Πρότυπα Microsoft Word για επιχειρήσεις

Λήψη, προσαρμογή και εκτύπωση επιχειρηματικών εγγράφων και φορμών

Κάντε επιχειρήσεις με πρότυπα του Microsoft Word. Κατεβάστε δωρεάν πρότυπα για επιχειρηματικά φυλλάδια, χρονοδιαγράμματα λέξεων, ημερήσιες διατάξεις συνεδριάσεων, σημειώματα, διαφημίσεις και όλα τα είδη επιχειρηματικών εντύπων. Αυτά τα έγγραφα έρχονται σε μορφές DOC ή DOT (πρότυπο) έτοιμες για προσαρμογή στο Microsoft Word.

Όλα τα πρότυπα του Microsoft Word

  1. Επαγγελματική Χρήση (αυτή η λίστα | 4 σελίδες)
  2. Αρχική σελίδα / Προσωπική χρήση
  3. Σχολική χρήση

Όλα τα δωρεάν πρότυπα για επαγγελματική χρήση

  1. Πρότυπα λέξεων για επιχειρήσεις (αυτή η λίστα | 4 σελίδες)
  2. Εκτυπώσιμες επαγγελματικές κάρτες (με έργα τέχνης)
  3. Κενές επαγγελματικές κάρτες
  4. Online Σχεδίαση επαγγελματικών καρτών
  5. Πρότυπα φαξ
  6. Ενημερωτικά δελτία
  7. Πρότυπα σχεδίασης διαφήμισης

Βιβλία Διευθύνσεων για Εκτιμήσεις προς Εισιτήρια

Πρότυπα Word του Microsoft Office Online. Πρότυπα Word του Microsoft Office Online
Αυτές οι κατηγορίες στο Microsoft Office Online περιλαμβάνουν βιβλία διευθύνσεων, διαφημίσεις, ισολογισμούς, σελιδοδείκτες, περιγραφές εργασιών, κάρτες σημειώσεων, περιγράμματα, αναφορές, κάρτες αποτελεσμάτων, εισιτήρια και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά πρότυπα του Microsoft Word καθώς και ορισμένες μορφές του Excel, Publisher και άλλων γραφείων. Περισσότερο "

Ημερήσιες διατάξεις για αποθέματα σε φύλλα χρόνου

Πρότυπα Word του Microsoft Office Online. Πρότυπα Word του Microsoft Office Online
Από τις ημερήσιες διατάξεις και τα πιστοποιητικά απονομής στα χαρτικά και τα ωράρια, περιηγηθείτε σε αυτά τα πρότυπα από το Microsoft Office Online για χρήση σε Microsoft Word και σε άλλες εφαρμογές του Office, όπως ο Publisher. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε ανά κλάδο και εποχιακές κατηγορίες. Περισσότερο "

Σελιδοδείκτες

Ο χαρτοπολτός αποθηκεύει τα πρότυπα σελιδοδεικτών. Ο χαρτοπολτός αποθηκεύει τα πρότυπα σελιδοδεικτών
Το κατάστημα Mill Mill τους καλεί σε bookmarkers και προσφέρουν σελιδοδείκτη 2 "x6" του Microsoft Word (και άλλων μορφών).

Σελιδοδείκτες

Πρότυπα πρότυπα σελιδοδεικτών του Microsoft Office. Πρότυπα πρότυπα σελιδοδεικτών του Microsoft Office
Για προσωπική, σχολική ή επαγγελματική χρήση (ως διαφημιστικά αντικείμενα), υπάρχουν πολλές μορφές σελιδοδεικτών σε μορφές εκδοτών και προτύπων του Word. Μερικοί συνεισφέρονται από τον χρήστη. Περισσότερο "

Φυλλάδια, φυλλάδια, ενημερωτικά δελτία

Φυλλάδια, Φυλλάδια της HP, πρότυπα ενημερωτικών δελτίων. Φυλλάδια, Φυλλάδια της HP, Πρότυπα ενημερωτικών δελτίων
Η HP προσφέρει μια ποικιλία μεγεθών και σχεδίων σε μορφή Microsoft Word. Υπάρχει ένα ζευγάρι δώδεκα φυλλάδια και φυλλάδια πρότυπα και μια χούφτα πρότυπα ενημερωτικών δελτίων. Περισσότερο "

Φυλλάδια, ενημερωτικά δελτία, εκθέσεις

InZones, Inc. InZones, Inc.
Για επιχειρηματική και σχολική χρήση, υπάρχουν μερικά δωρεάν πρότυπα Word, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι κατάλληλα για επιχειρηματικό φυλλάδιο, έντυπο πωλήσεων ή διαφημιστικό ενημερωτικό δελτίο.

Επαγγελματικές κάρτες

Πρότυπα επαγγελματικής κάρτας HP. Πρότυπα πρότυπα επαγγελματικών καρτών HP Word
Η HP διαθέτει διάφορα στυλ κάθετων και οριζόντιων επαγγελματικών καρτών σε μορφή προτύπου Microsoft Word (DOT). Περισσότερο "

Επαγγελματικές κάρτες

Πρότυπα του PrintingForLess.com. Εκτυπώσιμη έκδοση
Από το PrintingForLess.com, αυτά τα πρότυπα επαγγελματικών καρτών είναι βασικά οριζόντια σχέδια με απλά γραφικά μπλοκ χρώματος. Διαθέσιμο σε αρχεία doc του Microsoft Word 2000 και Word XP, υπάρχουν 10 σχέδια. Στο κάτω μέρος της σελίδας βρείτε συνδέσμους σε αρχεία PDF για Πόρτα Κρεμάστρα και # 10 Φάκελο πρότυπα. Περισσότερο "

Επαγγελματικές κάρτες

Πρότυπα επαγγελματικής κάρτας Southworth. Southworth πρότυπα επαγγελματικών καρτών Microsoft Word

Σε μορφή Microsoft Word, αυτά τα απλά και απλά πρότυπα επαγγελματικών καρτών σχεδιάζονται για χρήση με χαρτιά Fine Business Business της Southworth. Ρίξτε μια ματιά στις επαγγελματικές τους κάρτες καθώς και στον οδηγό σχεδιασμού επαγγελματικών καρτών όταν κάνετε λήψη των προτύπων. Περισσότερο "

Δείτε όλα τα πρότυπα του Microsoft Word:

Σελίδα 1 | Page 2 | Page 3 | Page 4 | Αρχική / Προσωπικά | Σχολείο

Επαγγελματικές κάρτες

BizCardTemplates.com. BizCardTemplates.com
Αυτά τα δέκα μαύρα και λευκά πρότυπα επαγγελματικών καρτών έρχονται σε μορφές Microsoft Word ή CorelDRAW. Πολύ βασικές διατάξεις με απλά γραφικά - τίποτα φανταστικό. Περισσότερο "

Επιχειρησιακά έντυπα και εισιτήρια Διάτρητα πρότυπα χαρτιού

Τα πρότυπα διάτρητου χαρτιού για χαρτοφυλάκια αποθήκευσης χαρτιού. Τα πρότυπα διάτρητου χαρτιού για χαρτοφυλάκια αποθήκευσης χαρτιού
Αυτά τα πρότυπα είναι για το σχεδιασμό μιας ποικιλίας επιχειρηματικών εντύπων και εισιτηρίων. Από το Κατάστημα Mill Mill, έρχονται σε μορφές PDF και Microsoft Word. Υπάρχουν πάνω από 3 δωδεκάδες διαφορετικές διατάξεις.

Επιχειρηματικές φόρμες για Mac

Επιχειρηματικές μορφές Mactopia Πρότυπα Word. Επιχειρηματικές μορφές Mactopia Πρότυπα Word

Η Microsoft Mactopia έχει πρότυπα Microsoft Word 2004 για ημερήσια διάταξη, φύλλα εξώφυλλου φαξ , όλα τα είδη λιστών, φύλλα αποθέματος, σημειώματα και άλλα για Mac. Περισσότερο "

Επιχειρηματικά Έντυπα

Κλαρίτι. Κλαρίτι
Υπάρχουν διάφορα επιχειρηματικά έγγραφα σε μορφή PDF, Word και άλλες μορφές. Ορισμένα από τα πρότυπα περιλαμβάνουν μια φόρμα αιτήματος αλλαγής, μια λίστα ελέγχου σχεδίασης, μια συνεδρίαση σχεδίου πρότασης, μια αναφορά προόδου και πολλά άλλα. Πολλά άλλα πρότυπα για τις επιχειρήσεις είναι για αγορά. Περισσότερο "

Επιχειρηματικά Έντυπα

Πρότυπα πρότυπα φόρμας επιχειρήσεων Microsoft Word. Πρότυπα πρότυπα φόρμας επιχειρήσεων Microsoft Word
Από την HP, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει εφαρμογές εργασίας, ερωτηματολόγια, επιστολές και άλλα έγγραφα που συνήθως χρησιμοποιούνται από γραφεία ανθρωπίνων πόρων. Είναι σε μορφή Microsoft Word και υπάρχει ένα ενιαίο στυλ για κάθε έγγραφο. Περισσότερο "

Κιτ επιχειρηματικής ταυτότητας

HP Business Identity Kits. HP Business Identity Kits
Η HP προσφέρει συντονισμένα σετ που περιλαμβάνουν πρότυπα για επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, ενημερωτικά δελτία και άλλα επιχειρηματικά έγγραφα. Περισσότερο "

Επιχειρήσεις, Εκπαίδευση, Προσωπικά πρότυπα για Mac

Mactopia Πρότυπα Microsoft Word. Mactopia Πρότυπα Microsoft Word
Αυτά τα πρότυπα του Word 2004 από τη Mactopia περιλαμβάνουν επιστολόχαρτα, ενημερωτικά δελτία στην τάξη, ερωτηματολόγια μάρκετινγκ, σελίδες περιοδικών, λίστες παντοπωλείων, διαγράμματα γυμναστικής και βιογραφικά. Χρησιμοποιήστε τα πεζούλια για να περιορίσετε τις επιλογές σας σε συγκεκριμένους τύπους ή κατηγορίες προτύπων. Περισσότερο "

Ημερολόγια

Πρότυπα ημερολογίου HP Word της Microsoft. Πρότυπα ημερολογίου HP Word της Microsoft
Αυτά τα πρότυπα Microsoft Word της HP περιλαμβάνουν μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια ημερολόγια. Περισσότερο "

Πρότυπα σχεδιαστή

Πρότυπα σχεδίασης του Microsoft Office Small Business. Πρότυπα σχεδίασης του Microsoft Office Small Business
Αυτά τα πρότυπα για το Microsoft Office περιλαμβάνουν πρότυπα για διάφορα έγγραφα, όπως επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες και ενημερωτικά δελτία. Κάθε σετ παρέχει συντονισμένα έγγραφα που δημιουργείτε σε προγράμματα Word, Publisher, PowerPoint και άλλα προγράμματα του Office. Επιλέξτε το στυλ σας και στη συνέχεια το χρώμα σας. Περισσότερο "

Δείτε όλα τα πρότυπα του Microsoft Word:

Σελίδα 1 | Page 2 | Page 3 | Page 4 | Αρχική / Προσωπικά | Σχολείο

Φάκελοι

Πρότυπα πρότυπα φακέλων της Microsoft. Πρότυπα πρότυπα φακέλων της Microsoft
Η HP έχει έτοιμα σχέδια για επιχειρηματικούς φακέλους σε μορφή Microsoft Word. Περισσότερο "

Φύλλα κάλυψης φαξ

Abhisek Sarda | Άδεια CC BY 2.0
Περιηγηθείτε σε πολλαπλές συλλογές δωρεάν πρότυπων φαξ από διάφορες πηγές. Το πρότυπο προέρχεται πρωτίστως από μορφές PDF και Word (.doc) και κυμαίνεται από το απλό, βασικό φύλλο κάλυψης έως τα σχέδια ειδικών για συγκεκριμένους τύπους μεταδόσεων φαξ. Περισσότερο "

Οικονομικά πρότυπα από τη συλλογή προτύπων SCORE

ΣΚΟΡ. ΣΚΟΡ
Κατεβάστε δωρεάν πρότυπα σε μορφές Word ή PDF. Τα έγγραφα περιλαμβάνουν επιχειρηματικά σχέδια, ισολογισμούς, καταστάσεις ταμειακών ροών και άλλα οικονομικά έγγραφα για τις μικρές επιχειρήσεις.

Πρότυπο τιμολογίου

Επαγγελματικό Know-How Δωρεάν Πρότυπο Τιμολογίου. Επαγγελματικό Know-How Δωρεάν Πρότυπο Τιμολογίου
Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε τη σύνδεση λήψης για ένα πρότυπο δωρεάν τιμολογίου σε μορφή Microsoft Word από την τεχνογνωσία της επιχείρησης. Άλλοι τύποι προτύπων είναι για αγορά. Περισσότερο "

Ετικέτες

Τα πρότυπα ετικετών αποθήκευσης χαρτιού. Τα πρότυπα ετικετών αποθήκευσης χαρτιού
Το κατάστημα Mill Mill έχει πολλά μεγέθη ετικετών σε μορφή Microsoft Word. Με όλα τα πρότυπα τους θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να εγγραφείτε για το δωρεάν μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο.

Ετικέτες

Πρότυπα ετικέτας HP. Πρότυπα ετικέτας HP

Υπάρχουν περίπου δώδεκα ετικέτες 2 "x4" σε μορφή Microsoft Word διαθέσιμες για λήψη από την HP. Τα σχέδια σκιαγραφούν μερικά από τα διάφορα σχέδια επιστολόχαρτων και επαγγελματικών καρτών . Περισσότερο "

Επιστολόχαρτο

Πρότυπα επιστολόχαρτων HP. Πρότυπα επιστολόχαρτων HP
Ορισμένα από αυτά τα πρότυπα επιστολόχαρτων από την HP ταιριάζουν με ορισμένα από τα πρότυπα επαγγελματικών καρτών τους. Είναι σε μορφή προτύπου Microsoft Word (DOT), έτοιμη για λήψη. Περισσότερο "

Σημειώσεις

Πρότυπα υπομνημάτων Microsoft Word. Πρότυπα υπομνημάτων Microsoft Word
Οι επικοινωνίες γραφείου δεν χρειάζεται να είναι θαμπό. Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα δωρεάν πρότυπα του Microsoft Word για σημειώματα από την HP. Περισσότερο "

Ενημερωτικά δελτία

SampleNewsletterTemplates.com. SampleNewsletterTemplates.com
Υπάρχουν τρία διαφορετικά πρότυπα ενημερωτικών δελτίων. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ενός δείγματος σε μορφή PDF. Τα αρχεία ZIP και οι εκδόσεις που εκτελούνται αυτόματα περιέχουν πρότυπα Microsoft Word. Δεν είναι πραγματική φαντασία αλλά θα σας ξεκινήσουν. Περισσότερο "

Δείτε όλα τα πρότυπα του Microsoft Word:

Σελίδα 1 | Page 2 | Page 3 | Page 4 | Αρχική / Προσωπικά | Σχολείο

Ενημερωτικά δελτία

Newsletter-Resources.com. Newsletter-Resources.com
Πρέπει να εγγραφείτε για δωρεάν συμμετοχή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ελεύθερο ενημερωτικό δελτίο Πρότυπα & Κέρδη Pack και άλλα εργαλεία και πληροφορίες σχετικά με ενημερωτικά δελτία. Το υλικό εφαρμόζεται κυρίως σε ενημερωτικά δελτία για επιχειρηματική δραστηριότητα ή κέρδος. Τα πρότυπα ενημερωτικών δελτίων είναι σε μορφή Word συν συν τα προ-γραμμένα επιχειρησιακά άρθρα και ένα ebook στο δωρεάν πακέτο. Περισσότερο "

Ενημερωτικό δελτίο, φυλλάδιο, έντυπα

Brainy Betty. Brainy Betty
Μεταξύ των προτεινόμενων προτύπων υπάρχουν ορισμένα πρότυπα ενημερωτικών δελτίων σε αρχεία ZIP για σχολείο, επιχείρηση και προσωπική χρήση. Άλλα επιχειρηματικά πρότυπα περιλαμβάνουν φυλλάδιο, έντυπα εργαζομένων και τιμολόγια. Δεν υπάρχουν προεπισκοπήσεις. Περισσότερο "

Καρτ ποστάλ ακίνητης περιουσίας

Τα πρότυπα καρτ ποστάλ αποθήκευσης χαρτιού. Τα πρότυπα καρτ ποστάλ αποθήκευσης χαρτιού
Και στις δύο μορφές του Illustrator CS και του Microsoft Word, αυτά τα δωρεάν πρότυπα καρτ ποστάλ από το The Paper Mill Store έρχονται σε τρία τελικά μεγέθη.

Παραλαβή

8ws.org. 8ws.org
Πωλούν πολλά πρότυπα αλλά και μερικά freebies. Το πρότυπο δωρεάν παραλαβής είναι σε μορφή Word. Άλλα δωρεάν πρότυπα είναι σε μορφή Excel.

Χαρτικά για Mac

Mactopia πρότυπα χαρτικά της Microsoft Word. Mactopia πρότυπα χαρτικά της Microsoft Word
Από τη Microsoft Mactopia, μια μικρή συλλογή προτύπων Microsoft Word 2004 για χαρτικά ή επιστολόχαρτα. Περισσότερο "

Δωρεάν δείγματα StockLayouts

StockLayouts. StockLayouts
Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών προτύπων για ενημερωτικά δελτία, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες και άλλα επιχειρηματικά έγγραφα προς πώληση. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα δωρεάν δείγμα καθώς και προεπισκόπηση PDF όλων των προτύπων τους. Προσφέρουν πρότυπα για πολλά προγράμματα όπως το Microsoft Word. Περισσότερο "

Δείτε όλα τα πρότυπα του Microsoft Word:

Σελίδα 1 | Page 2 | Page 3 | Page 4 | Αρχική / Προσωπικά | Σχολείο