Λογισμικό επεξεργασίας κειμένου στο Google Docs Online

Όποιος είναι στην αγορά λογισμικού επεξεργασίας κειμένου θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στα Έγγραφα Google. Ορισμένοι μπορεί να είναι ανήσυχοι βασιζόμενοι στο λογισμικό που βασίζεται στο web. Ωστόσο, με εργαλεία συνεργασίας και ηλεκτρονικό αποθηκευτικό χώρο, τα Έγγραφα Google θα απευθύνονται σε χρήστες του Word που εργάζονται σε πολλούς υπολογιστές ή συνεργάζονται με άλλους. Επιπλέον, η απόκριση των Εγγράφων Google είναι εντυπωσιακή. Τα Έγγραφα Google λειτουργούν τόσο γρήγορα όσο ένα πρόγραμμα εγκατεστημένο στην επιφάνεια εργασίας. Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να κάνετε το διακόπτη, πάρτε μια ματιά στο μέλλον του λογισμικού!

Οι επαγγελματίες

Τα μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Τα Έγγραφα Google είναι ιδανικά για άτομα που χρησιμοποιούν λογισμικό επεξεργασίας κειμένου σπάνια. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε μεγάλα δολάρια για το λογισμικό επιφάνειας εργασίας. Είναι επίσης εύχρηστο για άτομα που ταξιδεύουν συχνά ή για τα οποία η συνεργασία είναι σημαντική. Όσο έχετε πρόσβαση στο Internet, μπορείτε να γράψετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα επεξεργασίας κειμένου.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα αποθήκευσης των εγγράφων σας online. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφά σας από οποιονδήποτε υπολογιστή. Οι χρήστες θα βρουν αυτό το εύχρηστο αν πάρουν μαζί τους την εργασία τους στο σπίτι τους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μεταφορά εγγράφων σε αφαιρούμενα μέσα ή για συγχρονισμό των εγγράφων σας.

Φυσικά, θα θέλετε να ανεβάσετε και να λάβετε έγγραφα. Έγγραφα που καλύπτονται από τα Έγγραφα Google . Είναι εύκολο να ξεκινήσετε ανεβάζοντας ένα έγγραφο . Ή, μπορείτε να κατεβάσετε ένα τελικό έγγραφο. Τόσο τα αρχεία του Microsoft Word όσο και του OpenOffice υποστηρίζονται.

Εάν συνεργάζεστε με άλλους, η βοήθεια είναι ενσωματωμένη. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα έγγραφο ή να το δείξετε σε άλλους αποστέλλοντας ένα σύνδεσμο. Αν θέλετε να επιτρέψετε σε άλλους να δουλέψουν στο έγγραφο, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλους που θα τους ειδοποιήσει ότι έχουν πρόσβαση στο έγγραφο.

Ακόμη και αν δεν έχετε συμφέρον να εργαστείτε στο διαδίκτυο, τα Έγγραφα Google έχουν ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να σας κερδίσει: Μπορείτε να εξάγετε έγγραφα ως αρχεία PDF . Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε τα έγγραφά σας σε αρχεία PDF χωρίς ακριβό λογισμικό ή plug-ins του Word!