Χρησιμοποιώντας το iTunes Radio στο iPhone & iPod touch

01 από 05

Εισαγωγή στη χρήση του iTunes Radio στο iPhone

iTunes Radio στο iOS 7.

Η ραδιοφωνική υπηρεσία ροής του iTunes Radio της Apple αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της επιφάνειας εργασίας του iTunes, αλλά ενσωματώνεται επίσης στην εφαρμογή Μουσική στο iOS. Εξαιτίας αυτού, οποιοδήποτε iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 7 ή νεότερη έκδοση μπορεί να χρησιμοποιήσει το iTunes Radio για να μεταδίδει μουσική και να ανακαλύπτει νέες μπάντες. Όπως και η Pandora , το iTunes Radio σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σταθμούς που βασίζονται σε τραγούδια ή καλλιτέχνες που σας αρέσουν και στη συνέχεια προσαρμόστε τον σταθμό αυτό ώστε να ταιριάζει στις μουσικές προτιμήσεις σας.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το iTunes Radio στο iTunes εδώ. Για να συνεχίσετε να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε το iTunes Radio στο iPhone και στο iPod touch διαβάστε παρακάτω.

Ξεκινήστε πατώντας την εφαρμογή Μουσική στην αρχική οθόνη της συσκευής iOS. Στην εφαρμογή Μουσική, πατήστε το εικονίδιο Ραδιόφωνο .

02 του 05

Δημιουργία νέου σταθμού iTunes στο iPhone

Δημιουργία νέου σταθμού στο iTunes Radio.

Από προεπιλογή, το iTunes Radio έχει προεπιλεγεί με έναν αριθμό Προτεινόμενων Σταθμών που δημιουργήθηκαν από την Apple. Για να ακούσετε ένα από αυτά, απλά πατήστε.

Πιθανότατα όμως, θα θελήσετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας σταθμούς. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Επεξεργασία
  2. Πατήστε Νέο σταθμό
  3. Πληκτρολογήστε το όνομα του καλλιτέχνη ή του τραγουδιού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως βάση του σταθμού. Οι αντιστοιχίσεις θα εμφανιστούν κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης. Πατήστε τον καλλιτέχνη ή το τραγούδι που θέλετε.
  4. Ο νέος σταθμός θα προστεθεί στην κύρια οθόνη του iTunes Radio.
  5. Ένα τραγούδι από το σταθμό θα αρχίσει να παίζει.

03 του 05

Αναπαραγωγή τραγουδιών στο iTunes Radio στο iPhone

iTunes Ραδιόφωνο Παίζοντας ένα τραγούδι.

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει την προεπιλεγμένη διεπαφή για το iTunes Radio στο iPhone για την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού. Τα εικονίδια στην οθόνη κάνουν τα εξής:

  1. Το βέλος στην επάνω αριστερή γωνία σας μεταφέρει πίσω στην κύρια οθόνη του iTunes Radio.
  2. Πατήστε το κουμπί I για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες και επιλογές σχετικά με το σταθμό. Περισσότερα στην οθόνη αυτή στο επόμενο βήμα.
  3. Το κουμπί Τιμή εμφανίζεται για τραγούδια που δεν είστε κύριος. Πατήστε το κουμπί τιμής για να αγοράσετε το τραγούδι από το iTunes Store.
  4. Η γραμμή προόδου κάτω από την τέχνη του άλμπουμ δείχνει πού βρίσκεται στο τραγούδι που βρίσκεστε.
  5. Το εικονίδιο Αστέρι σάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι. Περισσότερα για αυτό στο επόμενο βήμα.
  6. Το κουμπί Αναπαραγωγή / παύση ξεκινά και σταματά τα τραγούδια.
  7. Το κουμπί Forward σάς επιτρέπει να παραλείψετε το τραγούδι που ακούτε να μετακινηθεί στο επόμενο.
  8. Ο ρυθμιστής στο κάτω μέρος ελέγχει την ένταση αναπαραγωγής. Τα κουμπιά έντασης ήχου στο πλάι του iPhone, του iPod touch ή του iPad μπορούν επίσης να αυξήσουν ή να μειώσουν την ένταση.

04 του 05

Αγαπημένα τραγούδια και ραδιοφωνικούς σταθμούς στο iTunes Radio

Αγοράστε τραγούδια και βελτιώστε τους σταθμούς στο iTunes Radio.

Μπορείτε να βελτιώσετε τον ραδιοσταθμό σας iTunes με πολλούς τρόπους: προσθέτοντας επιπλέον καλλιτέχνες ή τραγούδια, αφαιρώντας τους καλλιτέχνες ή τα τραγούδια από το να παίζετε ξανά ή σχεδιάζοντας το σταθμό για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα μουσική.

Όπως αναφέρθηκε στο τελευταίο βήμα, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές. Όταν παίζετε ένα τραγούδι, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο Star στην οθόνη. Αν πατήσετε το Αστέρι , εμφανίζεται ένα μενού με τέσσερις επιλογές:

Η άλλη επιλογή που εμφανίζεται στην οθόνη όταν ακούτε έναν σταθμό είναι το κουμπί I στο επάνω μέρος της οθόνης. Όταν πατάτε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από τις ακόλουθες επιλογές:

05 του 05

Επεξεργασία και διαγραφή σταθμών στο iTunes Radio στο iPhone

Επεξεργασία ραδιοσταθμών του iTunes.

Αφού δημιουργήσετε μερικούς σταθμούς, ίσως θέλετε να επεξεργαστείτε μερικούς από τους υπάρχοντες σταθμούς σας. Η επεξεργασία μπορεί να σημαίνει αλλαγή ονόματος ενός σταθμού, προσθήκη ή αφαίρεση καλλιτεχνών ή διαγραφή σταθμού. Για να επεξεργαστείτε έναν σταθμό, πατήστε το κουμπί Επεξεργασία στην κύρια οθόνη του iTunes Radio. Στη συνέχεια, πατήστε το σταθμό που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε: