Συμβουλές για τη χρήση κάμερας Smartphone στα Universal Studios

Αν σκοπεύετε να οδηγήσετε τα αξιοθέατα στα θεματικά πάρκα Universal Studios, θα ανακαλύψετε γρήγορα ότι η μεγάλη τσάντα φωτογραφικής μηχανής DSLR δεν επιτρέπεται σε πολλές από τις διαδρομές. Θα υποχρεωθείτε να τοποθετήσετε την τσάντα σε ένα ντουλάπι, πριν μπορέσετε να μπείτε στη γραμμή για την έλξη. Τα Universal Studios παρέχουν δωρεάν θυρίδες για χρήση ενώ περιμένετε στη σειρά, αλλά μπορεί ακόμα να χρειαστούν αρκετά λεπτά για να αποθηκευτούν και στη συνέχεια να ανακτηθεί η τσάντα.

Έτσι, αντί να μεταφέρετε μια φωτογραφική μηχανή DSLR και τον σχετικό εξοπλισμό μέσω των θεματικών πάρκων της Universal Studios, καθώς και της περιοχής Universal City Walk, ίσως μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε μια πολύ μικρότερη κάμερα, όπως η κάμερα smartphone σας. Μια φωτογραφική μηχανή smartphone θα ταιριάζει άνετα σε μια τσέπη ή σε ένα μικρό πορτοφόλι, το οποίο δεν πρέπει να παρεμβαίνει στις περισσότερες βόλτες. Και πιθανότατα να μεταφέρετε το smartphone σας όλη μέρα ούτως ή άλλως ούτως ή άλλως, οπότε η χρήση της κάμερας smartphone δεν απαιτεί να έχετε επιπλέον ταχύτητα μέσα από τα πάρκα στη ζέστη του καλοκαιριού.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να κατανοήσετε τον καλύτερο τρόπο χρήσης της κάμερας smartphone σας στο Universal Studios στο Ορλάντο!

Περιορισμοί στις φωτογραφίες και τα βίντεο

Πριν χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή smartphone για να βγάλετε βίντεο ή φωτογραφίες κατά την οδήγηση ενός αξιοθέατου, ελέγξτε το σύνολο των κανόνων που δημοσιεύονται στην περιοχή όπου εισάγετε τη διαδρομή για να δημιουργήσετε μια γραμμή σχετικά με τη φωτογραφία και την εγγραφή βίντεο. Μερικές από τις βόλτες στο Universal Studios κινούνται εξαιρετικά γρήγορα με αιφνιδιαστικές στάσεις, στροφές και στροφές και το κινητό τηλέφωνο μπορεί εύκολα να πέσει έξω από το χέρι σας. Σε μερικές βόλτες, όπως το τρενάκι του Dragon Challenge στο Wizarding World του Χάρι Πότερ, συνιστάται να τοποθετήσετε το smartphone σας σε ένα ντουλάπι, αντί να το κρατάτε σε μια τσέπη, επειδή η διαδρομή περιλαμβάνει ανατροπή αρκετές φορές.

Αυτοπεποίθηση παντού

Φυσικά ο πιο δημοφιλής λόγος για να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφική μηχανή smartphone στα θεματικά πάρκα Universal Studios περιλαμβάνει τη λήψη φωτογραφιών σε κοινωνικά δίκτυα. Αν ταξιδεύετε με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, τα γυρίσματα των εγωιστών μπορεί να είναι δύσκολο, επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να χωρέσετε τους πάντες στο πλαίσιο (εκτός αν έχετε μακριές όπλα). Στη συνέχεια, πρέπει επίσης να ασχοληθείτε με τα μεγάλα πλήθη , προσπαθώντας να αποφύγετε να χτυπήσετε ή να υποφέρετε από μια φωτογραφία βόμβα.

Χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα

Ένα από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα που παρατήρησα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στο Universal Studios ήταν ο αριθμός των αυτοκόλλητων μπαστούνι που χρησιμοποιούνται. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, επειδή είναι δύσκολο να χωρέσει ο καθένας στη φωτογραφία του Selfie, μαζί με την τοποθέτηση ενός εικονιδίου πάρκου στο παρασκήνιο, ένα stick selfie μπορεί να προσφέρει τη γωνία που χρειάζεστε. Ορισμένες μπαστούνια selfie (οι οποίες είναι βασικά μονοπώλες) σας επιτρέπουν να ελέγχετε πλήρως την κάμερα smartphone από τη λαβή του ραβδιού, κάτι που είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπεται η χρήση αυτοκόλλητων ετικεττών στις εκδρομές και τα αξιοθέατα της Universal Studios.

Φωτογραφίες χαρακτήρων

Ενώ περπατάτε μέσα από τους χώρους Universal Studios, θα βρείτε αρκετές ευκαιρίες για να τραβήξετε φωτογραφίες με χαρακτήρες, όπως οι χαρακτήρες Simpsons στο Springfield USA. Μην χάσετε αυτές τις ευκαιρίες μίας ώρας για να τραβήξετε μια φωτογραφία των παιδιών σας με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Και χρησιμοποιώντας το smartphone σας, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε τις φωτογραφίες με τα κοινωνικά σας δίκτυα, επιτρέποντας στους φίλους και την οικογένειά σας να απολαμβάνουν και τις φωτογραφίες.

Τα αρνητικά της κάμερας Smartphone

Αν επιλέξετε να βασιστείτε μόνο σε μια κάμερα smartphone κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Orlando και στο Universal Studios, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μερικές απογοητεύσεις. Δεν θα έχετε διαθέσιμο φακό οπτικού ζουμ και πιθανότατα δεν θα μπορείτε να κάνετε μεγάλες εκτυπώσεις στο μέλλον. Αλλά αν δεν σας πειράζει αυτά τα πιθανά προβλήματα, είναι σίγουρα χρήσιμο να μεταφέρετε το smartphone σας ως τη μοναδική σας κάμερα στα θεματικά πάρκα Universal Studios , ειδικά αν σας αρέσει να συμμετέχετε στις διαδρομές.