Πώς να μεταφέρετε γρήγορα την αλληλογραφία στους αγαπημένους σας φακέλους στο Mac OS X Mail

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή Αγαπημένων στο Mac Mail για να επιταχύνετε τη διαχείριση αλληλογραφίας

Η εφαρμογή Mail στο MacOS και το OS X περιέχει μια πλαϊνή γραμμή που εμφανίζει όλα τα προεπιλεγμένα γραμματοκιβώτια και τους φακέλους μαζί με όλα τα πρόσθετα γραμματοκιβώτια και φακέλους που έχετε ρυθμίσει για χρήση με την εφαρμογή Mail σας στο Mac. Εκτός από την πλαϊνή μπάρα, το Mail διαθέτει επίσης μια προσαρμόσιμη μπάρα Αγαπημένων αλληλογραφίας που σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στα πιο χρησιμοποιημένα γραμματοκιβώτια και φακέλους σας.

Πώς να εμφανίσετε τη γραμμή Αγαπημένα αλληλογραφίας

Η γραμμή Αγαπημένων στην εφαρμογή "Αλληλογραφία" εκτελεί το πλάτος της εφαρμογής "Αλληλογραφία" κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης. Για να το ενεργοποιήσετε:

Από προεπιλογή, το πρώτο εικονίδιο στη γραμμή Αγαπημένων είναι Γραμματοκιβώτια . Κάντε κλικ στην επιλογή Γραμματοκιβώτια για να ανοίξετε και να κλείσετε την πλευρική γραμμή αλληλογραφίας.

Προσθέστε τα πιο χρησιμοποιημένα γραμματοκιβώτια ή φακέλους στη γραμμή αγαπημένων

Ανοίξτε τη γραμμή "Αγαπημένα" εάν είναι κλειστή και συμπληρώστε την με τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα γραμματοκιβώτια ή φακέλους:

  1. Ανοίξτε την πλευρική γραμμή αλληλογραφίας αν κλείνει κάνοντας κλικ στην επιλογή Γραμματοκιβώτια στη γραμμή Αγαπημένα.
  2. Κάντε κλικ σε ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα γραμματοκιβώτια ή τους φακέλους αλληλογραφίας στην πλαϊνή γραμμή για να το επισημάνετε.
  3. Σύρετε την επιλογή στη γραμμή Αγαπημένων και ρίξτε την. Ένα ψευδώνυμο για την επιλογή τοποθετείται στη γραμμή Αγαπημένων.
  4. Για να προσθέσετε ταυτόχρονα περισσότερους φακέλους ή γραμματοκιβώτια στη γραμμή "Αγαπημένα", κάντε κλικ σε ένα φάκελο στην πλαϊνή γραμμή και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο εντολών και κάντε κλικ σε πρόσθετους φακέλους ή γραμματοκιβώτια. Μεταφέρετε όλα αυτά στη γραμμή Αγαπημένων και αφήστε τα.

Χρησιμοποιώντας τη γραμμή "Αγαπημένα"

Σύρετε και αφήστε τα μηνύματα απευθείας στους φακέλους του Γραμμή αγαπημένων.

Με τη γραμμή Αγαπημένων ανοιχτή, μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα ή πιο συχνά χρησιμοποιούμενα γραμματοκιβώτια ή φακέλους κάνοντας κλικ στο όνομά της. Εάν ο φάκελος περιέχει υποφακέλους, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο όνομα φακέλου στη γραμμή Αγαπημένων για να επιλέξετε έναν από τους υποφακέλους από ένα αναπτυσσόμενο μενού.