Οι εφαρμογές Samsung για έξυπνες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray

Οι εφαρμογές της Samsung λαμβάνουν προβολή τηλεόρασης σε νέο επίπεδο

Αν έχετε iPhone , τηλέφωνο Android ή tablet, γνωρίζετε την έννοια των εφαρμογών (εφαρμογών) που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο, να εκτελείτε εργασίες και να ψωνίζετε. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι η τηλεόρασή σας ή η συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray συχνά έχουν επίσης εφαρμογές; Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο αυτές τις μέρες και ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενσωμάτωσης εφαρμογών σε μια συσκευή αναπαραγωγής τηλεόρασης ή Blu-ray Disc παρέχεται από τη Samsung μέσω της πλατφόρμας SmartHub.

Οι εφαρμογές Samsung προσελκύουν τηλεόραση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο προσφέροντας χρήσιμο και διασκεδαστικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο (όπως Netflix , Hulu , YouTube , Pandora κ.α.), δραστηριότητες (αγορές και παιχνίδια) και πολλά άλλα, στην προβολή στο σπίτι σας εμπειρία.

Οι σειρές των επτά άρθρων που αναφέρονται παρακάτω σας μεταφέρουν στον κόσμο των εφαρμογών της Samsung για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης και διαχείρισης των εφαρμογών.

Τι είναι οι εφαρμογές της Samsung;

Παράδειγμα Samsung Apps. Εικόνα που παρέχεται από τη Samsung

Είναι η τηλεόρασή σας έξυπνη; Η Samsung βοήθησε να αλλάξετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με την τηλεόρασή σας (και συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray) ενσωματώνοντας μια λειτουργία γνωστή ως Samsung Apps.

Η ιδέα της Samsung Smart TV δεν είναι μόνο μια τηλεοπτική τηλεόραση που μπορεί να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο ταινιών σε απευθείας σύνδεση όπως το YouTube και το Netflix, αλλά και να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας.

Ανακαλύψτε ποιες είναι οι εφαρμογές της Samsung και πώς να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα αυτή σε ορισμένες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray, μπορείτε να επεκτείνετε τις επιλογές οικιακής ψυχαγωγίας, αλλά και να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες πιο διασκεδαστικές και αποδοτικές. Περισσότερο "

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Samsung

Πολλές τηλεοράσεις Samsung και συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc ενσωματώνουν εφαρμογές όπως μπορείτε να βρείτε σε smartphones και tablet. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές πώς μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Samsung στη νέα σας συσκευή αναπαραγωγής δίσκων τηλεόρασης ή Blu-ray.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κουμπί Samsung Apps στο τηλεχειριστήριο. Ωστόσο, η χρήση του Samsung Apps είναι εύκολη. Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να κατεβάσετε και να διαχειριστείτε εφαρμογές που μπορούν να επεκτείνουν την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Επίσης, καθώς η πλατφόρμα Samsung Apps έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών, σας ενημερώνουμε επίσης για τον τρόπο χρήσης των παλαιότερων και των τρεχουσών εκδόσεων. Περισσότερο "

Τύποι εφαρμογών της Samsung

Υπάρχουν διαθέσιμες εκατοντάδες εφαρμογές Samsung για χρήστες τηλεοράσεων Samsung Smart TV και Blu-ray.

Υπάρχουν εφαρμογές για αγορές, ταξίδια, αθλήματα, υγεία και γυμναστήριο, ακόμα και παιχνίδια διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Μπορείτε επίσης να βρείτε εφαρμογές τρόπου ζωής, εκπαίδευσης και πληροφόρησης για μουσική, βίντεο, καιρικές συνθήκες, ειδήσεις και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους διαθέσιμων εφαρμογών και λάβετε τη σέσουλα σχετικά με τις εφαρμογές που είναι καλές και τις εφαρμογές που ίσως δεν θέλετε. Περισσότερο "

Οι καλύτερες εφαρμογές της Samsung TV

Η έξυπνη πλατφόρμα της Samsung (Smart Hub) προσφέρει μια πληθώρα εφαρμογών για να διαλέξετε από τη νέα Samsung Smart TV ή Blu-ray Disc Player. Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τα τηλεοπτικά κανάλια, υπάρχουν αναμφίβολα μερικά που πιθανότατα ενδιαφέρεστε περισσότερο από άλλα.

Ελέγξτε μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές που θεωρούμε ότι είναι οι πιο πρακτικές και διασκεδαστικές. Περισσότερο "

Η Samsung κάνει τις τηλεοράσεις πιο έξυπνες με το λειτουργικό σύστημα Tizen

Η πλατφόρμα Smart Hub της Samsung ήταν πάντα πρωτοπόρος στην εύχρηστη λειτουργία των έξυπνων τηλεοράσεων, αλλά με άκαμπτο ανταγωνισμό από άλλα συστήματα, όπως το WebOS της LG, το SmartCast του Vizio, η Android TV της Sony, η Roku TV και άλλα, η πίεση είναι σίγουρα στη Samsung να συνεχίσουμε, πόσο μάλλον να μείνουμε μπροστά. Δείτε πώς η συνεργασία της Samsung με την Tizen καθιστά ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση και τη διαχείριση των εφαρμογών της Samsung. Περισσότερο "

Πώς η Samsung AllShare απλοποιεί τη ροή πολυμέσων

Οι εφαρμογές δεν αφορούν απλώς την πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής από το διαδίκτυο, το AllShare της Samsung βασίζεται στην πλατφόρμα Apps, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά περιεχόμενα που μπορούν να αποθηκευτούν σε Η / Υ, διακομιστές πολυμέσων και άλλες συμβατές συσκευές που μπορεί να είναι συνδεδεμένο στο οικιακό σας δίκτυο. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες. Περισσότερο "

Η Samsung κάνει έξυπνες τηλεοράσεις ευφυέστερες με χαρακτηριστικά ελέγχου στο σπίτι

Οι εφαρμογές της Samsung είναι εξαιρετικές για την πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής σε απευθείας σύνδεση και η Samsung AllShare επιτρέπει την κοινή χρήση περιεχομένου τοπικά συνδεδεμένου από διακομιστές υπολογιστών και πολυμέσων, αλλά η Samsung αύξησε ακόμη περισσότερο την εμπειρία Smart TV / App με τη δυνατότητα επιλεγμένων τηλεοράσεων Samsung να ελέγχουν και να διαχειρίζονται άλλες συσκευές που βρίσκονται γύρω από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών, τυφλών και επιλεγμένων οικιακών συσκευών. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πλατφόρμα SmartThings της Samsung. Περισσότερο "