Πώς να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Safari 8 για το OS X Yosemite

1. Προτιμήσεις προσβασιμότητας

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες Mac που εκτελούν λειτουργικό σύστημα OS 10.10.x ή μεγαλύτερο.

Η περιήγηση στο Web μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση για άτομα με προβλήματα όρασης ή άτομα με περιορισμένη ικανότητα να χρησιμοποιούν ποντίκι ή / και πληκτρολόγιο. Το Safari 8 για OS X Yosemite και παραπάνω προσφέρει κάποιες τροποποιήσιμες ρυθμίσεις που καθιστούν το περιεχόμενο στο Web πιο προσιτό. Αυτό το σεμινάριο περιγράφει λεπτομερώς αυτές τις ρυθμίσεις και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari. Κάντε κλικ στο Safari , το οποίο βρίσκεται στο κύριο μενού του προγράμματος περιήγησης στο πάνω μέρος της οθόνης σας. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Προτιμήσεις .... Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου αντί των δύο προηγούμενων βημάτων: COMMAND + COMMA (,)

Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί η διεπαφή προτιμήσεων Safari. Επιλέξτε το εικονίδιο για προχωρημένους , που περιγράφεται στο παραπάνω παράδειγμα. Οι Προηγμένες προτιμήσεις του Safari είναι πλέον ορατές. Η ενότητα Προσβασιμότητα περιέχει τις ακόλουθες δύο επιλογές, καθένα από τα οποία συνοδεύεται από ένα πλαίσιο ελέγχου.