Εισαγωγή στους κώδικες Microsoft Word και Reveal

01 από 07

Εισαγωγή

Microsoft

Τα άτομα που μεταβαίνουν από το WordPerfect στο Word συχνά ρωτούν πώς να αποκαλύπτουν κώδικες στο Word. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αποκαλύψεων είναι μοναδικό για το WordPerfect και, δυστυχώς, το Word δεν έχει ισοδύναμο.

Ωστόσο, το Word έχει μια δυνατότητα μορφοποίησης του Reveal που σας επιτρέπει να δείτε πώς μορφοποιείται το επιλεγμένο κείμενο. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να έχουν σήματα μορφοποίησης εμφάνισης του Word στο έγγραφο.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα όταν εργάζεστε στο έγγραφό σας. Θα μπορείτε να αναφέρετε με μια ματιά ποια μορφοποίηση έχει εφαρμοστεί σε επιλεγμένα τμήματα του εγγράφου σας και ότι τα σήματα μορφοποίησης θα καθιστούν ορατά τα κρυμμένα στοιχεία του εγγράφου σας.

02 του 07

Ανακάλυψη σημάτων μορφοποίησης

Επιλογή επιλογών Από το μενού Εργαλεία.

Επιλέξτε Επιλογές από το μενού Εργαλεία .

03 του 07

Ανακάλυψη σημάτων μορφοποίησης

Η καρτέλα "Προβολή" του πλαισίου διαλόγου "Επιλογές".

Στην καρτέλα Προβολή , επιλέξτε τα σημάδια μορφοποίησης που θέλετε να εμφανίζονται κάτω από την ενότητα με τίτλο Μορφοποίηση σημείων . Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

04 του 07

Εργασία με σήματα μορφοποίησης

Έγγραφο που έχει αποκαλυφθεί με σήματα μορφοποίησης.

Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να δείτε πώς το Word εμφανίζει σημάδια μορφοποίησης μέσα στο έγγραφο. Τα σημάδια καρτελών, διαστήματος και παραγράφων θα σας βοηθήσουν όταν μετακινείτε μέρη του εγγράφου σας και ελέγχετε για συνέπεια.

Για να μάθετε πώς να προβάλλετε πληροφορίες σχετικά με τη μορφοποίηση της γραμματοσειράς, της σελίδας και της ενότητας, συνεχίστε στο επόμενο βήμα.

05 του 07

Εμφάνιση πληροφοριών σχετικά με τη μορφοποίηση εγγράφων

Το παράθυρο εργασιών της μορφοποίησης του Reveal.

Για να εμφανίσετε πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο κείμενο, όπως οι επιλογές γραμματοσειράς, παραγράφου και ενότητας, επιλέξτε Αποκαλύψτε τη μορφοποίηση από το μενού του παραθύρου εργασιών.

Εάν το παράθυρο εργασίας δεν είναι ήδη ανοιχτό, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο συντόμευσης Ctrl + F1 για να το ανοίξετε.

06 του 07

Το παράθυρο εργασιών της μορφοποίησης του Reveal

Το παράθυρο εργασιών της μορφοποίησης του Reveal.

Όταν το παράθυρο εργασιών Διαμόρφωση μορφοποίησης είναι ανοικτό, μπορείτε να επιλέξετε τμήματα του εγγράφου σας για να δείτε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τη μορφοποίηση κειμένου.
Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη μορφοποίηση, το παράθυρο εργασιών Διαμόρφωση μορφοποίησης εμφανίζει συνδέσμους για να μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα τις επιλογές.

07 του 07

Οι επιλογές μορφοποίησης του Reveal

Οι επιλογές παραθύρου εργασίας εργασιών μορφοποίησης του Reveal.

Στο κάτω μέρος του παραθύρου εργασιών Διαμόρφωση μορφοποίησης , έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα σημάδια μορφοποίησης. Αυτό είναι χρήσιμο αν θέλετε να εμφανίζετε σήματα μορφοποίησης όταν επεξεργάζεστε αλλά όχι όταν πληκτρολογείτε.

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η επιλογή είναι λίγο παράξενος. Αν χρησιμοποιήσατε το παράθυρο διαλόγου Επιλογές για να εμφανίσετε ορισμένα από τα σημάδια μορφοποίησης, η επιλογή θα εναλλάσσει μεταξύ των εμφανίσεων που εμφανίζονται ήδη στην οθόνη και όλων των σημείων μορφοποίησης.

Εάν χρησιμοποιήσατε το παράθυρο διαλόγου Επιλογές για να εμφανίσετε όλα τα σημάδια μορφοποίησης ή αν δεν έχετε εμφανίσει σήματα μορφοποίησης, η επιλογή θα ενεργοποιήσει και θα απενεργοποιήσει τα σήματα μορφοποίησης.