Πώς να συνδέσετε έναν ελεγκτή MIDI στο iPad

Σύνδεση συσκευών MIDI στο iPad

Θέλατε ποτέ να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο MIDI στο iPad σας και να εμπλακείτε με στυλ με το Garage Band; Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να συνδέσετε έναν ελεγκτή MIDI στο iPad σας, αλλά θα χρειαστείτε έναν προσαρμογέα που θα σας επιτρέψει να διοχετεύσετε το σήμα MIDI στο tablet σας. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές όχι τόσο ακριβές επιλογές.

1. iRig MIDI 2

Το iRig MIDI 2 είναι η πιο ακριβή λύση MIDI για το iPad, αλλά είναι επίσης γεμάτη με χαρακτηριστικά. Ο προσαρμογέας παρέχει MIDI μέσα, έξω και μέσω της τυπικής διασύνδεσης MIDI. Το iRig MIDI 2 διαθέτει επίσης μια θύρα USB, έτσι μπορείτε να κρατήσετε την μπαταρία του iPad σας αποστραγγιστική ενώ παίζετε. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή σε σύγκριση με άλλες λύσεις. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε το iPad σας χρεωμένο, ο χρόνος αναπαραγωγής σας θα είναι περιορισμένος. Και αν μπαίνεις στο στούντιο μόνο για να βρεις τη μπαταρία του iPad σου περισσότερο αποστραγγισμένη, αυτή είναι η λύση που θα σε αφήσεις ακόμα να καθίσεις και να παίξεις. Το iRig MIDI 2 λειτουργεί επίσης με όλες τις γενιές του iPad ή iPhone.

2. Κιτ σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών Apple iPad

Ακολούθως έρχεται το Κιτ σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών iPad, το οποίο ουσιαστικά μετατρέπει το βύσμα Lightning σε θύρα USB. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε το κιτ σύνδεσης είναι να συνδέσετε πρώτα κάθε ελεγκτή MIDI στο κιτ σύνδεσης και έπειτα συνδέστε το κιτ σύνδεσης στο iPad. Αυτό θα βοηθήσει το iPad να αναγνωρίσει τη συσκευή σας. Ενώ το κιτ σύνδεσης δεν διαθέτει τη μουσική ευελιξία που συνοδεύει το iRig MIDI 2, έχει μη μουσική ευελιξία. Δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά μια θύρα USB, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φορτώσετε εικόνες στο iPad σας από μια φωτογραφική μηχανή ή ακόμα και να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο υλικού στο iPad σας. Αυτή η λύση είναι μεγάλη για όσους απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν μια απλή σύνδεση MIDI. Το κιτ σύνδεσης είναι διαθέσιμο για iPads με υποδοχή κεραυνών και παλαιότερα iPad με τον συνδετήρα 30 ακίδων.

Σημείωση: Επειδή το iPad μπορεί να μην εξάγει αρκετή ισχύ για τον ελεγκτή MIDI σας, μπορεί να χρειαστεί να συνδέσετε τον ελεγκτή σας σε ένα διανομέα USB και το διανομέα στο iPad μέσω του κιτ σύνδεσης της κάμερας.

3. Γραμμή 6 MIDI Mobilizer II

Ενώ είναι λιγότερο ακριβό από το iRig MIDI, το Line 6 MIDI Mobilizer II δεν προσφέρει το MIDI μέσω της σύνδεσης USB για τη διατήρηση του iPad σας. Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πάρετε το MIDI ανάμεσα στο iPad και το PC σας, αυτό θα κάνει το τέχνασμα για το μικρότερο ποσό μετρητών, αλλά χωρίς τη δυνατότητα να κρατήσετε το iPad χρεωμένο, ο χρόνος αναπαραγωγής σας θα είναι περιορισμένος.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.