Πώς να πάρετε μια μεγάλη διαπραγμάτευση στο iPod touch

Δεν είναι περίεργο το iPod touch είναι ένα μεγάλο χτύπημα. Έχει μια ευρύχωρη οθόνη αφής, την δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών, μουσικής και εκπληκτικών εφαρμογών, μια πλήρη εμπειρία web και υπέροχη εμφάνιση. Είναι μια καταπληκτική συσκευή, αλλά με τιμές που ξεκινούν από περίπου US $ 200, δεν είναι ακριβώς φθηνό.

Είτε είστε σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό είτε όχι, όλοι θέλουν να πληρώσουν όσο το δυνατόν λιγότερο για το iPod που θέλουν. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να πάρετε ένα φτηνό iPod touch, όμως. Με τέτοια δημοφιλή προϊόντα, η Apple μπορεί γενικά να χρεώνει τις τιμές που θέλουν. Αλλά είναι δυνατό να πάρετε μια καλή συμφωνία εάν ξέρετε τι να κάνετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια εξοικονόμηση όταν αγοράζετε ένα iPod touch.

Μην περιμένετε τις πωλήσεις

Η Apple ελέγχει πολύ αυστηρά την τιμή του iPod touch (και όλων των άλλων iPods). Τα δημοφιλή προϊόντα μπορούν συνήθως να εντοπίζουν υψηλότερες τιμές και, επειδή το iPod είναι τόσο δημοφιλές, σχεδόν ποτέ δεν θα δείτε iPods να πωλούνται. Αν ψάχνετε για ένα φτηνό iPod touch, μην περιμένετε μια πώληση. Θα περιμένετε για πάντα.

Η Apple θα περνάει κατά καιρούς iPods γύρω από την περίοδο των διακοπών, αλλά θα είστε πολύ τυχεροί για να εξοικονομήσετε 20% - και το 10% μπορεί να είναι πιο ρεαλιστικό. Σίγουρα, η εξοικονόμηση 10% είναι ωραίο, αλλά αν αυτό προσθέτει μόνο έως $ 20 ή $ 30, δεν έχει νόημα να περιμένετε μήνες και μήνες για τέτοιες μικρές αποταμιεύσεις. Δεδομένου ότι, αν είστε στην αγορά για ένα φτηνό iPod, ξεχάστε τις πωλήσεις και δοκιμάστε μερικές από αυτές τις άλλες ιδέες.

Αγοράστε την προηγούμενη γενιά

Μπορείτε πάντα να αποθηκεύσετε μερικά δολάρια (και μερικές φορές πολύ περισσότερα) αγοράζοντας ένα παλαιότερο μοντέλο. Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα νέο iPod touch σύντομα, ελέγξτε τις ιστοσελίδες φήμης Apple και να είστε υπομονετικοί. Εάν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να αγοράσετε το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο και περιμένετε μέχρι να ανακοινωθεί ή να κυκλοφορήσει το νεώτερο μοντέλο, μπορείτε να πάρετε μια συμφωνία.

Αντί να αγοράσετε το ολοκαίνουργιο μοντέλο, αγοράστε το μοντέλο που μόλις αντικαταστάθηκε (για παράδειγμα, εάν η 6η γενιά του iPod touch έχει μόλις ανακοινωθεί, κάντε ένα σχέδιο για να αγοράσετε την επαφή της 5ης γενιάς ). Οι έμποροι λιανικής πώλησης θα εξακολουθούν να έχουν τα παλαιότερα μοντέλα σε ετοιμότητα και συνήθως μειώνουν τις τιμές στα παλιά μοντέλα για να καθαρίσουν το χώρο για τα νέα.

Ενώ αυτή η τεχνική δεν μπορείτε να πάρετε το πιο πρόσφατο μοντέλο, θα έχετε ακόμα ένα καλό, φθηνό iPod touch.

Αγορά Ανακατασκευή

Εάν χρειάζεστε απολύτως το τελευταίο μοντέλο, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα φθηνό iPod touch αγοράζοντας ένα ανακαινισμένο μοντέλο. Για να πάρετε ένα από αυτά, θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές εβδομάδες, ή ίσως ακόμη και μερικούς μήνες, για να αρχίσει η Apple να κατασκευάσει μια προσφορά ανανεωμένων μοντέλων.

Και παρόλο που αυτά τα μοντέλα έχουν επιδιορθωθεί από την Apple, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ποιότητα. Οι ανακαινισμένες συσκευές που πωλούνται από την Apple έρχονται πάντοτε με εγγύηση της Apple και είναι γενικά εξίσου αξιόπιστες με τα νέα μοντέλα (αν και μπορεί να θέλετε να αγοράσετε μια εκτεταμένη εγγύηση ). Αν και οι εκπτώσεις δεν είναι τεράστιες με αυτήν την τεχνική, θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα έχετε μια καλή εγγύηση ταυτόχρονα. Ελέγξτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple για ανακαινισμένα μοντέλα.

Αγοράστε Μεταχειρισμένα

Μερικές φορές η εύρεση καλών προσφορών απαιτεί να ψάχνετε κάπου αλλού από την Apple. Craigslist, eBay και εταιρείες που εμπορεύονται και μεταπωλούν χρησιμοποιημένες συσκευές (περισσότερο σε αυτές σε μια στιγμή) μπορούν επίσης να προσφέρουν φθηνά iPods. Τα μειονεκτήματα εδώ περιλαμβάνουν ότι αυτά τα iPods χρησιμοποιούνται , συχνά δεν έχουν εγγυήσεις, και πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία γενιά. Πέρα από αυτό, αν αγοράζετε από μια δημοπρασία ή μια διαφήμιση, ίσως να μην έχετε αυτό που νομίζετε ότι αγοράζετε. Να είστε βέβαιος να διερευνήσει τις άλλες συναλλαγές του πωλητή όπου είναι δυνατόν. Αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε λίγο μεγαλύτερο κίνδυνο, όμως, η αγορά που χρησιμοποιείται είναι ένα σίγουρο στοίχημα για εξοικονόμηση χρημάτων.

Εμπόριο σε παλιές συσκευές

Αυτή η επιλογή δεν θα αλλάξει την τιμή του iPod touch που αγοράζετε, αλλά θα σας δώσει περισσότερα χρήματα για να κάνετε την αγορά. Σχεδόν κάθε smartphone, συσκευή αναπαραγωγής MP3, συσκευή παιχνιδιών ή άλλο ηλεκτρονικό gadget μπορεί να πωληθεί για μετρητά για να αγοράσει ένα iPod touch.

Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που αγοράζουν (και πωλούν) χρησιμοποιημένα gadgets . Ελέγξτε τα συρτάρια σας για τα παλιά gadgets και, στη συνέχεια, δείτε τι χρήματα θα καταβάλουν αυτές οι εταιρείες γι 'αυτούς. Τα παλιά σας gadgets μπορεί να αξίζουν μόνο $ 25, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε τυχερά και να έρθετε με $ 100 ή περισσότερα σε εμπορική αξία. Αυτό είναι ένα μεγάλο κομμάτι του κόστους ενός νέου iPod touch.

Μάθε τι αγοράζετε

Εξοικονόμηση χρημάτων είναι καλό, αλλά είναι μόνο μια εξοικονόμηση αν έχετε ένα μοντέλο που κάνει ό, τι θέλετε. Εάν πρόκειται να ακολουθήσετε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε τα συμβιβαστικά που κάνετε. Για παράδειγμα, η αγορά ενός παλαιότερου μοντέλου σημαίνει ότι δεν θα έχετε το τελευταίο και σπουδαιότερο υλικό ή λογισμικό. Έτσι, προτού να αγοράσετε, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε τα plusses και τα μειονεκτήματα και κάνετε μια ενημερωμένη επιλογή. Αν το κάνετε αυτό, θα είστε ευτυχείς να έχετε τόσο iPod touch όσο και κάποια επιπλέον χρήματα.