Τι ακριβώς πρέπει να υποστηρίξω;

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προγραμμάτων ή απλά αποθηκευμένα αρχεία; Τι συμβαίνει με τα αρχεία των Windows;

Οι περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ό, τι θέλετε, αλλά τι ακριβώς χρειάζεστε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας; Διαθέτετε επίσης προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να υποστηρίζω. Ποια προγράμματα μπορώ να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας; Τι είδους αρχεία; Μπερδεμένος! & # 34;

Πολύ απλά, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για οτιδήποτε δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε . Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό σημαίνει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των πράξεων που έχετε δημιουργήσει, όπως τα έγγραφα και τα πράγματα που έχετε αγοράσει, όπως μουσική και ταινίες.

Σε νεότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 , Windows 8 και Windows 7 , αυτά τα είδη αρχείων βρίσκονται συχνά στους φακέλους " Έγγραφα" , " Μουσική" , " Εικόνες " και " Βίντεο" που βρίσκονται στο φάκελο Χρήστες με το όνομά σας, για να δείτε αν μπορούν να αποθηκεύουν αρχεία αλλού.

Στο OS X σε Mac, θα βρείτε τα περισσότερα από τα σημαντικά αρχεία σας στους φακέλους Documents , Music , Movies και Pictures .

Τα ίδια τα εγκατεστημένα προγράμματα, καθώς και τα αρχεία που αποτελούν μέρος του λειτουργικού συστήματος , συνήθως δεν χρειάζεται να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας, επειδή τα αρχεία συνήθως δεν αλλάζουν και μπορούν εύκολα να επανεγκατασταθούν. Τα προγράμματα λογισμικού σπάνια λειτουργούν σωστά όταν αποκατασταθούν από ένα αντίγραφο ασφαλείας.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online περιλαμβάνει οδηγούς και άλλες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, οι οποίες διευκολύνουν την επιλογή της πλειοψηφίας των σημαντικών θέσεων στον υπολογιστή σας που πρέπει να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες σχετικές ερωτήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση και τη χρήση λογισμικού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στον υπολογιστή σας στον υπολογιστή σας:

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :