Τρόπος συγχρονισμού λιστών αναπαραγωγής στο Windows Media Player 11

Τα τραγούδια και τα άλμπουμ μπορούν να συγχρονιστούν γρήγορα στο MP3 player σας χρησιμοποιώντας playlists

Εάν χρησιμοποιείτε το Windows Media Player 11 για να μεταφέρετε μουσική στο MP3 player / PMP, τότε ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να ολοκληρώσετε τη δουλειά είναι να συγχρονίσετε τις λίστες αναπαραγωγής . Ενδέχεται να έχετε ήδη δημιουργήσει λίστες αναπαραγωγής στο WMP 11 για να αναπαράγετε τραγούδια στον υπολογιστή σας, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε πολλά τραγούδια και άλμπουμ στη φορητή συσκευή σας. Αυτό καθιστά τη συγχρονισμό μουσικής πολύ πιο γρήγορη από τη μεταφορά και απόθεση κάθε τραγουδιού ή άλμπουμ στη λίστα συγχρονισμού του WMP.

Δεν είναι μόνο για την ψηφιακή μουσική. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε λίστες αναπαραγωγής για άλλους τύπους μέσων όπως μουσικά βίντεο, ηχητικά βιβλία, φωτογραφίες και πολλά άλλα. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ μια λίστα αναπαραγωγής στο Windows Media Player, διαβάστε πρώτα τον οδηγό μας για τη δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής στο WMP, πριν ακολουθήσετε το υπόλοιπο αυτής της εκμάθησης.

Για να ξεκινήσετε τον συγχρονισμό λιστών αναπαραγωγής στη φορητή σας συσκευή, εκτελέστε το Windows Media Player 11 και ακολουθήστε τα παρακάτω σύντομα βήματα.

Επιλογή λιστών αναπαραγωγής για συγχρονισμό

Πριν επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής, βεβαιωθείτε ότι η φορητή συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή σας.

  1. Για να μπορέσετε να συγχρονίσετε μια λίστα αναπαραγωγής στη φορητή σας συσκευή, θα πρέπει να έχετε τη σωστή λειτουργία προβολής. Για να μεταβείτε στη λειτουργία προβολής συγχρονισμού, κάντε κλικ στην καρτέλα μενού Blue Sync στο πάνω μέρος της οθόνης του WMP.
  2. Προτού συγχρονίσετε μια λίστα αναπαραγωγής, πρέπει πρώτα να ελέγξετε πρώτα το περιεχόμενό της. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ με ένα κλικ (βρίσκεται στο αριστερό παράθυρο παραθύρου), το οποίο θα εμφανίσει τα περιεχόμενά του στην κύρια οθόνη του WMP. Αν δεν μπορείτε να δείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο αριστερό παράθυρο, ίσως χρειαστεί να αναπτύξετε πρώτα την ενότητα "Λίστα αναπαραγωγής" κάνοντας κλικ στο σύμβολο + δίπλα της.
  3. Για να επιλέξετε μια λίστα αναπαραγωγής για συγχρονισμό, σύρετέ την πάνω στη δεξιά πλευρά της οθόνης χρησιμοποιώντας το ποντίκι και τοποθετήστε το στο παράθυρο λίστας συγχρονισμού.
  4. Εάν θέλετε να συγχρονίσετε περισσότερες από μία λίστες αναπαραγωγής στη φορητή συσκευή σας, απλά επαναλάβετε το παραπάνω βήμα.

Συγχρονισμός των playlist σας

Τώρα που έχετε ρυθμίσει τις λίστες αναπαραγωγής σας σε συγχρονισμό, ήρθε η ώρα να μεταφέρετε τα περιεχόμενά τους στη φορητή σας συσκευή.

  1. Για να ξεκινήσετε τον συγχρονισμό των επιλεγμένων λιστών αναπαραγωγής, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη συγχρονισμού κοντά στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης του WMP. Ανάλογα με το πόσες διαδρομές πρέπει να μεταφερθούν (και την ταχύτητα της σύνδεσης του φορητού υπολογιστή σας) μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο.
  2. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού, ελέγξτε τα αποτελέσματα συγχρονισμού για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κομμάτια έχουν μεταφερθεί με επιτυχία.