Το Videogame του LEGO Movie Review PS4

Ίσως να είστε ένα από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είδαν το LEGO Movie αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. μια από τις πιο εκπληκτικές κριτικούς οικογενειακές ταινίες των τελευταίων ετών. Το κοινό και όσοι πληρώνονται για να γράψουν για τις ταινίες έρχονται να συνειδητοποιήσουν κάτι που οι παίκτες έχουν γνωρίσει για λίγο - ο κόσμος του LEGO επιτρέπει ατέλειωτη δημιουργικότητα. Με πολλούς τρόπους, οι παίκτες νιώθουν μπροστά από αυτή την πολιτισμική καμπύλη. Ενώ πολλοί κινηματογράφοι, ειδικά εκείνοι άνω των 30 ετών, φαίνονται εντυπωσιασμένοι που μια ταινία που βασίζεται σε ένα παιχνίδι μπορεί να έχει πιο δημιουργική σπίθα από τις ταινίες The Transformers ή GI Joe , οι παίκτες που έχουν συνδέσει ώρες σε εθιστικούς κόσμους των LEGO Dimensions , LEGO Star Wars , LEGO Το Marvel Super Heroes , το LEGO Harry Potter , το LEGO Batman και το LEGO Lord of the Rings ξέρουν την απεριόριστη χαρά που μπορεί να βρεθεί σε αυτούς τους κόσμους. Η επανάσταση του LEGO μόλις αρχίζει (και προσφέραμε ακόμη και τις προτάσεις μας για τα μελλοντικά παιχνίδια LEGO ).

Μια πρωτότυπη περιπέτεια στο LEGO World

Ωστόσο, το Videogame του LEGO Movie δεν είναι το τυπικό παιχνίδι LEGO, καθώς δεν λειτουργεί από γνωστό κανόνα όπως του JK Rowling, George Lucas ή JRR Tolkien. Είναι, από τεχνική άποψη, ένα μέλος αυτού του απαξιωμένου είδους των βιντεοπαιχνιδιών - η ταινία. Ως κάποιος που έχει παίξει παιχνίδια με εξοντωτικό μυαλό βασισμένα σε Monsters vs. Aliens και Megamind , μπορώ να σας πω ότι τα παιχνίδια που βασίζονται σε οικογενειακές ταινίες είναι ιδιαίτερα απαίσια. Και, λοιπόν, το Videogame του LEGO Movie ανήκει σε σκουπίδια όπως το Up: Το Videogame ή ανήκουν στα καλύτερα παιχνίδια LEGO; Η απάντηση είναι ότι ενώ παίζει σαν The Last of Us σε σύγκριση με τα περισσότερα παιχνίδια που βασίζονται σε παιδικές ταινίες, δεν είναι τόσο δημιουργικά εντυπωσιακό όσο μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του LEGO, συμπεριλαμβανομένου και του PS4 LEGO Marvel Super Heroes .

Μια ταινία συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο όνομα

Ένα από τα προβλήματα είναι ότι το LEGO Movie Videogame αισθάνεται μια σαφή υποχρέωση να πλησιάσει στενά την πλοκή της ταινίας. περισσότερο από τα περισσότερα παιχνίδια LEGO μέχρι σήμερα. Ενώ τα προηγούμενα παιχνίδια LEGO δημιούργησαν τη δική τους μάρκα χαράς σε κόσμους που δημιουργήθηκαν προηγουμένως, αυτός έχει ήδη έναν κόσμο που επηρεάζεται από το LEGO και ο διπλασιασμός δεν λειτουργεί καθόλου συνεχώς. Για να είναι αμβλύ, η αφήγηση εδώ δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο κάποια άλλα παιχνίδια του LEGO, επειδή πρέπει να συνδεθεί τόσο στενά με το σενάριο. Και μερικοί από τους κόσμους της ταινίας δεν λειτουργούν τόσο καλά σε μορφή βιντεοπαιχνιδιών. Το ξεκίνημα στο Bricksburg, στο οποίο ο Emmet (Chris Pratt) αναρροφάται στην ιστορία της ιστορίας, υπόσχεται μια συναρπαστική βόλτα, αλλά τα μελλοντικά επίπεδα είναι εκπληκτικά λεπτό από την άποψη του σχεδιασμού. Το γεμάτο βλέμμα του Cloud Land Κούκων είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να περιμένω να δραπετεύσω. Ακόμη και ο 4χρονος μου άρχισε να επιδεινώνεται από την έκρηξη χωρίς φώτα και θόρυβο.

Νέα τεχνάσματα στο LEGO World

Το Videogame του LEGO Movie φέρνει μερικές νέες, ενδιαφέρουσες δυναμικές του παιχνιδιού. πιο συγκεκριμένα ένα δροσερό μίνι παιχνίδι που παίζει την ικανότητα του Emmet να χτίσει. Οδηγίες όπως αυτές που υπάρχουν στα πραγματικά, φυσικά LEGO (ναι, παιδιά, υπάρχουν τέτοια πράγματα) αναβοσβήνουν στην οθόνη και ο παίκτης πρέπει να βρει το κομμάτι που λείπει γρήγορα για να πάρει τα περισσότερα καρφιά. (Ναι, πάλι, ο κόσμος του LEGO είναι για να σπάσει τα πράγματα για να συλλέξουν τα περισσότερα καρφιά είναι δυνατόν. Αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως νόμισμα στα κόμβους μεταξύ των επιπέδων για να αγοράσουν νέους χαρακτήρες, μια άλλη καθαρή προσθήκη παιχνιδιού.) Υπάρχει επίσης ένα νέο μίνι παιχνίδι όταν ξεκλειδώσετε τον χαρακτήρα του Benny (Charlie Day), στον οποίο ο αστροναύτης μπορεί να χάσει τερματικά μέσω ενός παιχνιδιού "Pac-Man". Και οι δύο αυτές προσθήκες - οι οδηγίες και τα παιχνίδια hacking - είναι διασκεδαστικές αλλά υποανάπτυκτες. Εξακολουθώ να περιμένω να γίνουν πιο δύσκολες ή ενδιαφέρουσες.

Περισσότερα για τα παιδιά από τους μεγαλύτερους αδελφούς τους

Αυτό που με παίρνει σε ένα σημείο που χρειάζεται σίγουρα έμφαση - περισσότερο από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια LEGO, το Videogame ταινία αισθάνεται ότι απευθύνεται σε παιδιά περισσότερο από εφήβους. Το γεγονός είναι ότι το Marvel Super Heroes μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα κάπως δύσκολο γρίφος, δεδομένου ότι οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ποιος ήρωας να χρησιμοποιήσει σε ποια κατάσταση να προχωρήσει. Από την άλλη πλευρά, το Videogame του LEGO Movie σάς δείχνει πάντα πού να πάτε και τι να κάνετε. Στόχος είναι τα μικρά παιδιά να μπαίνουν τα κουμπιά πάνω από το κεφάλι του χαρακτήρα που υποτίθεται ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ο διάλογος να σας καθοδηγήσει τι να κάνετε. Μερικές φορές, ήλπιζα λίγο περισσότερο από μια πρόκληση, όπως στα περισσότερα video games LEGO, αλλά είναι ωραίο το PS4 να έχει τώρα ένα παιχνίδι LEGO που απευθύνεται περισσότερο στους εφήβους και ένα στους μικρότερους αδελφούς τους.

Πώς φαίνεται?

Όσον αφορά τα γραφικά, ο κόσμος των παιχνιδιών LEGO κάνει άφθονη χρήση του επεξεργαστή PS4. Εντούτοις, έτρεξα σε μερικά προβλήματα στο playthrough μου, συμπεριλαμβανομένου ενός που με ανάγκασε να χάσω μισή ώρα παιχνιδιού από την τελευταία μου αποταμίευση. Αποθηκεύστε κάθε φορά που μπορείτε. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Υπάρχουν επίσης μερικοί λόξυγγας κάμερας όσον αφορά το βάθος που απαιτείται για να χτυπήσει μια συγκεκριμένη μπάρα για να κουνηθεί ή η πλατφόρμα δεν βοηθηθεί από την γενικά επίπεδη εμφάνιση του παιχνιδιού. Ο ήχος είναι καλύτερος, καθώς οι περισσότεροι φωνητικοί ηθοποιοί από την ταινία επιστρέφουν εδώ, όπως οι Elizabeth Banks, ο Morgan Freeman, ο Will Arnett και πολλά άλλα. Πολλές από τις βασικές στιγμές της ταινίας παρουσιάζονται ακόμη και μέσω της κοπτικής σκηνής. Έτσι, οι spoilers προσέξτε αν δεν έχετε δει την ταινία. Υποθέτοντας ότι υπάρχει κάποιος που ταιριάζει με την περιγραφή αυτή.

Αποποίηση: Ο εκδότης παρέσχε αντίγραφο αυτού του παιχνιδιού για έλεγχο.