Ένας οδηγός για τα καλύτερα μοντέλα τσάντας lap-top του κόσμου για τις γυναίκες

Κομψές τσάντες για φορητούς υπολογιστές που γίνονται ειδικά για τις γυναίκες

Πηγαίνουν τις ημέρες όταν οι φορητοί φορητοί υπολογιστές μιας γυναίκας ήταν είτε κουμπιές μαύρες τσάντες για φορητούς υπολογιστές είτε μαύρες σακούλες lap-top boxier. Η σημερινή αυξανόμενη γκάμα τσαντών σχεδιαστών για φορητούς υπολογιστές σημαίνει ότι οι γυναίκες μπορούν να μεταφέρουν τα σημειωματάρια τους με στυλ, αντανακλώντας τις προσωπικότητες και τα γούστα τους. Εδώ είναι πέντε μάρκες που προσφέρουν εκτεταμένες επιλογές λειτουργικών και κομψών γυναικείων σακουλών για φορητούς υπολογιστές.

Mobile Edge

Φωτογραφία © Mobile Edge

Η Mobile Edge είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής φορητών υπολογιστών και ταμπλέτες και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες. Η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη σειρά θήκη φορητών υπολογιστών γυναικών σε αγγελιοφόρους, χαρτοφύλακες, tote, και στυλ σακίδιο.

Η συλλογή Maddie Powers σχεδιάστηκε ειδικά για τις γυναίκες. Οι σακούλες διαθέτουν αυθεντικά vintage καλύμματα περιοδικών από τη δεκαετία του '40 και του '50 και μια πίσω τσέπη velveteen.

Η συλλογή Θήκη περιποίησης, σχεδιασμένη επίσης για γυναίκες, ωφελεί τις γυναίκες. Το Mobile Edge δίνει το 10% των πωλήσεων από τη συλλογή στο Ίδρυμα Καρκίνου του Μαστού. Οι μοντέρνες ροζ φορητές σακούλες στη γραμμή αυτή κάνουν μια δήλωση. Περισσότερο "

Coakley

Φωτογραφία © Coakley

Η Coakley εστιάζει αποκλειστικά στην παραγωγή γυναικείων σακουλών για φορητούς υπολογιστές. Η τσάντα Coakley έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύει το σύνδρομο "κυρία τσάντα", όπου οι γυναίκες πρέπει να φέρουν ξεχωριστή θήκη για φορητό υπολογιστή, χαρτοφύλακα και πορτοφόλι. Η Coakley συνδυάζει τις λειτουργίες και των τριών τύπων σακιδίων σε μία κομψή και επαγγελματική τσάντα. Οι επιλογές συμπεριλαμβάνουν τραπεζομάντιλα και χαρτοφυλάκια από σουέτ, κουρτίνες , δερμάτινα hobos και άλλα. Περισσότερο "

McKlein

Φωτογραφία © McKlein

Η McKlein παράγει θήκες για φορητούς υπολογιστές, χαρτοφύλακες, θήκες τροχών, σακίδια, αγγελιοφόρους και περιπτώσεις φιλικά προς το σημείο ελέγχου για επαγγελματίες και των δύο φύλων. Έχουν επίσης μια ειδική σειρά θήκη για φορητούς υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου ενός μοναδικού κιβωτίου με αποσπώμενο τροχό που είναι ιδανικό για ταξίδια. Τα περιστατικά τους είναι ποιοτικά, επαγγελματικά γυναικεία totes και χαρτοφύλακες πρώτα και κύρια. Είναι κακό για το πορτοφόλι σας ότι έρχονται σε τόσα πολλά χρώματα. Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε περισσότερα από ένα. Περισσότερο "

Kailo Chic

Φωτογραφία © Kaily Chic

Η Kailo Chic παράγει σακούλες και μανίκια για φορητούς υπολογιστές γυναικών σχεδιαστών, καθώς και αξεσουάρ και κοσμήματα άλλων γυναικών. Οι μοναδικές θήκες για φορητούς υπολογιστές της εταιρείας μεταφέρονται από τη Staples, το Office Max και άλλους σημαντικούς λιανοπωλητές.

Τα προϊόντα της Kailo Chic μπορούν επίσης να παραγγελθούν από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Περισσότερο "

Sumdex

Φωτογραφία © Sumdex

Η Sumdex είναι ένας άλλος σημαντικός κατασκευαστής τόσο των ανδρικών όσο και των γυναικείων φορητών υπολογιστών. Η σειρά των γυναικείων φορητών υπολογιστών της εταιρείας περιλαμβάνει φορητούς φορητούς υπολογιστές, τσάντες για φορητούς υπολογιστές "Checkpoint-friendly" . και σακίδια που έχουν μια απλή κομψότητα και έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων.

Οι περισσότερες από τις σακούλες του Sumdex παραγγέλνονται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις δημοφιλείς τσάντες γυναικών της She Rule στους Amazon και eBay. Περισσότερο "