Πώς να ορίσετε την αρχική σας σελίδα στον αγαπημένο σας ιστότοπο

Όταν ανοίγετε αρχικά το πρόγραμμα περιήγησης στο Web , η πρώτη σελίδα που θα δείτε ονομάζεται σελίδα "σπίτι". Η αρχική σελίδα είναι το σημείο πηδώντας σας στο υπόλοιπο Web. Μπορείτε να ορίσετε απολύτως οποιαδήποτε σελίδα στον ιστό ως αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης . Ένας πολύ εύκολος τρόπος να οργανώσετε τον αγαπημένο σας πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παρακολουθήσετε εξατομικευμένες ειδήσεις, να συλλέξετε αγαπημένα κλπ., Είναι να ρυθμίσετε την αρχική σελίδα σας στον αγαπημένο σας ιστότοπο κάθε φορά που ανοίγετε ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

Σε αυτό το γρήγορο και εύκολο σεμινάριο, θα μάθετε πώς να ορίσετε την αρχική σας σελίδα σε τρία διαφορετικά προγράμματα περιήγησης ιστού: τον Internet Explorer, τον Firefox και το Chrome.

Πώς να ορίσετε την αρχική σας σελίδα στον Internet Explorer

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Internet Explorer (IE). θα το βρείτε στο μενού "Έναρξη" ή στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του παραθύρου της επιφάνειας εργασίας.
  2. Πληκτρολογήστε το Google στο πλαίσιο αναζήτησης του IE στην κορυφή του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης (αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε).
  3. Φτάστε στην αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης Google.
  4. Μεταβείτε στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης και κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία και μετά στο στοιχείο Επιλογές Internet .
  5. Στο επάνω μέρος του αναδυόμενου παραθύρου, θα δείτε ένα πλαίσιο " Αρχική σελίδα ". Η διεύθυνση του ιστότοπου που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή (http://www.google.com) υπάρχει. Κάντε κλικ στο κουμπί Χρήση τρέχοντος για να καθορίσετε αυτήν τη σελίδα ως την αρχική σας σελίδα.

Πώς να ορίσετε την Αρχική Σελίδα σας στον Firefox

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Firefox για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο που επιθυμείτε ως αρχική σελίδα.
  3. Στο επάνω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης, θα δείτε τη γραμμή εργαλείων του Firefox (αυτό περιλαμβάνει τις λέξεις "Αρχείο", "Επεξεργασία", κλπ.). Κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία και στη συνέχεια στην επιλογή Επιλογές .
  4. Το αναδυόμενο παράθυρο θα ανοίξει με την προεπιλεγμένη επιλογή Γενικά. Στο επάνω μέρος του παραθύρου, θα δείτε τις Τοποθεσίες της Αρχική Σελίδα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τη σελίδα που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή και θέλετε να την ορίσετε ως την Αρχική σελίδα σας, κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση τρέχουσας σελίδας .

Πώς να ορίσετε την αρχική σας σελίδα στο Chrome

  1. Στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης του Google Chrome, κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με ένα κλειδί.
  2. Κάντε κλικ στις επιλογές .
  3. Επιλέξτε Βασικά .
  4. Εδώ, έχετε πολλές επιλογές για την αρχική σελίδα σας. Μπορείτε να ορίσετε την αρχική σελίδα σας με οποιονδήποτε ιστότοπο επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε το κουμπί Αρχική σελίδα στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης Chrome, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα ανά πάσα στιγμή και μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε η αρχική σας σελίδα να είναι η σελίδα που γίνεται αυτόματα ξεκινά όταν ανοίξετε αρχικά το Google Chrome.

Εάν έχετε παιδιά, μπορείτε να ρυθμίσετε τους γονικούς ελέγχους στις δραστηριότητές τους με μεγάλη ευκολία.