Τι υποστηρίζει το OTP και τι σημαίνει αυτό

Βλέποντας το ακρωνύμιο "OTP" εμφανίζεται σε ορισμένα σημεία στο διαδίκτυο; Πιθανώς Tumblr ; Εδώ είναι το χαμηλό-κάτω σε αυτό το ιδιόμορφο online ακρωνύμιο.

Ένα πραγματικό ζεύγος

Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά στο Tumblr από πολλούς χρήστες που θέλουν να περιγράψουν δύο άτομα, ιδιαίτερα σε ένα φάντασμα ή έργο μυθιστοριογραφίας, που νομίζουν ότι θα κάνουν ένα μεγάλο ζευγάρι. Ή, με άλλα λόγια, «ένα αληθινό ζευγάρωμα».

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτό το συγκεκριμένο ακρωνύμιο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο κάποιοι άλλοι εκεί έξω (όπως το AF , το TFW , το SMH και άλλοι) και χρησιμοποιείται συχνά από εφήβους ή νεαρούς ενήλικες. Παρόλο που θα μπορούσατε να το δείτε οπουδήποτε στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς και κάθε ηλεκτρονικό ακρωνύμιο, είναι πιθανότερο να σκοντάψετε σε αυτό στο Tumblr.

Παράδειγμα: "Ο Edward Cullen και η Hermione Granger είναι ο OTP μου!"

Πώς χρησιμοποιείται συνήθως το OTP

Κάποιοι χρήστες προτιμούν να ενημερώνουν την κοινότητα που πιστεύουν ότι το δικό τους OTP μπορεί να είναι σαν να περιγράφουν μια συντριβή που έχουν σε ένα φανταστικό χαρακτήρα ή μια διασημότητα . Άλλες φορές, θα επισημάνουν ένα γνωστό φανταστικό χαρακτήρα ή μια διασημότητα και θα τα συνδυάσουν με έναν άλλο χαρακτήρα ή celeb ως το OTP τους.

Για οποιοδήποτε λόγο, οι οπαδοί αγαπούν να το κάνουν αυτό. Συνδυάζουν συχνά δύο χαρακτήρες από εντελώς διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, κόμικς, βιβλία ή κάτι άλλο. Αν νομίζουν ότι το στυλ και οι προσωπικότητες τους ταιριάζουν, τα συνδυάζουν και μερικές φορές τα χρησιμοποιούν ως έμπνευση για τη συγγραφή φαντασίας για τους φίλους.

Το OTP είναι σίγουρα ένα από τα λιγότερο σημαντικά online αρκτικόλεξα που αξίζει να μάθετε. Εκτός αν είστε μια χρήση ενέργειας Tumblr που έχει κάθε πρόθεση για κατάδυση δικαίωμα σε ένα ή πολλαπλά fandoms στην πλατφόρμα, αυτό δεν θα πρέπει να είναι ένα αρκτικόλεξο που πραγματικά πρέπει να προσθέσετε στο διανοητικό λεξικό σας λεξικό online. Αλλά από τη στιγμή που βρίσκεστε εδώ, θα μπορούσατε να συνεχίσετε να διαβάζετε σχετικά με έναν σχετικό όρο Tumblr που συχνά συμβαδίζει με την OTP.

Tumblr Fandom Culture & Shipping & # 39; Χαρακτήρες

Όταν πρόκειται για τα φαντάσματα του Tumblr, οι χρήστες θα χρησιμοποιούν επίσης τον όρο "πλοίο" ή "ναυτιλία" ως ρήμα για να περιγράψουν μια σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων που υποστηρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένας πιο ενεργός τρόπος για να εκφράσει ένα OTP.

Παράδειγμα: "Στέλνω τον Μπομπ και τη Σάντρα!" ή "άρχισα να στέλνω τον Μπόμπ και τη Σάντρα την περασμένη εβδομάδα μετά από την παρακολούθηση των τελευταίων επεισοδίων του [όνομα τηλεοπτικής εκπομπής]".

Και πάλι, αυτός είναι ένας όρος που πραγματικά θα δείτε μόνο στο Tumblr και ενδεχομένως σε κοινότητες fandom (όπως σε blogs , πίνακες μηνυμάτων κλπ.) Και δεν είναι κάτι που εμφανίζεται σε απευθείας σύνδεση όλα αυτά συχνά. Αν έχετε σκάψει αρκετά βαθιά γύρω από το Tumblr για κάποιο διάστημα, πιθανότατα θα ανακαλύψετε όλα τα άλλα ασαφή ακρωνύμια και αργκό όρους που δεν έχουν κάνει πραγματικά πουθενά αλλού online.

Έτσι, το OTP και το "πλοίο" θα γίνουν όλο και μεγαλύτερα και θα γίνουν όλο και πιο συνηθισμένα; Ποτέ δεν ξέρετε, αλλά θεωρώντας ότι έχουν ήδη περάσει για λίγο, ίσως όχι. Αισθανθείτε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους όρους οπουδήποτε online, αλλά να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε τι εννοείτε όταν οι φίλοι και οι οπαδοί σας ρωτούν για τι μιλάτε.