Δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων για εκτύπωση και ιστό

Πάρτε ένα ξεκίνημα στο σχεδιασμό ενημερωτικών δελτίων σας με ένα δωρεάν πρότυπο

Τα δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων διατίθενται ηλεκτρονικά για ενημερωτικά δελτία τύπου και για χρήση στο διαδίκτυο. Αυτά τα πρότυπα ενημερωτικών δελτίων είναι σε μορφή PDF , Word, Publisher και άλλες μορφές. Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν δεκάδες διατάξεις και άλλοι έχουν μόνο ένα ή δύο δωρεάν πρότυπα. Αν και μερικοί έρχονται σε μορφές για συγκεκριμένο λογισμικό, όπως το Microsoft Word ή το Adobe InDesign, ίσως μπορείτε να τα ανοίξετε σε άλλα προγράμματα λογισμικού. Είναι δωρεάν λήψεις, οπότε προχωρήστε και δοκιμάστε, ακόμα κι αν δεν έχετε αυτό το συγκεκριμένο λογισμικό.

Εάν το πρότυπο είναι σχεδόν σωστό, επεξεργαστείτε και προσωποποιήστε το πρότυπο ενημερωτικού δελτίου. Αλλάξτε τις γραμματοσειρές. Αλλάξτε τα χρώματα. Μετακινήστε τα στοιχεία γύρω σας για να ταιριάξετε τις ανάγκες σας. Είναι το ενημερωτικό δελτίο σας, τελικά.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα πρότυπα που συνοδεύουν το λογισμικό σας. Υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να βρείτε ότι έχετε ήδη ένα πρότυπο ενημερωτικού δελτίου. Αν όχι, υπάρχουν πολλά δωρεάν πρότυπα στο διαδίκτυο που μπορείτε να κατεβάσετε.

Πρότυπα ενημερωτικών δελτίων του InDesign

Παρόλο που το Adobe InDesign προσφέρει κάποια δωρεάν πρότυπα στον ιστότοπό του, εκπληκτικά δεν υπάρχουν για ενημερωτικά δελτία. Θα χρειαστεί να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και να αναζητήσετε πρότυπα ενημερωτικών δελτίων για χρήση στο Adobe InDesign. Προσαρμόστε τα αποτελέσματα αναζήτησης στην πλατφόρμα σας ή σε άλλα προγράμματα της Adobe.

Οι μορφές αποθέματος διατίθενται από διάφορους ιστότοπους. Οι περισσότεροι έρχονται με τις γραμματοσειρές και τα γραφικά που χρειάζονται για τη δημιουργία ενός ενημερωτικού δελτίου επαγγελματικής εμφάνισης. Χρειάζεται μόνο να προσθέσετε το κείμενο και τις φωτογραφίες σας. Περισσότερο "

Πρότυπα ενημερωτικών δελτίων της Microsoft

Ελέγξτε τα δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων στην ιστοσελίδα της Microsoft. Αυτά τα πρότυπα του Word είναι ιδανικά για ενημερωτικά δελτία μιας σελίδας. Επαγγελματικά σχεδιασμένο και πολύχρωμο, η συλλογή περιλαμβάνει πρότυπα για επιχειρηματικά, σχολικά και οικογενειακά ενημερωτικά δελτία. Περισσότερο "

PoweredTemplate Newsletter Templates

Αν και τα πρότυπα ενημερωτικών δελτίων στο PoweredTemplate είναι όλα τα πρότυπα μιας σελίδας, υπάρχουν πολλά από αυτά και είναι επαγγελματικά σχεδιασμένα και πολύχρωμα. Αυτός ο ιστότοπος πωλεί επίσης πρότυπα, αλλά η ελεύθερη επιλογή είναι γενναιόδωρη. Περισσότερο "

Πρότυπα ενημερωτικών δελτίων της Xerox

Η Xerox προσφέρει δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων για ενημερωτικά δελτία μεγέθους γραμματοσειράς και ταμπλόιντ. Επαγγελματικά σχεδιασμένα και πολύχρωμα, αυτά τα πρότυπα παρέχουν ένα ισχυρό οπτικό λάκτισμα για το επόμενο ενημερωτικό δελτίο σας. Τα πρότυπα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με το Microsoft Word. Περισσότερο "

Πρότυπα ενημερωτικών δελτίων CakeMail HTML

Το CakeMail προσφέρει δωρεάν ενότητες HTML μιας σελίδας για ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία. Τα ελκυστικά πρότυπα διατίθενται στις κατηγορίες:

Περισσότερο "

Πρότυπα ενημερωτικού δελτίου του GoogleDocs

GoogleDocs. GoogleDocs

Λίγα πρότυπα για ενημερωτικά δελτία για τους χρήστες των Εγγράφων Google βρίσκονται εδώ. Ορισμένα σχέδια έχουν επίσης άλλα επιχειρηματικά έγγραφα χρησιμοποιώντας το ίδιο στυλ, εάν θέλετε να δημιουργήσετε συντονισμένα σύνολα. Περισσότερο "

SampleNewsletterTemplates.com

SampleNewsletterTemplates.com. SampleNewsletterTemplates.com

Το SampleNewsletterTemplates.com προσφέρει τρία διαφορετικά πρότυπα ενημερωτικών δελτίων. Αυτά τα πρότυπα του Microsoft Word δεν είναι φανταχτερά, αλλά θα σας ξεκινήσουν. Περισσότερο "

StockLayouts Δωρεάν δείγμα ενημερωτικού δελτίου

StockLayouts. StockLayouts

Εκτός από πολλά σχέδια για αγορά, η StockLayouts προσφέρει πολλά ελκυστικά δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων.Θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να κατεβάσετε το δωρεάν δείγμα. Τα πρότυπα είναι διαθέσιμα για τα InDesign, Illustrator, Word, Publisher, Apple Pages, QuarkXPress και CorelDraw. Περισσότερο "

TemplatesBox Δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων

TemplatesBox.com. TemplatesBox.com

Τοποθετήστε ένα ενημερωτικό δελτίο στον ιστό ή στείλτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα πρότυπα αυτά, τα οποία περιλαμβάνουν μορφές .psd, HTML και CSS. Ο ιστότοπος προσφέρει δεκάδες δωρεάν πρότυπα σε πολλά χρώματα και σχεδιαγράμματα. Περισσότερο "

TemplateWorkz Δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων

TemplateWorkz.com. TemplateWorkz.com

Για το διαδίκτυο ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το TempleWorkz προσφέρει περίπου δώδεκα δωδεκάδες δωρεάν πρότυπα ενημερωτικών δελτίων σε διάφορα χρώματα και σχεδιαγράμματα. Η λήψη περιλαμβάνει μορφές και γραμματοσειρές .psd και HTML. Περισσότερο "