Πώς να παίξετε Flip Diving (καλύτερα από ό, τι είστε τώρα)

Είτε απολαμβάνετε το καλοκαίρι διασκέδαση στην τοπική σας τρύπα κολύμβησης είτε τυλιγμένο σε κουβέρτες που περιμένουν το χειμώνα να φτάσει στο τέλος, το Flip Diving είναι ένα κινητό παιχνίδι που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ανέμελο άκρο της κατάδυσης από γκρεμούς όλο το χρόνο.

Αλλά η εκτέλεση μιας τέλειας κατάδυσης μπορεί να είναι μια πρόκληση, όπως κάθε bellyflop θα σας φέρει πίσω στην πλατεία ένα. Με τις συμβουλές, τα τεχνάσματα και τις στρατηγικές μας για το Flip Diving, θα πρέπει να είστε σε θέση να χτυπήσετε το σήμα με τρόπο που να προκαλεί ντροπή τους πραγματικούς Ολυμπιονίκες.

Τα βασικά

Miniclip

Το Flip Diving είναι ένα παιχνίδι για το προσεκτικό χρονισμό των ενεργειών σας για να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό των κτυπήσεων που μπορείτε να ολοκληρώσετε πριν χαρίσετε με χαριτωμένα untucking και προσγείωση τέλεια στο νερό.

Αν εισέλθετε με επιτυχία στο νερό, θα προχωρήσετε σε μια υψηλότερη πλατφόρμα και θα βουτήξετε ξανά. Επιτύχετε αρκετά, και τελικά θα προχωρήσετε σε ένα νέο γύρο που προσφέρει προκλήσεις που είναι πιο δύσκολες από τις προηγούμενες. Ο Γύρος 2, για παράδειγμα, έχει μια μικρότερη περιοχή προσγείωσης που θα χρειαστεί να προσγειωθείτε μέσα.

Οι παίκτες θα πατήσουν το δάκτυλό τους στην οθόνη αφής και θα απελευθερώσουν για να ξεκινήσουν μια κατάδυση, στη συνέχεια πατήστε και κρατήστε πατημένο για να πιέσετε. Ενώ είναι γεμάτος, το avatar σας θα συνεχίσει να γυρίζει μέχρι να απελευθερώσετε. Λόγω της φυσικής φυσικής του παιχνιδιού, το avatar σας θα συνεχίσει να έχει κάποια δυναμική, ακόμη και όταν δεν είναι καταγεγραμμένος, οπότε θα χρειαστεί να χρονομεταφέρετε την απελευθέρωσή σας για να εισέλθετε με επιτυχία στο νερό.

Πώς να μην Bellyflop

Miniclip

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να τερματίσετε το τρέξιμό σας στο Flip Diving, αλλά το πιο συνηθισμένο από αυτά είναι εύκολα το bellyflop ή το backflop. Αυτά συμβαίνουν όταν δεν βγάλετε σωστά την κατάδυση και, αντίθετα, εισάγετε το νερό σε μια γωνία που ευνοεί την κοιλιά ή την πλάτη σας.

Ο στόχος εδώ είναι να εισέλθετε στο νερό όσο πιο ευθεία είναι όσο το δυνατόν περισσότερη. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την κατάδυση σας ακριβώς τη σωστή στιγμή για να στοχεύσετε είτε τα πόδια σας είτε το κεφάλι στην επιφάνεια του νερού. Διαφορετικές καταδύσεις και διαφορετικά ύψη απαιτούν να το κάνετε αυτό σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, οπότε θα χρειαστεί να πειραματιστείτε με κάθε σενάριο για να πάρετε μια αίσθηση για το τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Πώς να αποφύγετε τους βράχους (και να καρφώσετε την προσγείωσή σας)

Miniclip

Μόλις τελειοποιήσετε την κατάδυση σας, υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε - στην πραγματικότητα το φτάνοντας στο νερό.

Μερικές φορές, φαινομενικά χωρίς εξήγηση, θα διαπιστώσετε ότι ο δύτης σας το κάνει μόλις από το σημείο εκκίνησης και, ως εκ τούτου, σπάει το κεφάλι τους στο τοπίο κάτω. Είναι μια δυσάρεστη σκέψη (και μια δίκαιη υπενθύμιση του γιατί η μόνη ασφαλής καταδύσεις είναι virtual), αλλά είναι ένα που μπορεί να αποφευχθεί με λίγη προοπτική.

Το σεμινάριο του παιχνιδιού είναι αρκετά αξιοπρεπές, αλλά λείπει ένα βασικό κομμάτι πληροφοριών: πώς να στόχευε σε κατάδυση. Δεν είναι βέβαιος, βέβαια, αλλά η λήψη της κατάδυσης σας στο δεξί πόδι μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Όταν ξεκινάτε την κατάδυση, αντί να πιέζετε γρήγορα και να απελευθερώσετε, πατήστε και συνεχίστε να την κρατάτε. Θα παρατηρήσετε ότι ο δύτης σας σβήνει μέσα και έξω λίγο καθώς στέκονται εκεί περιμένοντας να πηδήσει μακριά. Αυτή η κλίση θα ελέγχει τη γωνία με την οποία ξεκινούν κατάδυση. Αν είναι η λάθος γωνία, πιθανότατα θα χτυπήσετε κάτι διαφορετικό από το νερό και θα φέρετε την εντυπωσιακή νέα σας καριέρα κατάδυσης σε ένα άκαιρο τέλος.

Ομοίως, καθώς προχωράτε σε γύρους, θα διαπιστώσετε ότι η περιοχή προσγείωσης στόχου θα είναι μικρότερη και μερικές φορές ακόμη κι αν μετακινηθεί. Στόχος είναι το αρχικό άλμα. Εάν αγωνίζεστε να καταλήξετε μεταξύ των κώνων στόχου, σκεφτείτε λίγο περισσότερο την τροχιά της αρχικής σας θέσης.

Πώς να ξεκλειδώσετε καταδύσεις, δύτες και τοποθεσίες

Miniclip

Η κατάδυση είναι καλή και καλή, αλλά ας γίνει πραγματικότητα για ένα λεπτό - θέλουμε STUFF . Τυχερός για εμάς, το Flip Diving δεν έχει έλλειψη. Από νέους δύτες και τοποθεσίες μέχρι εντελώς διαφορετικές καταδύσεις, υπάρχει αρκετή εδώ για να ξεκλειδώσετε και να καλέσετε το δικό σας. Αλλά πώς τα καταφέρεις όλα;

Νομίσματα. Πολλά νομίσματα.

Όπως και πολλά άλλα παιχνίδια για ελεύθερα παιχνίδια, το Flip Diving χρησιμοποιεί ένα σύστημα gacha που σας επιτρέπει να αγοράσετε ανταμοιβές σε τυχαία εκδήλωση σε στιλ λαχειοφόρου αγοράς. Αφού κερδίσουν έναν ορισμένο αριθμό νομισμάτων, οι παίκτες μπορούν να "γυρίσουν" μια μηχανή και να λάβουν ένα βραβείο - και αυτό το βραβείο θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε από τις τρεις προαναφερθείσες ομάδες.

Με κάθε ξεκλείδωμα, το κόστος της μηχανής περιστροφής αυξάνεται, οπότε θα θέλετε να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα νομίσματα μέσα στην πορεία του παιχνιδιού. (Μπορείτε επίσης να παίξετε το μηχάνημα χρησιμοποιώντας το ασφάλιστρο του παιχνιδιού, "εισιτήρια", δαπανώντας πραγματικά χρήματα.)

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κερδίσετε κέρματα:

Αν είστε σε θέση να δεσμευτούν πέντε λεπτά του παιχνιδιού, υπάρχει αξία για να ξεκλειδώσετε το μαγνήτη κερμάτων παρακολουθώντας ένα βίντεο. Αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα νομίσματα σε εσάς κατά τη διάρκεια της κατάδυσης για πέντε λεπτά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην προσγείωσή σας από ό, τι στην αύξηση των ταμείων σας εκείνη την εποχή.

Δεν θέλετε να επικεντρωθείτε στην κερδοφορία νομισμάτων; Μην ανησυχείτε. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ελεύθερη περιστροφή βραβείων μία φορά την ημέρα. Είναι ένας πιο αργός τρόπος να πάτε, αλλά εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για το gameplay από το Flip Diving's collect-a-thon, δεν θα πάτε να πηγαίνετε στο σπίτι με άδεια χέρια.