GB δεδομένων για $ 10. Οι πρόσθετες γραμμές είναι $ 10 η κάθε μία συν επιπλέον $ 20 η κάθε μία για τα απεριόριστα δεδομένα. Επίσης, δεν υπάρχουν συμβόλαια και συμπεριλαμβάνεται hotspot κινητής τηλεφωνίας .

Καλύτερο για: Οι οικογένειες που χρησιμοποιούν πολλά δεδομένα (κατεβάζουν ή ανεβάζουν πολλά αρχεία, μεταδίδουν βίντεο εν κινήσει κ.λπ.) και δεν θέλουν να ανησυχούν για την ανικανότητα των δεδομένων τους από αργές ταχύτητες. Περισσότερο "

Τα φθηνότερα απεριόριστα πάντα για 2 γραμμές: MetroPCS (ξεκινά από $ 80 / μήνα)

MetroPCS. MetroPCS

Τα προσιτά σχέδια μη-συμβάσεων της MetroPCS για οικογένειες είναι σχεδόν τα ίδια όπως και για τους ιδιώτες, εκτός από ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε 5 δολάρια το μήνα ανά γραμμή έως και 5 γραμμές. Το φθηνότερο απεριόριστο πρόγραμμα ομιλίας, κειμένου και δεδομένων είναι μόνο 40 δολάρια το μήνα. μετά από 2.5GB μηνιαία δεδομένα, τα δεδομένα θρυμματίζονται σε βραδύτερες ταχύτητες. Ένα $ 45 / μήνα ανά σχέδιο γραμμής προσθέτει βοήθεια 411 για καταλόγους και διεθνή γραπτά μηνύματα.

Καλύτερο για: Οι άνθρωποι που αναζητούν το φθηνότερο "απεριόριστο" σχέδιο για κοινή χρήση, που δεν χρησιμοποιούν πολλά δεδομένα. Περισσότερο "

Το φθηνότερο σχέδιο για περισσότερες από 2 γραμμές: T-Mobile (ξεκινά από $ 120 / μήνα)

Τ κινητό. Τ κινητό

Η T-Mobile προσφέρει την καλύτερη προστιθέμενη αξία όταν προσθέτει περισσότερες από δύο γραμμές, επειδή κάθε επιπλέον γραμμή (έως και 3 πέρα ​​από τα δύο που περιλαμβάνονται) είναι μόνο $ 10 το μήνα. Τα απεριόριστα δεδομένα (μέχρι και 2GB πριν από την αποκατάσταση) σχεδιάζουν με 1000 λεπτά ομιλίας και απεριόριστη γραπτών μηνυμάτων, για παράδειγμα, είναι 119,98 δολάρια το μήνα για δύο χρήστες. προσθέστε δύο ακόμη χρήστες και είναι $ 149,98 / μήνα. Συγκριτικά, τέσσερις χρήστες στο MetroPCS θα ήταν $ 160 και στο πλάνο οποιουδήποτε χρόνου Sprint, $ 189,97.

Ένα απεριόριστο σχέδιο ομιλίας για την T-Mobile είναι διαθέσιμο για $ 20 επιπλέον μήνα. Υπάρχουν επίσης φθηνότερα σχέδια δεδομένων με δεδομένα 200MB, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να μοιραστούν τα δύο άτομα.

Καλύτερο για: 3 ή περισσότερες κοινές γραμμές. Περισσότερο "

Ενδεχομένως μια καλή αξία ανάλογα με τις ανάγκες σας: Verizon (η τιμή ποικίλλει)

Verizon Wireless. Verizon Wireless

Τα οικογενειακά σχέδια της Verizon είναι τώρα a la carte, όπως και με τα μεμονωμένα σχέδια γραμμών. Αυτό κάνει τη σύγκριση της αξίας των οικογενειακών σχεδίων με άλλους παρόχους λίγο πιο σύγχυση. Ένα μόνο χέρι, εάν χρειάζεστε μόνο τα ελάχιστα χαρακτηριστικά - 700 λεπτά ομιλίας, pay-as-you-go γραπτά μηνύματα και 2GB δεδομένα - Τα κοινά σχέδια της Verizon είναι τα φθηνότερα: 99,98 δολάρια. Αλλά η σύγκριση των μήλων με τα μήλα (ή η Sprint και η T-Mobile με την Verizon), με την υψηλότερη συνομιλία 1400 λεπτών και την προσθήκη απεριόριστων μηνυμάτων για την οικογένεια, η Verizon δεν είναι πια φθηνή: $ 149,98 / μήνα. Πρόσθετες γραμμές (μέχρι 3) είναι 9,99 δολάρια η κάθε μία.

Το νέο σχέδιο Share Everything της Verizon, που ξεκινά στις 28 Ιουνίου 2012, μοιράζεται έναν κάδο δεδομένων με πολλαπλές συσκευές (μέχρι 10). Οι τρέχοντες πελάτες μπορούν είτε να διατηρήσουν τα τρέχοντα απεριόριστα σχέδια δεδομένων τους - εάν πληρώσουν για τα κινητά τους τηλέφωνα πλήρως - είτε να μεταβούν σε αυτό το νέο κοινό σχέδιο. Ο τρόπος με τον οποίο το σχέδιο είναι δομημένο, είναι λίγο συγκεχυμένο να γνωρίζουμε αν αυτό είναι μια καλή τιμή ή όχι για πολλούς ανθρώπους - η τιμολόγηση εξαρτάται από τον τύπο και τον αριθμό των συσκευών που έχετε. Για παράδειγμα, κάθε smartphone είναι $ 40 το μήνα, τα κανονικά τηλέφωνα $ 30, τα hotspots και τα σημειωματάρια $ 20 και τα δισκία $ 10. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα βασικό ποσό για το ποσό των δεδομένων και απεριόριστη συζήτηση και κείμενο: το φθηνότερο δολάριο $ 50 έρχεται με 1GB δεδομένων, $ 60 το μήνα έρχεται με 2GB.

Για να συγκρίνετε με την T-Mobile και τη Sprint: στην Verizon, αν έχετε δύο smartphones και θέλετε 2GB δεδομένων, θα είναι 140 δολάρια το μήνα. Στο Sprint είναι $ 209,98 το μήνα αλλά απεριόριστα δεδομένα. Στην T-Mobile, είναι 139,98 δολάρια - το ίδιο με την Verizon, αλλά φθηνότερα αν προσθέσετε μια τρίτη ή περισσότερες γραμμές.

Μπερδευτήκατε ακόμα; Δεν είσαι μόνος. Τελικά, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον Αριθμομηχανή της Verizon Share Everything για να δείτε αν αυτό έχει νόημα για τις ανάγκες σας. Περισσότερο "

Τι είναι το AT & T;

AT & T. AT & T

Όπως και με τα μεμονωμένα σχέδιά της, τα οικογενειακά σχέδια της AT & T είναι επίσης a la carte. Είναι ακόμα λίγο πιο ακριβό από τις επιλογές άλλων παρόχων. Κάθε γραμμή χρειάζεται ένα σχέδιο δεδομένων, στα $ 30 / μήνα για 3GB το καθένα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε λεπτά φωνής, ξεκινώντας από 59,99 δολάρια το μήνα για 550 λεπτά (έως 3 γραμμές), 69,99 δολάρια / μήνα για 700 λεπτά ή 89,99 δολάρια / μήνα για 1400 λεπτά. Έτσι, για το πρόγραμμα των 1400 λεπτών, είναι $ 149,99 το μήνα - αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει ακόμα μηνύματα ακόμα. Περισσότερο "