Τρεις τρόποι για να διατηρήσετε τις εφαρμογές iPhone μέχρι σήμερα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διατηρήσετε τις εφαρμογές του iPhone σας ενημερωμένες. Από τη διασκέδαση, οι νέες εκδόσεις εφαρμογών προσφέρουν εξαιρετικές νέες λειτουργίες. Από μια λιγότερο διασκεδαστική - αλλά ίσως πιο σημαντική-προοπτική, οι ενημερώσεις εφαρμογών διορθώνουν σφάλματα που μπορεί να σας προκαλούν προβλήματα.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να διατηρείτε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες, από τις τεχνικές χειρισμού έως τις αυτόματες ρυθμίσεις, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να σκεφτείτε ξανά τις ενημερώσεις.

Επιλογή 1: App App App

Ο πρώτος τρόπος να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση των εφαρμογών σας είναι συμβατός με κάθε iPhone και iPod touch: την εφαρμογή App Store.

Για να δείτε ποιες από τις εφαρμογές σας είναι έτοιμες για ενημέρωση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή App Store για να την ανοίξετε
  2. Πατήστε Ενημερώσεις στην κάτω δεξιά γωνία
  3. Στο επάνω μέρος της οθόνης υπάρχει μια λίστα εφαρμογών με διαθέσιμες ενημερώσεις. Μπορείς:

Επιλογή 2: Αυτόματες ενημερώσεις

Ο γερουσιαστής John McCain κάποτε διδάσκει τον CEO της Apple Tim Cook ότι ήταν άρρωστος ότι έπρεπε να ενημερώνει πάντα τις εφαρμογές του. Χάρη σε μια λειτουργία που εισήχθη στο iOS 7, δεν χρειάζεται να πατήσετε ξανά την Ενημέρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εφαρμογές μπορούν πλέον να ενημερώνονται αυτόματα.

Αυτό είναι εξαιρετικό από την άποψη της απόδοσης, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί επίσης να οδηγήσει στη λήψη μεγάλων αρχείων μέσω κυψελοειδών δικτύων και στη χρήση του μηνιαίου ορίου δεδομένων σας . Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Αγγίξτε το iTunes & App Store
  3. Μεταβείτε στην ενότητα Αυτόματες λήψεις
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό Ενημερώσεις στο Ενεργοποίηση / πράσινο
  5. Για να διασφαλίσετε ότι κάνετε λήψη μόνο μέσω Wi-Fi (το οποίο δεν θα μετράει σε σχέση με το μηνιαίο σας όριο), μετακινήστε το ρυθμιστικό Χρήση κυτταρικών δεδομένων στη θέση Off / White.

Η ρύθμιση Χρήση κυψελοειδών δεδομένων ελέγχει επίσης την αυτόματη λήψη μουσικής, εφαρμογών και βιβλίων που αγοράζονται από το iTunes Store, καθώς και το iTunes Match και το iTunes Radio . Εάν χρειάζεστε κυψελοειδή δεδομένα για οποιαδήποτε από αυτές τις λειτουργίες, ίσως να θέλετε να αποφύγετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών. Η λήψη ενός τραγουδιού ή ενός βιβλίου είναι συνήθως μερικά megabytes. μια εφαρμογή μπορεί να είναι εκατοντάδες megabyte.

Επιλογή 3: iTunes

Αν δαπανούν πολύ χρόνο στο iTunes, μπορείτε να ενημερώσετε τις εφαρμογές σας εκεί και να τους συγχρονίσετε στο iPhone σας . Για να γινει αυτο:

  1. Ανοίξτε το iTunes στον υπολογιστή σας
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εφαρμογών στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου (μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο μενού Προβολή και να επιλέξετε Εφαρμογές ή, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο, κάντε κλικ στην εντολή Command + 7 σε Mac ή Control + 7 σε υπολογιστή)
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημερώσεις στη σειρά κουμπιών κοντά στην κορυφή
  4. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας με τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Αυτή η λίστα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτή που βλέπετε στο iPhone σας, επειδή περιλαμβάνει κάθε εφαρμογή που έχετε κατεβάσει ποτέ, όχι μόνο εκείνη που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας. Επίσης, εάν έχετε ενημερώσει το iPhone σας και δεν έχετε συγχρονίσει ακόμη τον υπολογιστή σας, το iTunes δεν θα ξέρει ότι δεν χρειάζεστε αυτήν την ενημέρωση
  5. Κάντε κλικ σε μια εφαρμογή για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση για να ενημερώσετε την εφαρμογή
  7. Εναλλακτικά, για να ενημερώσετε κάθε κατάλληλη εφαρμογή, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση όλων των εφαρμογών στην κάτω δεξιά γωνία.

Συμβουλή μπόνους: Ανανέωση της εφαρμογής στο παρασκήνιο

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να διατηρήσετε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες που μπορείτε να εκτιμήσετε: Ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο. Αυτή η λειτουργία που εισάγεται στο iOS 7 δεν μεταφορτώνει την τελευταία έκδοση μιας εφαρμογής. Αντίθετα, ενημερώνει τις εφαρμογές σας με νέο περιεχόμενο, ώστε να έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ενεργοποιήσει αυτή τη λειτουργία για την εφαρμογή Twitter και ελέγχετε πάντα το Twitter ενώ τρώτε πρωινό στις 7 το πρωί. Το τηλέφωνό σας μαθαίνει αυτό το μοτίβο και, εάν ενεργοποιηθεί, θα ανανεώσει τα ρεύματά σας πριν από τις 7 το πρωί, έτσι ώστε όταν ανοίξετε την εφαρμογή που βλέπετε το πιο φρέσκο ​​περιεχόμενο.

Για να ενεργοποιήσετε την ανανέωση της εφαρμογής στο παρασκήνιο

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Γενικά
  3. Πατήστε Ανανέωση εφαρμογής φόντου
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό Ανανέωση εφαρμογών φόντου στο On / green
  5. Δεν υποστηρίζονται όλες οι εφαρμογές Ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο. Μπορείτε να ελέγξετε ποιοι αναβαθμίζουν τα δεδομένα τους, μετακινώντας τα ρυθμιστικά τους μέσα και έξω.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχουν δύο λόγοι που ίσως θέλετε να αποφύγετε αυτήν τη δυνατότητα. Πρώτον, χρησιμοποιεί κυψελοειδή δίκτυα και μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλά δεδομένα (ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει Wi-Fi, δεν μπορεί να γίνει Wi-Fi μόνο). Δεύτερον, είναι μια σοβαρή αποστράγγιση μπαταρίας, οπότε αν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σημαντική για εσάς , μπορείτε να προτιμήσετε να την κρατήσετε απενεργοποιημένη.