Τα καλύτερα iPad παιχνίδια Retro-Style

Πηγαίνετε παλιό σχολείο με αυτούς τους μεγάλους αγώνες

Είναι εύκολο να χάσετε τις καλές παλιές μέρες του παιχνιδιού, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παίξετε πραγματικά τα παιχνίδια από τις καλές παλιές μέρες. Μερικοί αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου, αλλά πολύ συχνά, είναι μικρής διάρκειας ταξίδια κάτω από τη λωρίδα μνήμης. Αυτό είναι όπου πραγματικά τα ρετρό παιχνίδια λάμψουν. Μπορούν να δώσουν αυτό το κλασικό βλέμμα και αίσθηση που αναμιγνύονται με τα καλύτερα μέρη του σύγχρονου τυχερού παιχνιδιού. Και τα ρετρό παιχνίδια είναι πραγματικά στη μόδα στο χώρο του κινητού παιχνιδιού, οπότε υπάρχουν πολλά παιχνίδια ποιότητας που κυμαίνονται από την δράση πλευράς κύλισης μέχρι την τραγάνισμα του αριθμού RPG.

Ψάχνετε για καλούς λιμένες κλασικών παιχνιδιών; Ελέγξτε τα καλύτερα arcade παιχνίδια στο iPad .

Slayin

Ενώ αυτή η λίστα δεν είναι σε κάποια συγκεκριμένη σειρά, είναι εύκολο να ξεκινήσετε με τον Slayin. Πολύ αφοσιωμένο στα arcade games της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Slayin είναι σαν ένα mashup του Joust και του Golden Axe με τον ξέφρενο ρυθμό ενός Temple Run. Έχει ακόμη και μερικά στοιχεία RPG σε αυτό, καθώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας για να βοηθήσετε με τη δολοφονία. Αν θέλετε να ξαναζήσετε τη διασκέδαση της στοάς των 80s με ένα ρετρό στυλ γραφικών, αυτό είναι. Περισσότερο "

Mage Gauntlet

Αν αγαπάτε κονσόλα RPG όπως το Legend of Zelda , δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το Mage Gauntlet. Είναι ένα γρήγορο ρυθμό δράσης RPG με ένα παλιό σχολείο NES στυλ σε αυτό που δημιουργεί μια γοητευτική - και προκλητική - περιπέτεια. Το παιχνίδι μπορεί να είναι βίαιο κατά περιόδους και θα διαπιστώσετε ότι η υποχωρητική και η ανασυγκρότηση είναι μερικές φορές η καλύτερη επιλογή, αλλά ποιος θέλει κάτι απλό; Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα master mode, το οποίο ξεκλειδώνει αφού κερδίσετε το κανονικό παιχνίδι και σας αφήνει να περάσετε μέσα από τους συντριπτικούς αριθμούς εχθρών και τα νέα πράγματα που μπορείτε να βρείτε. Το Mage Gauntlet είναι ένα από τα καλύτερα RPGS που διατίθενται στο iPad . Περισσότερο "

Punch Quest

Το Punch Quest είναι ένα από τα σπάνια παιχνίδια που αναμιγνύει και ταιριάζει με ιδέες από πολλαπλά είδη και τα βάζει μαζί με τρόπο που ενισχύει τη διασκέδαση και όχι αποσπά την προσοχή από αυτό. Λαμβάνοντας τα κομμάτια από τους scrollers πλευρά και ατελείωτες δρομείς και απεικονίζεται σε ένα στυλ ρετρό, Punch Quest είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια δράσης στο iPad. Περισσότερο "

Superbrothers: Ξίφος και σμήνος

Πολλά από τα παιχνίδια αυτής της λίστας είναι ένα υβρίδιο ιδεών, αναμειγνύοντας ρετρό με μοντέρνα, λαμβάνοντας μια παλιά ιδέα και προσθέτοντας νέες ιδέες, αλλά το Superbrothers: Sword & Sworcery μπορεί να είναι το πρώτο παιχνίδι που παίρνει κάπως ένα ρετρό στυλ γραφικών και προσθέτει σχεδόν σύγχρονο στοιχείο σε αυτό. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, το Sword & Sworcery είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας στο iPad, αναμιγνύοντας παζλ με πρόκληση και ένα πολύ διαφορετικό είδος συστήματος μάχης. Αν αγαπάτε παιχνίδια που σας κάνουν να σκεφτείτε και αγαπάτε το στυλ ρετρό, κατεβάστε αυτό το παιχνίδι. Περισσότερο "

Τυχαίοι ήρωες 2

Αναπτύχθηκε από τους Ravenous Games, ο Random Heroes 2 έχει έναν από τους καλύτερους γενεαλογικούς αγώνες κάθε παιχνιδιού σε αυτόν τον κατάλογο. Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μας έφεραν την League of Evil, η οποία θα έκανε επίσης τον καλύτερο ρετρό κατάλογο παιχνιδιών αν δεν είχα ήδη ένα από τα παιχνίδια τους να κατέχει ένα κορυφαίο σημείο. Παρόμοια με την League of Evil, ο τυχαίος ήρωας 2 είναι μια πλατφόρμα, αλλά προσθέτει μια μικρή δράση στο μίγμα. Θα βρείτε τον εαυτό σας οπλισμένοι με όπλα και παίρνοντας αλλοδαπούς σε αυτό. Περισσότερο "

Ιππότες από στυλό και χαρτί

Δεν υπάρχει τίποτα, όπως Knights of Pen & Paper στο App Store, και αυτό λέει πολλά θεωρώντας ότι είναι ένα από πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για λήψη. Όπως μπορείτε να περιμένετε, ελέγχετε ένα πάρτι περιπέτειων που πηγαίνουν σε αποστολές, κερδίζουν επίπεδα, παίρνουν νέο εξοπλισμό κλπ. Αλλά ελέγχετε επίσης τον κύριο του παιχνιδιού και μπορείτε να καθορίσετε τι είδους προκλήσεις περιμένουν το κόμμα σας. Ήχος περίεργος; Με πολλούς τρόπους, αυτό είναι ένα παιχνίδι που μιμείται το να κάθεσαι μαζί με τους φίλους παίζοντας ένα παιχνίδι ρόλων, το οποίο παραδόξως προσθέτει στη διασκέδαση. Περισσότερο "

Avadon: Το Μαύρο Φρούριο

Αν κοιτάξετε πίσω τις ημέρες του Ultima και της Might and Magic ως «καλές παλιές μέρες», θα αγαπήσετε τον Avadon. Ένα άλλο παιχνίδι που κάνει τον κορυφαίο κατάλογο ρόλων μου, αυτός είναι στον κατάλογο περισσότερο λόγω του ρετρό παιχνιδιού του από τα ρετρό του γραφικά, αν και τα γραφικά σίγουρα θα σας υπενθυμίσουν εκείνες τις παλιές καλές μέρες. Το παιχνίδι διαθέτει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες, πολεμική στροφή και μια ιστορία με 40 ώρες παιχνιδιού. Περισσότερο "

Chillaxian

Το ίδιο το όνομα του παιχνιδιού είναι ρετρό. Εάν η ιδέα σας για καλές εποχές είναι οι μέρες που ξοδεύονται σε ένα arcade παιχνίδι με την ελπίδα να απαλλαγείτε από τον γαλαξία του εξωγήινου απειλή (και σας κοιτάζω, γαλαξίας!), Τότε θα θέλετε να ψήσετε σε ένα παιχνίδι Chillaxian . Παρόλο που το παιχνίδι παίρνει σίγουρα την ιδέα του από την κλασσική arcade, υπάρχουν νέες ανατροπές εδώ που το κάνουν ένα μοναδικό παιχνίδι από μόνο του και το βοηθά να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Αλλά αυτό που δεν είναι καθόλου νέο είναι τα πολύ ρετουσιάρικα γραφικά, τα οποία αποτελούν μέρος της γοητείας. Περισσότερο "

Geometry Wars: Αγγίξτε

Το Geometry Wars ήταν ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όταν το iPad έκανε το ντεμπούτο του, και εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία ρετρό παιχνίδια στο tablet. Το παιχνίδι παίζει σαν αστεροειδείς στα στεροειδή, με βλήματα με γρήγορη κίνηση και γρήγορη δράση. Το παιχνίδι κέρδισε πολλά βραβεία σε πολλαπλές πλατφόρμες και επειδή ήταν από τις ημέρες πριν από τις αγορές εντός εφαρμογής, δεν θα σας ζητηθεί να το αγοράσετε αυτό, αυτό ή το άλλο ενώ παίζετε. Αν θέλετε να ελέγξετε μια παρόμοια ιδέα δωρεάν, μπορείτε να κατεβάσετε το Pew Pew, το οποίο είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό.

Ρετρό αγωνιστικά

Θυμάστε αυτά τα παλιά αγωνιστικά παιχνίδια από την κορυφή προς τα κάτω στη στοά; Το Retro Racing αναδημιουργεί με επιτυχία την αστεία διασκέδαση που εμπλέκεται στον αγώνα γύρω από τα κομμάτια, γυρίζοντας σε διαφορετικά αυτοκίνητα και αποφεύγοντας τα εμπόδια. Τα Power ups παρέχουν καλύτερα ελαστικά, βελτιωμένη επιτάχυνση και ενισχύσεις νιτρωδών και πρέπει να ολοκληρώσετε τα τρία πρώτα για να προχωρήσετε στο επόμενο κομμάτι. Το παιχνίδι διαθέτει καλούς ελέγχους, αλλά μπορεί να είναι λίγο μικρός με μόνο δώδεκα κομμάτια. Περισσότερο "

Μόνο ένα

Μόνο το One προσφέρει μοντέρνο στυλ, σε συνδυασμό με γραφικά ρετρό και μια γεμάτη κουτάλι διασκέδασης, η οποία χαλάει μόνο τα ελαφρώς πολύ συνηθισμένα χέρια για χρήματα. Τα παιχνίδια Freemium έχουν κακό ύφος και για καλό λόγο. Τα χειρότερα από αυτά δημιουργούν παιχνίδια που είτε κοστίζουν ένα χρηματικό ποσό που είναι εντελώς αντάξιο της ποιότητας του ίδιου του παιχνιδιού. Φυσικά, μερικά παιχνίδια όπως το Temple Run το κάνουν σωστά, με μια φόρμουλα που προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής, αλλά δεν τους αναγκάζει σε εσάς. Μετρήστε μόνο ένα ως κάπου στη μέση - αρκετά για να σας χτυπήσω, αλλά όχι για να σας κλείσω εντελώς. Ας ελπίσουμε ότι θα τονίσουν σε μελλοντικές ενημερώσεις, δεδομένου ότι αυτό σίγουρα έχει έναν εθιστικό παράγοντα σε αυτό. Περισσότερο "

Θέλετε περισσότερο ρεαλισμό στην περιπέτεια σας;

Ελέγξτε τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας στο iPad .