Οι 8 καλύτεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε τους κορυφαίους επιτραπέζιους υπολογιστές για το σπίτι σας

Οι αγορές για τη σωστή επιφάνεια εργασίας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτό που πρέπει να πετύχετε σε καθημερινή βάση. Αλλά δεν έχει σημασία τι είναι οι ανάγκες σας, υπάρχει κάτι για όλους. Εάν εξετάζετε τις προδιαγραφές είναι το πράγμα σας, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τον τύπο διαμόρφωσης που θέλετε, από το μέγεθος της οθόνης έως τον επεξεργαστή σε ποσότητα μνήμης RAM. Αλλά για τον μέσο άνθρωπο, η περιστρεφόμενη πόρτα των νέων επιτραπέζιων υπολογιστών απαιτεί λίγη βοήθεια. Κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο εύκολα προσφέροντας τις επιλογές μας για τους καλύτερους επιτραπέζιους υπολογιστές του 2018.

Ψάχνετε για ένα καλά στρογγυλεμένο επιτραπέζιο υπολογιστή που εκτελεί ισχυρή διάπλαση; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από το Dell i3265-A643. Διαθέτει APU A6-7310 με Radeon R4 Graphics, καθώς και έναν σκληρό δίσκο 1TB 5400 σ.α.λ., ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση, δεδομένης της εξαιρετικά προσιτής τιμής. Η οθόνη οθόνης IPS 1,920-by-1080 22 ιντσών ενδέχεται να μην είναι αστραπιαία, όπως η οθόνη 4K Retina της Apple, αλλά υποθέτοντας ότι δεν είστε επαγγελματίας σχεδιαστής ή βιντεογράφος, είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό για την εγκατάσταση του γραφείου σας στο σπίτι.

Το λευκό πλαίσιο είναι μια αναζωογονητική απόκλιση από πολλά άλλα σκοτεινά και αόρατα σχέδια στην αγορά. Για να μην αναφέρουμε, το συμπαγές αποτύπωμα αφήνει άφθονο χώρο γραφείου για άλλα περιφερειακά. Πάνω από όλα, αυτός ο υπολογιστής έρχεται συσκευασμένος με μια ετήσια συνδρομή του Office 365 για έως και 5 χρήστες και 60 λεπτά κλήσεων Skype μηνιαίως.

Υπάρχουν φορές που μπορείτε να δείτε το σχεδιασμό της Asus και να αναρωτηθείτε αν οι σχεδιαστές τους κάθεται στην έδρα της Apple συγκεντρώνοντας έμπνευση. Έτσι είναι πολύ όμορφη η επιλογή μας για τους καλύτερους ναύλους επιβατών Runner-Up στο τμήμα σχεδίασης, με μια τόσο έντονη εμφάνιση, ώστε να αποτυπώνει τη μαγική σχεδίαση του iMac. Συνδυασμένη με επεξεργαστή SkyLake Core i7 και 16GB μνήμης RAM, υπάρχει αναμφίβολα περισσότερη ισχύς για να έχετε καθημερινά τα καθήκοντά σας με άφθονο χώρο για έξοδο.

Η Apple εμφανίζει τις οθόνες του αμφιβληστροειδούς ως κορυφαίες της τάξης, αλλά οι κατασκευαστές υπολογιστών θέτουν υπό αμφισβήτηση τα μηνύματα και το Asus Zen AIO Pro δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ανάλυση 3840 x 2160 (4Κ), οθόνη 23 "είναι πανέμορφη και απίστευτα έντονη. Παρακολουθώντας μια ταινία με αυτό το μηχάνημα, ειδικά μία από την ποικιλία 4K, θα σας τραβήξει το popcorn και ποτέ δεν θέλετε να κοιτάξετε μακριά. Ένας ισχυρός οπίσθιος φωτισμός βοηθά στην εξάλειψη της μεγαλύτερης απόχρωσης, αλλά αν παρακολουθείτε σε μια ηλιόλουστη αίθουσα, μπορεί να το βρείτε για μια μικρή ενόχληση.

Η οθόνη αφής 10 σημείων και το πληκτρολόγιο της Chiclet είναι εξαιρετική, αλλά η "πλαστική" αίσθηση μπορεί να σας αφήσει να λαχταρά για κάτι με λίγο περισσότερη "κούραση" για την τιμή. Αλλά συνολικά, δεν υπάρχει άλλη συγκρίσιμη μηχανή συσκευασίας σε παρόμοιες προδιαγραφές, ακόμη και είναι λίγο ακριβό.

Αν ψάχνετε για εξαιρετική απόδοση σε έναν προϋπολογισμό, η επιφάνεια εργασίας του Acer Aspire ATC-780-UR61 είναι έτοιμη να απαντήσει στην κλήση. Διαθέτοντας επεξεργαστή Intel Core i5 2,7 GHz, μνήμη RAM 8 GB, σκληρό δίσκο 1 TB και Windows 10, η τιμολόγηση σε επίπεδο προϋπολογισμού φαίνεται απίστευτα ελκυστική. Δυστυχώς, θα πρέπει να προσθέσετε τη δική σας οθόνη, αλλά δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα να βρείτε ένα φτηνό, υψηλής ποιότητας.

Το Intel Graphics 530 δεν θα λάμψει στο μέτωπο των τυχερών παιχνιδιών, αλλά η επεξεργασία βίντεο, η δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ και η πολλαπλή αποθήκευση θα αντιμετωπιστούν με ευκολία. Υπάρχει ενσωματωμένο Wi-Fi με 802.11ac καθώς και Bluetooth 4.0 και ένα πλήθος από θύρες USB 3.0 και 2.0. Ο ήχος 5.1 υψηλής ευκρίνειας θα είναι αρκετά καλός για τα περισσότερα βασικά καθήκοντα, αλλά οι θεατές ταινιών ίσως θελήσουν να επενδύσουν σε εξωτερικούς ομιλητές για καλό μέτρο. Η επέκταση της μνήμης RAM για ακόμα καλύτερες επιδόσεις είναι ευπρόσδεκτη, με μέγιστο όριο 32GB επιτρέπεται για την ενιαία υποδοχή RAM με την οποία συνοδεύει η Acer.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το άρθρο του καλύτερου επιτραπέζιου υπολογιστή στον προϋπολογισμό μας.

Το HP 20-c Snow White είναι μία από τις καλύτερες επιλογές του προϋπολογισμού στην αγορά σήμερα. Επειδή αυτός ο επιτραπέζιος υπολογιστής είναι ένα all-in-one, τα εξαρτήματά του στεγάζονται σε ένα ανθεκτικό λευκό περίβλημα 18,4 x 7,2 x 14,5 ιντσών, το οποίο ζυγίζει συνολικά 10,56 λίβρες. Στο εσωτερικό του, ταιριάζει σε επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Intel Pentium J3710 1,6 GHz, μνήμη cache 2MB και συχνότητα boost turbo έως 2,64 GHz. Διαθέτει επίσης μνήμη 4GB, η οποία είναι επεκτάσιμη έως και 8GB, καθώς και σκληρό δίσκο SATA 500GB. Όλα αυτά αυξάνουν τη σταθερή απόδοση, δεδομένης της χαμηλής τιμής.

Η οθόνη 19.5 ιντσών είναι επικαλυμμένη με αντιθαμβωτική προστασία για να είναι εύκολη στη χρήση κοντά σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο, αν και κάποιοι παραπονούνται ότι η ανάλυση των 1600 x 900 μπορεί να είναι λίγο κοκκώδης. Στο πίσω μέρος της οθόνης θα βρείτε πρόσβαση σε δύο θύρες USB 2.0 και δύο θύρες USB 3.0, θύρα Ethernet, τροφοδοσία DC, θύρα HDMI και υποδοχή ακουστικών / μικροφώνου. Είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι η υποδοχή ακουστικών είναι κρυμμένη εκεί, επειδή ανάλογα με τη ρύθμισή σας, μπορεί να είναι δύσκολο να συνδεθείτε, αλλά ποιος χρειάζεται ακουστικά όταν τα ηχεία παρέχουν τόσο καθαρό ήχο;

Εργάζεστε πολύ από το σπίτι και χρειάζεστε μια αξιόπιστη επιφάνεια εργασίας; Καλά νέα: Η οθόνη Acer Aspire AIO 23,8 "είναι πιθανώς ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Υποστηριζόμενη από τα Windows 10, το Acer διατιμάται μόνο σωστά, δεν είναι υπερβολικά ακριβό και δεν έχει προϋπολογισμό μέχρι το σημείο της αμηχανίας. Η γενιά 2.2GHz Intel Core i5 συνδυάζεται με 8GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο 1TB και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 940M με τη δική της αποκλειστική μνήμη βίντεο 2GB.

Η οθόνη 23,8 "Full HD (1920 x 1080 pixels) είναι όμορφη, με καθαρά και τραγανή χρώματα σε αναλογία διαστάσεων 16: 9. Το all-in-one σώμα είναι μόλις 1,4 ίντσες λεπτό που προσφέρει ένα χαμηλό χώρο αποτύπωσης στο γραφείο στο σπίτι. Η συνδεσιμότητα υποστηρίζεται από το Wi-Fi 802.11ac και το Bluetooth 4.0 παράλληλα με τέσσερις θύρες USB 3.0, μία θύρα USB 2.0 και δύο θύρες HDMI. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που περιλαμβάνονται είναι αρκετά γενικές, οπότε αν χρησιμοποιείτε ήδη ένα ζευγάρι που σας αρέσει, δεν θα δούμε κανένα λόγο να αποσυσκευάσετε αυτά τα κουτιά από το κουτί.

Η δημιουργία ταινιών, η αναπαραγωγή παιχνιδιών και η επεξεργασία φωτογραφιών είναι μια γρήγορη διαδικασία με τη διακριτή κάρτα μνήμης NVIDIA, η οποία είναι μια πολύ ωραία προσθήκη για την τιμή της μεσαίας σειράς της Acer. Ο ενσωματωμένος ήχος υψηλής πιστότητας TrueHarmony της Acer δεν θα κερδίσει κάποια βραβεία, αλλά δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθείτε αν στείλετε ένα DVD στη συμπεριλαμβανόμενη μονάδα δίσκου, σηκώστε τα πόδια σας και παρακολουθήσετε μια ταινία.

Το Acer Revo One, η επιλογή μας για τον καλύτερο σχεδιασμό επιφάνειας εργασίας, θα βγάλει αμέσως τα μάτια σας. Το μικρό, λευκό κιβώτιο δεν μοιάζει με τίποτα που συνηθίζετε να βλέπετε όταν πρόκειται για έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Πολύ συχνά συσχετίζουμε την clunkiness με τον κόσμο της επιφάνειας εργασίας και αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει με το Revo One.

Το Revo One είναι η τέλεια ένωση μεταξύ οικονομικής προσιτότητας, σχεδίασης και λειτουργικότητας. Σε συνδυασμό με Intel Core i3, 4GB μνήμης RAM και Windows 10, υπάρχει ένα μηχάνημα μέσων που είναι κρυμμένο κάτω από το γυαλιστερό λευκό περίβλημα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM η οποία είναι ελαφρώς απογοητευτική και ίσως θέλετε να αντικαταστήσετε το πλαστικό πληκτρολόγιο.

Όμως, η τιμή που είναι φιλική προς το πορτοφόλι προσφέρεται εκπληκτικά με πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, όπως έναν αναγνώστη καρτών SD, δύο θύρες USB 2.0 και ένα Mini DisplayPort που μπορεί να συνδεθεί με μια οθόνη 4K. Οι χρήστες υπολογιστών που αναζητούν μια ελκυστική επιφάνεια εργασίας μίνι που είναι ιδανική για media, περιήγηση και τα υπόλοιπα βασικά στοιχεία της επιφάνειας εργασίας θα ερωτευτούν τον Revo One.

Όταν κλείνετε τα μάτια σας και φανταστείτε έναν σχεδιαστή, πιθανόν να φανταστείτε κάποιον που κρέμεται πίσω από έναν κομψό λευκό υπολογιστή Mac. Αλλά μην εκπτώσετε το Surface Studio της Microsoft ακόμα. Η όμορφη οθόνη αφής 28 ιντσών είναι 4.500 με 3.000 pixel και έχει σχεδόν τέλεια χρωματική γκάμα και αντίθεση. Συνδυάστε το με ένα επεξεργαστή 2,7 GHz Intel Core i7-6820HQ, τσιπ Nvidia GeForce GTX 980M συν 32GB DDR4 και 2TB αποθήκευσης και έχετε μια πολύ αξιόλογη επιφάνεια εργασίας.

Ίσως το πιο καθοριστικό χαρακτηριστικό του, όμως, είναι ο μεντεσέτης μηδενικής βαρύτητας που σας επιτρέπει να χαμηλώσετε εύκολα την οθόνη στη γωνία ενός τραπέζι, έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε φυσικά, χρησιμοποιώντας το επιφανειακό στυλό της Microsoft, φυσικά. Ένα άλλο χαρακτηριστικό μοναδικό για το Studio είναι η επιφανειακή κλήση, η οποία επιτρέπει στα δημιουργικά να μετακινηθούν σε ένα μενού επιλογών για να ρυθμίσουν την ένταση, τη φωτεινότητα της οθόνης και το ζουμ. Είναι επίσης συμβατό με πλήθος εφαρμογών τρίτων όπως το Photoshop, το Illustrator και ακόμη και το Spotify. Χρειάζονται κάποια συνηθισμένοι, αλλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι σχεδιαστές γραφικών θα πάρουν το κρέμασμα χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις Dial to tweak brush, προσαρμόζοντας το μέγεθος, την αδιαφάνεια, τη σκληρότητα, τη ροή και την εξομάλυνση, κάνοντάς τους δραστικά πιο αποδοτικές.

Το HP Omen X ελέγχει όλα τα κουτιά που μπορεί να ζητήσει ένας παίκτης σκληρού παιχνιδιού: Εντυπωσιακή δύναμη, έξυπνη εργονομία και ελκυστικό σχεδιασμό. Η μηχανή σε σχήμα κύβου κάθεται με θάρρος στη μια γωνία, η οποία σας δίνει εξαιρετική πρόσβαση στις θύρες, στους κόλπους και στο εσωτερικό. Ο προσβάσιμος σχεδιασμός από μόνο του δικαιολογεί την τιμή. Αλλά ποτέ δεν φοβούνται. υποστηρίζεται από δύο πτερύγια, ώστε να είναι εξαιρετικά σταθερή. Ο σχεδιασμός του κύβου του επιτρέπει επίσης τη διέλευση όλων των οριζόντιων οπών, δύο ανεμιστήρων 120mm και την ψύξη με υγρό για την αποφυγή υπερθέρμανσης. Είναι βαρετό, χωρίς αμφιβολία, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά στο πάτωμα όπως και σε ένα γραφείο.

Όπως συμβαίνει με όλους τους υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών, η απόδοση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διαμόρφωσή σας. Αυτή η έκδοση έρχεται με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα Intel Core i7-7700K, μνήμη 16GB, σκληρό δίσκο 2TB, μονάδα σκληρού δίσκου 512GB και γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό για την αντιμετώπιση των σημερινών κορυφαίων παιχνιδιών.

Αποκάλυψη

Οι ειδικοί συγγραφείς μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν προσεγμένες και συντακτικά ανεξάρτητες κριτικές για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .