Σουίτα γραφείου ικανότητας

Μια σουίτα λογισμικού γραφείου μεσαίου εύρους για γενικές εργασίες

Το Ability Office είναι μια λύση λογισμικού γραφείου με γενικές λειτουργίες. Διατιμημένη σε επίπεδο μεσαίας κλίμακας, το Ability Office 6 προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Οι χρήστες που δεν χρειάζονται τόσο ισχυρό ή πολύπλοκο εργαλείο όπως το Microsoft Office, για παράδειγμα, μπορούν να αποθηκεύσουν ένα πακέτο χρησιμοποιώντας μια λύση όπως αυτή.

Βρείτε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν οι δυνατότητές του θα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες σας. Εάν το εξετάζετε, ανατρέξτε σε όλους τους όρους της επίσημης ιστοσελίδας του Office Ability πριν κάνετε την απόφασή σας αγοράς.

Λειτουργικά συστήματα

Το Ability Office είναι συμβατό με μερικά λειτουργικά συστήματα PC: Windows 8, 7, Vista και XP.

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 6 του Office Ability

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Ability Office στο παρελθόν, μπορεί να αναρωτιέστε τι νέο υπάρχει με την έκδοση 6.

Μια διεπαφή κορδέλα είναι μια από τις βασικές καλλυντικές ενημερώσεις αυτής της τελευταίας έκδοσης του γραφείου Ability, αν και μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις παραδοσιακές γραμμές εργαλείων μενού, αν θέλετε.

Από λειτουργική άποψη, αυτή η έκδοση επιτρέπει σε προσωπικούς χρήστες βολικές λειτουργίες όπως απεριόριστες εγκαταστάσεις, ταχύτερη απόκριση εγγράφων και ενσωμάτωση με το cloud μέσω Dropbox .

Η Εταιρεία: Ability Software International

Η σουίτα του Office Ability έχει αναπτυχθεί, αλλά έχει επίσης διατεθεί στο εμπόριο από την Ability Software International (ASI). Το Γραφείο Ικανότητας έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία.

Ενσωμάτωση με αρχεία του Microsoft Office

Συμβατότητα με άλλες σουίτες λογισμικού γραφείου αναφέρεται επίσης συνήθως σε σχέση με τη δημοφιλέστερη σουίτα γραφείου στην αγορά, η οποία εξακολουθεί να είναι το Microsoft Office. Από την άποψη αυτή, το Ability Office είναι συμβατό

Ενώ το Ability Office 6 είναι συμβατό με το Microsoft Office 2010, το Microsoft Office 2007 και το Microsoft Office 2003 και είναι κατασκευασμένο με το Microsoft Visual Studio 2010, προετοιμαστείτε για κάποια πράγματα να μην μετατρέψετε ή να μεταφράσετε ατελείωτα. Μου αρέσει πολύ ότι ο δικτυακός τόπος "Ικανότητα" περιλαμβάνει αυτή τη λίστα μη υποστηριζόμενων λειτουργιών.

Τα ακόλουθα προγράμματα του Office Ability είναι διαθέσιμα, ανάλογα με την έκδοση της σουίτας που επιλέγετε.

Δυνατότητα εγγραφής

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε αρχεία επεξεργασίας κειμένου που είναι συμβατά με τα αρχεία .doc, .docx και άλλες επεκτάσεις αρχείων.

Τα εργαλεία μορφοποίησης, ο ορθογραφικός έλεγχος, οι εικόνες, οι πίνακες και άλλα δημοφιλή εργαλεία περιλαμβάνονται σε αυτό το καλά στρογγυλεμένο περιβάλλον εργασίας επεξεργασίας κειμένου. Μπορείτε επίσης να εισάγετε αντικείμενα όπως υπολογιστικά φύλλα και άλλες προηγμένες λειτουργίες.

Ability Spreadsheet

Αυτό το ισχυρό υπολογιστικό φύλλο είναι συμβατό με τα αρχεία .xls, .xlsx και άλλες επεκτάσεις αρχείων.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μια παρόμοια εμπειρία με άλλα προγράμματα υπολογιστικών φύλλων υπολογιστικού φύλλου που έχετε χρησιμοποιήσει για να δουλέψετε με δεδομένα, αριθμούς και τύπους. χτυπήματα. Περιλαμβάνονται ορισμένες δυνατότητες ενέργειας, όπως μακροεντολές και πίνακες περιστροφής.

Παρουσίαση ικανότητας

Το πρόγραμμα προβολής παρουσίασης της Ability είναι συμβατό τόσο με τα αρχεία .ppt, .pptx και με άλλες επεκτάσεις αρχείων.

Και πάλι, αυτό το πρόγραμμα θα αισθανθεί πιθανότατα πολύ οικείο στους βετεράνους χρήστες εφαρμογών παρουσίασης διαφανειών. Από τη μορφοποίηση σε εφέ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δυναμικό μήνυμα.

Βάση δεδομένων ικανότητας

Αυτό το πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων είναι συμβατό με τη Microsoft Access 2003 και παλαιότερα. Για το λόγο αυτό, αν είστε βαριάς βάσης δεδομένων, ίσως θελήσετε να δείτε μια άλλη σουίτα για πιο σύγχρονη συμβατότητα. Τούτου λεχθέντος, ένας χρήστης Lite θα απολαύσει χρήσιμους οδηγούς, συγχώνευση αλληλογραφίας, Advanced Designer Query και Relationship Manager.

Δυνατότητα Photopaint

Αυτός ο επεξεργαστής για εικόνες ή φωτογραφίες είναι συγκρίσιμος με το Adobe Photoshop, αν και δεν είναι τόσο περίπλοκο. Η στρώση, τα διάφορα εργαλεία και τα εφέ σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε επαγγελματικές διακοσμήσεις.

Ability Photoalbum

Όχι ο καθένας χρειάζεται έναν πρόσθετο ψηφιακό διοργανωτή γραφικών, αλλά αυτό έρχεται με προβολές πολλαπλών παραθύρων και ιδιοτήτων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Δυνατότητα Draw

Η σχεδίαση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αρχικές εικόνες διάνυσμα .

Εκδόσεις του Suite 6 Suite

Το Ability Office 6 διατίθεται σε πακέτα ζευγαριών:

· Δυναμικό Γραφείο με 39,99 δολάρια ΗΠΑ (Γράψτε, Spreehsheet και Παρουσίαση)

· Ability Office Professional με $ 44.99 USD (Γραφή, υπολογιστικό φύλλο, βάση δεδομένων, παρουσίαση και PhotoPaint)

Δοκιμάστε ή αγοράστε το Ability Office Suite

Το γραφείο ικανότητας είναι διαθέσιμο ως δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το Ability Office από τον επίσημο ιστότοπο λήψης.

Ενημερώστε μας αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με το Office Ability και ελέγξτε τις πρόσθετες επιλογές αυτού του Ευρετηρίου των Σουηδικών Software Suites και Εφαρμογών.