Πώς να στείλετε εμπλουτισμένα, μορφοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από προεπιλογή στο OS X Mail

Μπορείτε να δημιουργήσετε σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη μορφοποίηση της προεπιλογής στο OS X Mail.

Μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τολμηρό πρόσωπο εδώ για τη γραμματοσειρά και την επιστολή να κάνει το σημείο σας με περισσότερη aplomb? μια λίστα εκεί με σημεία και, ίσως, αριθμούς για να αυξηθεί η αναγνωσιμότητα για τον αναγνώστη σύντομο χρονικό διάστημα. και μια εξαιρετική γραμματοσειρά, με πλάγια γραφή, για να το ρίξετε ελαφρώς, εδώ για να επιβραδύνετε τον αναγνώστη προτού γίνει υπερβολική σάρωση: η πλούσια μορφοποίηση μπορεί να είναι τόσο χρήσιμη για το κείμενο (και με τις εικόνες που επιτρέπει, φυσικά) σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εμπλουτισμένη μορφοποίηση σε αλληλογραφία OS X

Στο OS X Mail της Apple, η εμπλουτισμένη μορφοποίηση μπορεί επίσης να σημαίνει ένα επιπλέον βήμα κάθε φορά που πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε. Ανακαλύπτετε ότι αλλάζετε τη μορφή μηνύματος σε εμπλουτισμένο κείμενο (από την προεπιλογή απλού κειμένου ) σχεδόν κάθε φορά που συνθέτετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Έχεις κουραστεί να το κάνεις αυτό;

Το OS X Mail σάς επιτρέπει να επιλέξετε την προεπιλεγμένη μορφή μηνύματος. επιλέξτε πλούσιο κείμενο για να αποφύγετε το επιπλέον βήμα. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε το OS X Mail έτσι ώστε η πλούσια μορφή να ισχύει μόνο για νέα μηνύματα και απαντήσεις σε μορφοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά όχι για απαντήσεις που στέλνετε σε μηνύματα μόνο για κείμενο (των οποίων ο αποστολέας μπορεί να προτιμά μια απλή απάντηση κειμένου ).

Αποστολή εμπλουτισμένων, μορφοποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από προεπιλογή στο OS X Mail

Για να κάνετε μορφοποίηση εμπλουτισμένου κειμένου την προεπιλογή για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, προαιρετικά, απαντήσεις στο OS X Mail:

  1. Επιλέξτε Mail | Προτιμήσεις ... από το μενού στο OS X Mail.
  2. Ανοίξτε την κατηγορία Σύνθεση .
  3. Βεβαιωθείτε ότι το στοιχείο Έγγραφο εμπλουτισμένου κειμένου είναι επιλεγμένο στο πλαίσιο Μορφή μηνύματος: (στην ενότητα Σύνθεση:) .
  4. Για να εξασφαλίσετε ότι οι απαντήσεις στα μηνύματα απλού κειμένου αρχίζουν επίσης ως πλούσια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται η ίδια μορφή μηνύματος με το αρχικό μήνυμα που δεν έχει επιλεγεί στην ενότητα " Απάντηση ".
      • Σημειώστε ότι οι αποστολείς που στέλνουν χρησιμοποιώντας απλό κείμενο μόνο μπορεί να προτιμούν τις απαντήσεις που πρέπει να χρησιμοποιηθούν αλλά και το απλό κείμενο.
  5. Κλείστε το παράθυρο Προτιμήσεις σύνθεσης .

(Ενημερώθηκε τον Ιούνιο του 2016, δοκιμάστηκε με το OS X Mail 8 και 9)