Χρησιμοποιώντας Spotify και Slacker στο iPod touch σας

Ακούστε τη μουσική στο διαδίκτυο ή κάντε λήψη χρησιμοποιώντας αυτές τις εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης της iTunes

Πραγματοποίηση λήψης με παράλληλη ροή στο iPod Touch

Η αγορά και η λήψη τραγουδιών (και άλλου περιεχομένου) από το iTunes Store είναι ωραία αν θέλετε να επιλέξετε κεράσι περιεχόμενο, αλλά τι εάν θέλετε την πολυτέλεια απεριόριστης ακρόασης πλήρους τραγουδιού για να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες, είδη και τραγούδια. Σε αυτήν την περίπτωση, το iTunes Store μπορεί να μην είναι η πιο κατάλληλη υπηρεσία για τις ανάγκες σας και έτσι πιθανότατα θέλετε να αναζητήσετε μια εναλλακτική υπηρεσία.

Η παρακάτω λίστα υπηρεσιών μουσικής έχει μια ευέλικτη προσέγγιση όταν πρόκειται για κινητές συσκευές όπως το iPod Touch . Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να πραγματοποιήσετε πλήρη ροή όλων των τραγουδιών ή να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης εκτός σύνδεσης, η οποία θα μεταφέρει τα κομμάτια στη μνήμη του iPod. Αυτό δεν είναι μόνο χρήσιμο για την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας, αλλά είναι επίσης πολύ βολικό εάν δεν έχετε πρόσβαση στο Internet για να ενεργοποιήσετε τη ροή.

Δύο υπηρεσίες ροής μουσικής

Ακολουθούν δύο καλές εναλλακτικές λύσεις στο iTunes Store - ρίξτε μια ματιά.

01 από 02

Spotify

Spotify Mobile. Creative Commons / Κοινόχρηστα του Wikimedia

Το Spotify είναι μια ευέλικτη εναλλακτική λύση στο iTunes Store που παρέχει ένα καλό εργαλείο εύρεσης μουσικής για χρήση στο iPod Touch - καθώς και σε πολλά άλλα λειτουργικά συστήματα smartphone μέσω εφαρμογών. Για να ξεκινήσετε με το Spotify χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας Apple για κινητά, σκεφτείτε να εγγραφείτε στο κορυφαίο επίπεδο της μουσικής υπηρεσίας που ονομάζεται Spotify Premium. Αυτό παρέχει ένα smörgåsbord απεριόριστης μουσικής που μπορεί είτε να μεταδοθεί είτε να μεταφορτωθεί. Η ποιότητα ήχου είναι επίσης πρώτης τάξης όταν ακούτε τραγούδια μέσω του Spotify Premium - τα περισσότερα κομμάτια είναι διαθέσιμα στα 320 kbps.

Αν θέλετε η εμπειρία ακρόασης μουσικής να είναι αδιάλειπτη, τότε ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify, η οποία αποθηκεύει κρυφά τραγούδια τοπικά στον αποθηκευτικό χώρο του iPod Touch. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για περιπτώσεις που δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet ή πρέπει να διατηρήσετε τη χρήση δεδομένων ευρείας ζώνης. Περισσότερο "

02 του 02

Slacker Radio

Λογότυπο Radio Slacker. © Slacker Radio

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Slacker Radio είναι ότι μπορείτε να ακούσετε ολόκληρους μουσικούς σταθμούς χρησιμοποιώντας το iPod Touch - είτε με streaming (ακριβώς όπως το Internet Radio ) είτε αποθηκεύοντας τους μουσικούς σταθμούς απευθείας στη μνήμη της συσκευής της Apple. Οι περισσότερες υπηρεσίες μουσικής που βασίζονται στη συνδρομή χρεώνονται για την πολυτέλεια της κινητής μουσικής, αλλά το Slacker Radio προσφέρει αυτό δωρεάν - αναιρεί την ανάγκη να πληρώσει πρώτα για δοκιμαστική μονάδα. Για να διατηρηθεί δωρεάν αυτό το κομμάτι του Slacker Radio, η εταιρεία έχει εφαρμόσει ένα μοντέλο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και περιορίζει την ακρόαση μέχρι 6 σταθμών σε οποιοδήποτε σταθμό (κάθε ώρα). Ωστόσο, μπορείτε πάντα να προχωρήσετε σε κάποιον άλλο σταθμό αν χτυπήσετε αυτό το όριο, ή ακόμα καλύτερα, εγγραφείτε για να εξαλείψετε τους περιορισμούς αυτούς εντελώς.

Αν σας αρέσει η μουσική σας απεριόριστη και σε ραδιοφωνική μόδα (κατασκευασμένη από επαγγελματίες DJ), το Slacker Radio σας προσφέρει δύο επιλογές συνδρομής κινητής μουσικής: Slacker Radio Plus και Slacker Radio Premium. Το πρώτο σας δίνει απεριόριστο ακρόαση ραδιοφωνικών σταθμών και αποθήκευση σταθμών στο iPod Touch. Εάν θέλετε πιο λεπτομερή έλεγχο, τότε το Slacker Radio Premium είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε. Αυτό σας επιτρέπει να ακούτε ορισμένα τραγούδια και άλμπουμ κατά παραγγελία ή να τα αποθηκεύετε στη μνήμη του iPod Touch - μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να συγχρονίσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής .

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το iTunes Store εναλλακτική υπηρεσία μουσικής, ελέγξτε την πλήρη αναθεώρηση του Slacker Radio. Περισσότερο "