Εξοικονόμηση χρόνου με πρότυπα στα Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι ένας ιστότοπος επεξεργασίας κειμένου που διευκολύνει τη συνεργασία με συναδέλφους και άλλους. Χρησιμοποιώντας ένα από τα πρότυπα του ιστότοπου είναι ένας εύκολος τρόπος εξοικονόμησης χρόνου κατά την επεξεργασία ενός εγγράφου στα Έγγραφα Google . Τα πρότυπα περιέχουν κείμενο μορφοποίησης και λεκάνη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το περιεχόμενό σας για να το προσαρμόσετε. Αφού αποθηκεύσετε το έγγραφο, μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά. Υπάρχουν πολλά πρότυπα διαθέσιμα για τα Έγγραφα Google και αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, μπορείτε να ανοίξετε μια κενή οθόνη και να δημιουργήσετε τη δική σας.

Πρότυπα εγγράφων Google

Όταν μεταβείτε στα Έγγραφα Google, παρουσιάζεται μια συλλογή προτύπων. Εάν δεν βλέπετε τα πρότυπα στο επάνω μέρος της οθόνης, ενεργοποιήστε αυτή τη λειτουργία στο μενού Ρύθμιση. Θα βρείτε διάφορες εκδόσεις προτύπων για προσωπική και επαγγελματική χρήση, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων για:

Όταν επιλέγετε ένα πρότυπο και προσαρμόζετε το, εξοικονομείτε τεράστιο χρονικό διάστημα κατά την επιλογή των γραμματοσειρών, των σχεδιαγραμμάτων και των χρωμάτων, και το αποτέλεσμα είναι ένα έγγραφο επαγγελματικής εμφάνισης. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία σχεδιασμού, εάν το επιλέξετε.

Δημιουργώντας το δικό σας πρότυπο

Δημιουργήστε ένα έγγραφο στα Έγγραφα Google με όλες τις λειτουργίες και το κείμενο που αναμένετε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. Συμπεριλάβετε το λογότυπο της εταιρείας σας και οποιοδήποτε κείμενο και μορφοποίηση που θα επαναληφθούν. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το έγγραφο όπως θα κάνατε κανονικά. Το έγγραφο μπορεί να τροποποιηθεί στο μέλλον, ακριβώς όπως ένα πρότυπο, για άλλες χρήσεις.