Κορυφαία 8 Παιχνίδια κρυμμένων αντικειμένων

Ένα από τα πιο δημοφιλή και πανταχού παρόντα τυχερά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών είναι το κρυφό αντικείμενο παιχνίδι (ή HOG για συντομία). Αυτοί οι τίτλοι έχουν παίκτες που καθαρίζουν το τοπίο ψάχνοντας για όλα τα είδη των αόρατων στοιχείων. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά τα παιχνίδια, μπορούν να αρχίσουν να μοιάζουν πολύ παρόμοια. Αυτό κάνει δύσκολο να διαλέξετε το καλό από το κακό. Αλλά αν είστε νέοι στο είδος ή έχετε ήδη βρει το δίκαιό σας μερίδιο κρυφών αντικειμένων, αυτά τα παιχνίδια αντιπροσωπεύουν μερικά από τα καλύτερα που έχουν οι HOGs να προσφέρουν.

01 από 08

Brunhilda και το σκοτεινό κρύσταλλο

Εικόνα Copyright Big File

Τα κρυμμένα παιχνίδια αντικειμένων, από τη φύση τους, τείνουν να είναι πολύ παρόμοια. Εάν παίζετε πολλά από αυτά, είναι εύκολο να τα συγχέετε με το ένα το άλλο. Αυτό καθιστά το Brunhilda και το Dark Crystal τόσο ξεχωριστό. Η ιστορία που υφαίνει θα σας κρατήσει δεσμευμένο από την αρχή μέχρι το τέλος και όταν συνδυάζεται με μερικά υπέροχα γραφικά και γυαλισμένο gameplay, το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό. Περισσότερο "

02 από 08

Αφύπνιση: Το Κάστρο χωρίς Όνειρα

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Παρόλο που λέει τη δική του ιστορία, μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε νοσταλγικά για τα κλασσικά παραμύθια, ενώ παίζετε το Awakening: Το Κάστρο χωρίς Όνειρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν στέκεται μόνο του. Στην πραγματικότητα, το Awakening είναι ένα από τα ωραιότερα παραδείγματα ενός HOG που μπορείτε να παίξετε. Είναι όμορφο, χαλαρωτικό και χτυπά μια ωραία ισορροπία μεταξύ της πρόσβασης και της προκλήσεως. Περισσότερο "

03 του 08

Η κακοτυχία του Ταρώ

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Αν και η ταλαιπωρία του Ταρώ είναι ένα αρκετά τυποποιημένο παιχνίδι όσο οι HOGs πηγαίνουν, με ελάχιστα εμπόδια στις νέες ή μοναδικές καινοτομίες, είναι ακόμα σπουδαίο. Ένας συνδυασμός απολύτως εκπληκτικών εικονογραφημάτων, καλοσχεδιασμένων παζλ και μια ενδιαφέρουσα ιστορία καθιστούν αυτόν τον τίτλο που κανένας ανεμιστήρας του HOG θα πρέπει να χάσει. Περισσότερο "

04 του 08

Επίλυση. Κολοσσός

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια με κρυφό αντικείμενο, τα οποία ψάχνετε για τυχαία αντικείμενα, Διακανονισμός. Ο Κολοσσός έχει καθαρίσει το τοπίο ψάχνοντας τα απαραίτητα στοιχεία για την επιβίωση. Είναι δική σας δουλειά να βοηθήσετε να καθοδηγήσετε και να χαράξετε μια κοινωνία που αναδύεται, γι 'αυτό θα πρέπει να κάνετε τα πάντα, από τη συλλογή καυσόξυλων και τροφίμων μέχρι την οικοδόμηση αγροκτημάτων και σχολείων. Είναι ένα μοναδικό μείγμα ενός παραδοσιακού παιχνιδιού κρυφών αντικειμένων σε συνδυασμό με ένα παιχνίδι στρατηγικής. Περισσότερο "

05 του 08

Επιδίωξη του Grace: να πιάσει έναν κλέφτη τέχνης

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Όταν μια συμμορία των διεθνών κλεφτών τέχνης αρχίζει να ληστεύει περίφημα μουσεία σε όλο τον κόσμο, σίγουρα θα θέλεις μερικούς ερευνητές να δουλέψουν. Ή, ένα πρόσφατο grad σχολείο τέχνης. Αυτή είναι η προϋπόθεση του Grace's Quest, ενός νέου παιχνιδιού κρυφών αντικειμένων στο οποίο ο τίτλος Grace ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη αναζητώντας τόσο τους κλέφτες τέχνης όσο και τον αγαπημένο φίλο της. Είναι μια συμπαγής και γοητευτική περιπέτεια που οι οπαδοί του HOG δεν πρέπει να χάσουν. Περισσότερο "

06 του 08

Ο Robinson Crusoe και οι καταραμένοι πειρατές

Εικόνα Πνευματικά δικαιώματα Big Fish Games

Δεν υπάρχει έλλειψη πειρατικών παιχνιδιών στο απλό χώρο, καθώς δεν υπάρχει έλλειψη παιχνιδιών κρυφών αντικειμένων. Έτσι συνδυάζοντας τα δύο φαίνεται σαν η τέλεια συνταγή για ένα θαμπό, γενικό παιχνίδι. Αλλά ο Robinson Crusoe και οι καταραμένοι πειρατές απέχουν πολύ από τη θαμπό, προσφέροντας όμως μια αναζωογονητική, δημιουργική και χιουμοριστική εμπειρία, η οποία φέρνει πολλές αντιξοότητες στον παραδοσιακό τύπο HOG. Περισσότερο "

07 του 08

Μαγική Εγκυκλοπαίδεια 3: Ψευδαισθήσεις

Image copyright Big Fish Games

Συχνά είναι δύσκολο να βρεθεί ένα παιχνίδι κρυφών αντικειμένων που καταφέρνει να κάνει κάτι διαφορετικό, καθώς το είδος μοιάζει να μαστίζεται από εμένα - και πολύ copycats και κλώνοι. Αυτό είναι που κάνει την τρίτη είσοδο στη σειρά Magic Encyclopedia τόσο μεγάλη. Όχι μόνο είναι ένα πανέμορφο, καλά κατασκευασμένο HOG, εισάγει επίσης ένα νέο, πολύ συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα παιχνιδιού που βοηθά να κάνει το παιχνίδι ένα από τα καλύτερα που το είδος έχει δει σε αρκετό καιρό. Περισσότερο "

08 από 08

Αγάπη & Θάνατος: Τσιμπήστε

Image copyright Big Fish

Με την επιτυχία ταινιών όπως το έπος του Twilight και τηλεοπτικές σειρές όπως το True Blood, φαίνεται ότι οι ιστορίες βαμπίρ / ανθρωπίνων ειδύλλων είναι πάντα υψηλές όσον αφορά τη δημοτικότητα. Η αξιοποίηση αυτής της τάσης είναι η αγάπη και ο θάνατος: Bitten, ένα νέο παιχνίδι κρυφών αντικειμένων από το PlayFirst. Αλλά αντί να είναι απλά μια ακόμα ιστορία αγάπης βαμπίρ, η Αγάπη & ο θάνατος είναι στην πραγματικότητα μια πολύ σταθερή και διασκεδαστική εμπειρία για το σύντομο ενώ διαρκεί.