Μονοπώλιο οικογενειακό πακέτο ψυχαγωγίας PS4 αναθεώρηση

Έχω μια βραχώδη σχέση με παιχνίδια οικογένειας / παιδιών. Το απλό γεγονός είναι ότι, εδώ και πολλά χρόνια, τα περισσότερα παιχνίδια που απευθύνονταν σε νεότερους παίκτες ήταν κακές σε τρομερό. Ήταν συχνά spin-off των παιδιών ταινίες (επιτρέψτε μου να σας πω για το αυτο-βασανιστήρια να παίζουν μέσω "Megamind" κάποια μέρα) ή το Σάββατο το πρωί γελοιογραφίες. Δεν είχαν πραγματικό δημιουργικό σκοπό. σαφώς υφιστάμενο περισσότερο ως μάρκετινγκ tie-in / μετρητά αρπάξει από οτιδήποτε άλλο. Είχαν όλη τη δημιουργικότητα ενός παιχνιδιού Happy Food του McDonald's. Μερικές φορές λιγότερο.

Τα τελευταία χρόνια, συνέβη κάτι, κυρίως σε δύο franchises που αναπτύχθηκαν από ανθρώπους που αναγνώρισαν ότι τα σύγχρονα παιδιά δεν χρειάζεται να μιλήσουν κάτω και ότι ένα παιχνίδι θα είναι πολύ πιο επιτυχημένο σε κάθε επίπεδο αν μπορεί να κάνει έκκληση προς το γονέα και κηδεμόνα καθώς και το παιδί. Και έτσι αντιμετωπίσαμε μερικά πραγματικά εξαιρετικά παιχνίδια " LEGO " και "Skylanders" (για λόγους ρεκόρ, το " Disney Infinity: Marvel Super Heroes " είναι και πολύ μεγάλο). Η παλίρροια ήταν στροφή και οι παίκτες όλων των ηλικιών ήταν καλύτεροι για αυτό.

Δυστυχώς, κάθε μέρα, χτυπάμε ένα λείψανο της μεγαλύτερης ηλικίας του οικογενειακού τυχερού παιχνιδιού, όπως το "Monopoly Family Fun Pack". Καταθλιπτικά λεπτό στο gameplay, αξιοσημείωτα αργό ακόμη και για ένα παιχνίδι που έχει οπαδούς πρόθυμους να δεχτούν πιο σκεπτόμενος ρυθμός και απλά όχι τόσο εφευρετικός όσο πρέπει, είναι μια πραγματική απογοήτευση - είναι ένας τίτλος που συνεχώς θέλησα να απολαύσω, δεδομένης της αγάπης μου για τον κλασικό τίτλο Hasbro πάνω στον οποίο βασίζεται, αλλά που δεν μπορούσα ποτέ.

Γιατί είναι σημαντικό

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Monopoly έχει παραμείνει ένα τέτοιο βασικό παιχνίδι για δεκαετίες είναι ότι κάποια ιδιοφυία στο Hasbro πήρε την ιδέα ότι το βασικό θεμέλιο του κλασσικού τίτλου ήταν ακριβώς αυτό - ένα βασικό θεμέλιο. Κατασκεύασαν στο μονοπώλιο με τη χορήγηση άδειας σε εκδόσεις που συχνά σχετίζονταν με την ποπ κουλτούρα όπως "Star Wars" ή "The Simpsons", αλλά επίσης αφοσιωμένες σε αθλητικά franchises, πόλεις και ακόμη και εκείνα που θα μπορούσαν να εξατομικευτούν στον μεμονωμένο παίκτη. Το μονοπώλιο έγινε μια βιομηχανία που δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς, αναζωογονώντας το ενδιαφέρον για τον αρχικό τίτλο διατηρώντας το φρέσκο ​​και νέο για γενιές για τους οποίους το Boardwalk και το Park Place ήταν κειμήλια της γενιάς των γονιών τους.

Γιατί είναι απογοητευτικό

Και αυτό είναι τόσο απογοητευτικό για το "Μονοπώλιο Family Fun Pack" -είναι σαν ένα λείψανο. Τα γραφικά, το gameplay, η βηματοδότηση, η ηλεκτρονική λειτουργικότητα, η έλλειψη βάθους - όλα αυτά θα ήταν σωστά στο σπίτι στο PS2 πολύ λιγότερο το PS4. Αισθάνεται περισσότερο σαν μια συμβατική απαίτηση, σαν να έπρεπε κάποιος στην Ubisoft να κάνει ένα παιχνίδι μονοπωλίου το 2014 μόνο για να κρατήσει την άδεια, και έτσι το έκαναν.

Ο πυρήνας του παιχνιδιού είναι το παραδοσιακό μονοπώλιο με ένα βίντεο παιχνίδι που ανθίζει. Η πόλη έρχεται στη ζωή σε τρισδιάστατες αναπαραστάσεις κλασικών μονοπωλιακών τοποθεσιών. Έτσι, όταν χτίζετε ένα σπίτι, ένα γραφικό αντιπροσωπεύει τη δομή αντί για ένα πράσινο πλαστικό πράγμα. Και ακόμα και αυτά τα γραφικά αισθάνονται ακατάπαυστα. Ναι, υπάρχει προσαρμογή του βασικού παιχνιδιού, επιτρέποντας τους κανόνες του σπιτιού και τα θέματα βηματοδότησης. Το παιχνίδι ενθαρρύνει επίσης το online παιχνίδι καθώς το παιχνίδι AI είναι παγετώδες αργό. Μη γνωρίζοντας κανέναν με το παιχνίδι και έχοντας δυσκολία να συνδεθεί με τους διακομιστές για να παίξει με τους ξένους, έπαιξα μερικά παιχνίδια με τους αντιπάλους του AI που έκαναν εκπληκτικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τι είναι διαφορετικό

Το ίδιο ισχύει και για το "Monopoly Deal", ένα παράξενο νέο παιχνίδι το οποίο συγχωνεύει το gameplay με την δυναμική του Monopoly. Μπορείτε να τραβήξετε κάρτες από μια τράπουλα και μερικά είναι ιδιότητες ενώ άλλα σας επιτρέπουν να συλλέξετε ενοίκια ή άλλα τέλη από άλλους παίκτες. Δεν μπορώ να διακρίνω καμία στρατηγική σε αυτό το παιχνίδι. Αισθάνεται εντελώς τυχαία, σαν να βλέπει κάποιον άλλο να παίζει τη δική του, φτιαγμένη έκδοση του Monopoly επειδή έχασε την πραγματική του σκάφους.

Θα μπορούσε να υπάρχει ακόμα ένα υπέροχο παιχνίδι βίντεο μονοπωλίου. Βρείτε το πνεύμα και τη γοητεία που πήγε σε μερικές από τις εξουσιοδοτημένες επαναλήψεις ποπ κουλτούρας όπως το "The Simpsons Monopoly". Επιτρέψτε στους παίκτες να δημιουργήσουν εντελώς τα δικά τους παιχνίδια και όχι με τον επιπόλαιμο τρόπο όπως μπορούν εδώ, αλλά μιλώ εργαλεία σχεδιασμού " Little Big Planet ". Το μονοπώλιο δεν πηγαίνει πουθενά. Αλλά η Ubisoft πρέπει να θυμάται γιατί είναι έτσι.