Μάθετε τι κάνει το κουμπί αρχείου στο OS X Mail

Μετακινήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραμματοκιβώτιο Αρχείο για αναθεώρηση ή ενέργεια αργότερα

Το κουμπί "Αρχείο" μετακινεί μηνύματα στο γραμματοκιβώτιο "Αρχείο" στο OS X Mail και MacOS Mail σε υπολογιστές της Apple.

Τίποτα αμετάκλητο ή επιβλαβές δεν συμβαίνει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που αρχειοθετείτε. Μεταφέρονται από τα Εισερχόμενά σας και κρατούνται με ασφάλεια στο γραμματοκιβώτιο του Αρχείου μέχρι να τα χρειαστείτε. Η αρχειοθέτηση είναι μια εναλλακτική λύση στη διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν θέλετε να κρατήσετε στα Εισερχόμενά σας.

Τι κάνει το κουμπί "Αρχείο" στην εφαρμογή Mac Mail

Πατώντας το κουμπί Αρχείο στο επάνω μέρος της οθόνης Αλληλογραφία ή επιλέγοντας Μήνυμα > Αρχείο από τη γραμμή μενού Αλληλογραφία μετακινεί ένα επιλεγμένο μήνυμα ή ένα νήμα στο γραμματοκιβώτιο Αρχείο του λογαριασμού, όπου κρατείται - δεν διαγράφεται - και μπορείτε να το βρείτε αργότερα για άλλα δράση. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια συντόμευση πληκτρολογίου, το Control + Command + A μετακινεί ένα ανοιχτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραμματοκιβώτιο Αρχείο. Οι φορητοί υπολογιστές με γραμμή αφής εμφανίζουν το εικονίδιο του γραμματοκιβωτίου αρχείου όταν επιλέγετε ένα μήνυμα. Πατήστε το εικονίδιο Αρχείο στη γραμμή αφής για να στείλετε το μήνυμα στο γραμματοκιβώτιο Αρχείο.

Το OS X Mail χρησιμοποιεί αυτόματα ένα γραμματοκιβώτιο που ονομάζεται Αρχείο για αρχειοθέτηση. Εάν δεν υπάρχει αρχειοθετημένο γραμματοκιβώτιο για το λογαριασμό, το OS X Mail δημιουργεί αυτόματα ένα νέο γραμματοκιβώτιο που ονομάζεται Αρχείο για πρώτη φορά που αρχειοθετείτε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τη γραμμή εργαλείων, το μενού, τη συντόμευση πληκτρολογίου ή τη γραμμή αφής.

Πού να βρείτε το γραμματοκιβώτιο του αρχείου

Εάν δεν είναι ήδη ανοιχτό, κάντε κλικ στην επιλογή Γραμματοκιβώτια κάτω από το κουμπί Λήψη αλληλογραφίας στην κορυφή της οθόνης αλληλογραφίας για να ανοίξετε την πλευρική γραμμή αλληλογραφίας .

Το γραμματοκιβώτιο Αρχείο βρίσκεται στην ενότητα Γραμματοκιβώτια της πλευρικής γραμμής. Αν έχετε μόνο ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα τα αρχειοθετημένα μηνύματα σας εμφανίζονται σε αυτό το γραμματοκιβώτιο. Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανοίγοντας το γραμματοκιβώτιο Αρχείο αποκαλύπτει έναν ξεχωριστό υποφάκελο Αρχείου για κάθε λογαριασμό που χρησιμοποιείτε.

Κάντε κλικ στο γραμματοκιβώτιο Αρχείο για να δείτε τυχόν email που έχετε αρχειοθετήσει στο παρελθόν. Τα μηνύματα παραμένουν στο γραμματοκιβώτιο του Αρχείου μέχρι να τα μετακινήσετε ή να τα διαγράψετε.