Πώς να συγχρονίσετε τραγούδια iTunes στο iPad σας

Γυρίστε το iPad σας σε ένα φορητό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με τη συγχρονισμένη ψηφιακή μουσική από το Itunes

Ακριβώς όπως και άλλες συσκευές tablet, το iPad θεωρείται συχνά ως εργαλείο για πλοήγηση στο Internet, εκτέλεση εφαρμογών και παρακολούθηση ταινιών, αλλά αυτή η αστρική συσκευή πολυμέσων είναι επίσης μεγάλη για να είναι ψηφιακός φορέας μουσικής.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το iPad έρχεται με μια προεγκατεστημένη εφαρμογή μουσικής που σας επιτρέπει να αναπαράγετε τη συλλογή τραγουδιών σας. Αλλά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τη βιβλιοθήκη iTunes από τον υπολογιστή σας;

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το iPad σας για την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής ή χρειάζεστε μια ενημερωμένη έκδοση σχετικά με το πώς να το κάνετε, τότε αυτό το βήμα-προς-βήμα φροντιστήριο θα σας δείξει πώς.

Πριν από τη σύνδεση

Για να εξασφαλίσετε ότι η διαδικασία μεταφοράς των τραγουδιών του iTunes στο iPad γίνεται όσο το δυνατόν πιο ομαλά, καλό θα ήταν να ελέγξετε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού iTunes. Έχοντας πάντα ενημερωμένη την έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας, συνιστάται πάντα.

Αυτή είναι συνήθως μια αυτόματη διαδικασία όταν ξεκινάει η εκκίνηση του συστήματός σας (ή το iTunes εκκινείται). Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο για να κάνετε διπλή βεβαιότητα, αναγκάζοντας έναν έλεγχο ενημέρωσης μέσα στην εφαρμογή iTunes.

  1. Κάντε κλικ στο μενού Βοήθεια και επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις (για Mac: κάντε κλικ στην καρτέλα του μενού iTunes και, στη συνέχεια, Έλεγχος για ενημερώσεις ).
  2. Όταν η πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, κλείστε την εφαρμογή και επανεκκινήστε την.

Σύνδεση του iPad στον υπολογιστή σας

Πριν συνδέσετε το iPad σας, ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι πώς μεταφέρονται τα τραγούδια. Όταν τα τραγούδια συγχρονίζονται μεταξύ του iTunes και του iPad, η διαδικασία είναι μόνο μονόδρομη. Αυτός ο τύπος συγχρονισμού αρχείων σημαίνει ότι το iTunes ενημερώνει το iPad σας ώστε να αντικατοπτρίζει αυτό που υπάρχει στη βιβλιοθήκη του iTunes.

Τυχόν τραγούδια που έχουν διαγραφεί από τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας θα καταργηθούν επίσης στο iPad σας - οπότε αν θέλετε να παραμείνουν τραγούδια στο iPad σας που δεν είναι στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κάλυμμα μεθόδου μη αυτόματου συγχρονισμού αργότερα αυτό το άρθρο.

Για να συνδέσετε το iPad στον υπολογιστή σας και να προβάλετε τη συσκευή στο iTunes, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  1. Πριν εκτελέσετε το λογισμικό iTunes, χρησιμοποιήστε το καλώδιο που συνοδεύει το iPad για να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας.
  2. Το iTunes πρέπει να εκτελείται αυτόματα όταν το iPad είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας. Εάν όχι, ξεκινήστε το με το χέρι.
  3. Όταν το λογισμικό iTunes είναι σε λειτουργία, κοιτάξτε στο παράθυρο αριστερού παραθύρου για να εντοπίσετε το iPad σας. Αυτό θα πρέπει να εμφανίζεται στην ενότητα Συσκευές . Κάντε κλικ στο όνομα του iPad για να δείτε τα στοιχεία του.

Εάν εξακολουθείτε να μην βλέπετε το iPad σας, διαβάστε αυτό το άρθρο αντιμετώπισης προβλημάτων σχετικά με την επίλυση προβλημάτων του iTunes Sync που μπορεί να διορθώσουν το πρόβλημά σας.

Μεταφορά μουσικής με χρήση αυτόματου συγχρονισμού

Αυτή είναι η ευκολότερη μέθοδος μεταφοράς τραγουδιών στο iPad σας και είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Για να ξεκινήσετε την αντιγραφή αρχείων:

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Μουσική στο επάνω μέρος της οθόνης iTunes (βρίσκεται κάτω από το παράθυρο "τώρα παιχνίδι").
  2. Βεβαιωθείτε ότι το Η επιλογή Συγχρονισμός μουσικής είναι ενεργοποιημένη. Εάν όχι, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε αυτό.
  3. Αν θέλετε να αυτοματοποιήσετε πλήρως τη μεταφορά ολόκληρης της μουσικής σας, επιλέξτε την επιλογή " Entire Music Library " κάνοντας κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα της.
  4. Για να επιλέξετε κεράσι ορισμένα τμήματα της βιβλιοθήκης του iTunes , θα πρέπει να επιλέξετε το Επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής, καλλιτέχνες, άλμπουμ και είδη - κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα σε αυτό.
  5. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς τι μεταφέρεται στο iPad χρησιμοποιώντας τα πλαίσια ελέγχου στα τμήματα Λίστες αναπαραγωγής, Καλλιτέχνες, Άλμπουμ και Γενικά.
  6. Για να ξεκινήσει ο αυτόματος συγχρονισμός στο iPad σας, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Μη αυτόματου συγχρονισμού

Για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο το iTunes αντιγράφει αρχεία στο iPad σας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την προεπιλεγμένη λειτουργία σε χειροκίνητη. Αυτό σημαίνει ότι το iTunes δεν θα ξεκινήσει αυτόματα το συγχρονισμό μόλις το iPad συνδεθεί στον υπολογιστή σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δείτε πώς να αλλάξετε σε χειροκίνητη λειτουργία.

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα μενού " Σύνοψη " στο πάνω μέρος της οθόνης (κάτω από το παράθυρο "Αναπαραγωγή").
  2. Ενεργοποιήστε την επιλογή Μη αυτόματη διαχείριση μουσικής και βίντεο κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα από αυτό. Για να ορίσετε αυτήν τη νέα λειτουργία, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις.
  3. Για να ξεκινήσετε την επιλογή των τραγουδιών που θέλετε να συγχρονίσετε στο iPad, κάντε κλικ στην επιλογή Βιβλιοθήκη στο αριστερό παράθυρο παραθύρου (κάτω από την επιλογή Μουσική ).
  4. Για να αντιγράψετε τα τραγούδια μεμονωμένα, μεταφέρετε και αποθέστε το κάθε ένα από την κύρια οθόνη στο όνομα του iPad σας (στο αριστερό τμήμα του παραθύρου κάτω από το στοιχείο Συσκευές ).
  5. Για πολλές επιλογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για να επιλέξετε πολλά τραγούδια. Για τον υπολογιστή, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο CTRL και επιλέξτε τα τραγούδια σας. Εάν χρησιμοποιείτε Mac, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο εντολών και κάντε κλικ στα αρχεία που θέλετε. Η χρήση αυτών των συντομεύσεων πληκτρολογίου θα σας επιτρέψει να σύρετε πολλαπλά αρχεία στο iPad με τον καιρό, εξοικονομώντας πολύ χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου στο iTunes, διαβάστε αυτά τα άρθρα:

Συμβουλές