Τι είναι το Windows 7 Starter Edition;

Καλώς ήλθατε στα Windows για Netbooks

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει ειδήσεις για τα Windows 7 γνωρίζουν ότι υπάρχουν τρεις κύριες εκδόσεις - Home Premium, Professional και Ultimate - για να διαλέξετε. Αλλά ξέρατε ότι υπάρχει μια τέταρτη έκδοση, γνωστή ως Windows 7 Starter; Δεν είναι γνωστό, αλλά καθώς οι άνθρωποι διερευνούν τα Windows 7, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν αυτή η έκδοση είναι για αυτούς. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Μόνο για Netbooks

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η έκδοση των Windows 7 Starter είναι αποκλειστικά για χρήση σε υπολογιστές netbook. Δεν μπορείτε να το πάρετε σε ένα τυποποιημένο υπολογιστή (και δεν θα το θέλατε στις περισσότερες περιπτώσεις.) Σήμερα προσφέρεται ως αναβάθμιση σε αριθμό netbooks, συμπεριλαμβανομένων των Dell Inspiron Mini 10v και του HP Mini 110. Και στα δύο συστήματα , είναι μια αναβάθμιση $ 30 από το βασικό λειτουργικό σύστημα (OS), το οποίο είναι το Windows XP Home edition και για τα δύο.

Αυτό που δεν έχει

Το Windows 7 Starter είναι μια σημαντικά απογυμνωμένη έκδοση των Windows 7. Εδώ είναι μερικά από αυτά που λείπει, με την ευγένεια της δημοσίευσης blog της Microsoft:

Ένα χαρακτηριστικό που θα χάσετε είναι η δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας σας. Δεν σας αρέσει το φόντο που παίρνετε; Συγνώμη, Τσάρλι; θα πρέπει να ζήσετε με. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε DVD. Αλλά αν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά και θέλετε τη σταθερότητα και την ισχυρή απόδοση των Windows 7, είναι μια επιλογή που αξίζει να εξεταστεί.

Επιλογές αναβάθμισης

Επίσης, σκεφτείτε να αναβαθμίσετε αυτό το netbook σε μια κανονική έκδοση των Windows 7. Ένα πράγμα που ο blogger της Microsoft ανέφερε προηγουμένως είναι η δυνατότητα να τρέχει μια μη εκκίνηση της έκδοσης των Windows 7 σε ένα netbook. Αυτή είναι μια καλή επιλογή, εάν έχετε τα χρήματα για αναβάθμιση. Πρώτον, ωστόσο, να είστε βέβαιος να ελέγξετε τις προδιαγραφές του συστήματος του netbook και να το συγκρίνετε με τις απαιτήσεις συστήματος των Windows 7. Εάν μπορείτε να το εκτελέσετε, θα συνιστούσαμε την αναβάθμιση, δεδομένου ότι τα Windows 7 είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα Windows XP.

Μια σημαντική παρερμηνεία που έχουν ορισμένα σχετικά με τα Windows 7 Starter είναι ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε περισσότερα από τρία προγράμματα ταυτόχρονα. Αυτή ήταν η περίπτωση όταν τα Windows 7 Starter ήταν ακόμα σε εξέλιξη, αλλά ο περιορισμός αυτός έπεσε. Μπορείτε να έχετε όσα ανοικτά προγράμματα θέλετε (και η μνήμη RAM σας μπορεί να χειριστεί).

Είναι η Windows 7 Starter Edition μια καλή επιλογή;

Τα Windows 7 είναι πολύ περιορισμένα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Αλλά, για τις κύριες χρήσεις ενός netbook, το οποίο συνήθως περιστρέφεται γύρω από το surf στο Διαδίκτυο, τον έλεγχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα παρόμοια, θα κάνει τη δουλειά του καλά. Θα συνιστούσαμε να ξεφορτωθούμε τα επιπλέον $ 30 γι 'αυτό. Εάν χρειάζεστε το λειτουργικό σας σύστημα για να κάνετε περισσότερα, αναβαθμίστε σε μια κανονική έκδοση των Windows 7 ή σκεφτείτε να προχωρήσετε σε φορητό υπολογιστή που δεν είναι netbook. Που πέφτουν πολύ σε τιμή, και προσφέρουν μικρό μέγεθος και περισσότερο κτύπημα για το buck από ποτέ.