ESET Mobile Security για Android - Δωρεάν έκδοση

Το ESET Mobile Security για Android είναι ένα must-have για όποιον κατέχει μια συσκευή Android . Το ESET Mobile Security παρέχει προστασία και βελτιώσεις στις ακόλουθες κατηγορίες:

Το ESET Mobile Security διατίθεται σε δύο γεύσεις: Δωρεάν έκδοση και Premium. Στις δωρεάν λειτουργίες περιλαμβάνονται οι ακόλουθες λειτουργίες:

ESET's Antivirus

Μπορείτε να έχετε την ψυχική ηρεμία ενώ είστε online με το ESET Mobile Security. Η αποδεδειγμένη τεχνολογία NOD32 της ESET σάς επιτρέπει να κατεβάζετε εφαρμογές που είναι ασφαλείς και θα ανακαλύψουν δυνητικά επικίνδυνες εφαρμογές. Οι ακόλουθες λειτουργίες Antivirus διατίθενται με την δωρεάν έκδοση του ESET Mobile Security.

Σάρωση σε πραγματικό χρόνο & amp; Καραντίνα

Η απλή εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης της εφαρμογής Mobile Security της ESET μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητες ασφαλείας του smartphone ή του tablet σας. Με τη σάρωση σε πραγματικό χρόνο , οι εγκατεστημένες εφαρμογές και η επικοινωνία σαρώνονται για απειλές κακόβουλου λογισμικού . Αυτό το δωρεάν χαρακτηριστικό μπορεί επίσης να προστατεύσει τη συσκευή σας από επιθέσεις μη δομημένων συμπληρωματικών δεδομένων δεδομένων (USSD). Το πρωτόκολλο USSD χρησιμοποιείται από κινητά τηλέφωνα GSM για επικοινωνία με τους υπολογιστές του παροχέα υπηρεσιών. Οι λειτουργίες USSD περιλαμβάνουν περιήγηση στο διαδίκτυο, υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσία επιστροφής χρημάτων με προπληρωμένα τέλη. Οι κυβερνοεγκληματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρωτόκολλο για να καλέσουν αυτόματα έναν κωδικό USSD και να εκτελέσουν ορισμένες λειτουργίες, όπως σκουπίζοντας τα δεδομένα σας.

Οι απειλές που εντοπίζονται από τη σάρωση κακόβουλων προγραμμάτων μετακινούνται σε καραντίνα. Μόλις βρεθεί σε καραντίνα, οι απειλές κακόβουλου λογισμικού δεν μπορούν να βλάψουν την κινητή συσκευή σας. Έχετε την επιλογή να αφαιρέσετε την απειλή ή να την κρατήσετε σε καραντίνα.

Σάρωση κατά παραγγελία

Μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο της εκκίνησης των κακόβουλων προγραμμάτων σε κινητή συσκευή σας. Όταν εκτελείτε μια σάρωση, γίνεται σιωπηλά πίσω από τις σκηνές όλων των άλλων που εκτελούνται στη συσκευή σας. Το καλύτερο από όλα, δεν διαταράσσει τις τρέχουσες διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία καταγραφής και τα αποτελέσματα σάρωσης για να ελέγξετε αν η ανίχνευση εντοπίστηκε σε απειλές στην κινητή συσκευή σας.

ESET Live Grid

Το ESET Live Grid είναι ένα σύστημα που συλλέγει τα υποβληθέντα δεδομένα από τους χρήστες της ESET για ανάλυση. Οι ειδικοί του ESET Virus Lab χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να αναπτύξουν και να εκδώσουν σχετικές ενημερώσεις, καθιστώντας το ESET προσαρμόσιμο στις τελευταίες απειλές κακόβουλου λογισμικού. Με το ESET Live Grid, έχετε προστασία σε πραγματικό χρόνο από τις τελευταίες τάσεις κακόβουλου λογισμικού.

Ανίχνευση ανεπιθύμητων εφαρμογών

Σε κάποιο σημείο, ίσως έχετε κατεβάσει μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για την κακή εκτέλεση ανεπιθύμητων εργασιών . Το ESET Mobile Security μπορεί να εντοπίσει εφαρμογές που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις λειτουργίες και τα δεδομένα της συσκευής σας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να εμποδίσει τις προσπάθειες να πραγματοποιούν μη εξουσιοδοτημένες κλήσεις ή να στέλνουν μηνύματα SMS.

Αντί κλεπτικό

Το ESET Mobile Security προσφέρει δυνατότητες για να σας βοηθήσει να βρείτε τη χαμένη ή κλεμμένη συσκευή σας. Εάν πιστεύετε ότι η συσκευή σας είναι κάπου κοντά σας, ενεργοποιήστε μια σειρήνα για να την βρείτε. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε να δοκιμάσετε να εντοπίσετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το GPS. Άλλα αντικλεπτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν απομακρυσμένη κλειδαριά και απομακρυσμένο σκουπίστε. Τα παρακάτω εξηγούν λεπτομερώς τα ελεύθερα χαρακτηριστικά Anti-Theft.

Τοποθεσία GPS

Μπορείτε να επιχειρήσετε να βρείτε τη χαμένη κινητή συσκευή σας μέσω της λειτουργίας GPS Location της ESET Mobile Security. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία αποστέλλοντας μια απομακρυσμένη εντολή SMS. Προσδιορίζετε την εναλλακτική συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε την εντολή SMS. Η εντολή είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε είναι να βρείτε τον κωδικό σας, ο οποίος αρχικά διαμορφώσατε για αυτή τη λειτουργία και θα λάβετε μια απάντηση με τις συντεταγμένες GPS της χαμένης σας συσκευής.

Απομακρυσμένη ασφάλιση

Εάν ανησυχείτε για την πρόσβαση άλλων ατόμων στα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει στη χαμένη συσκευή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια εντολή μέσω SMS για να κλειδώσετε από απόσταση τη συσκευή σας. Χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική κινητή συσκευή, απλό κλείδωμα eset κειμένου ακολουθούμενο από τον κωδικό πρόσβασής σας για να κλειδώσετε τη χαμένη συσκευή σας.

Απομακρυσμένη σειρήνα

Εάν αισθάνεστε ότι το τηλέφωνό σας βρίσκεται κοντά, απλά ακολουθήστε τον κωδικό πρόσβασης για να ενεργοποιήσετε τον ήχο σειρήνας. Ο ήχος σειρήνας θα ενεργοποιηθεί ακόμα και αν το τηλέφωνό σας έχει ρυθμιστεί σε κατάσταση σιωπής.

Καταργήστε την προστασία

Χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο κωδικό πρόσβασης, τον οποίο έχετε ρυθμίσει προηγουμένως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις ασφαλείας της εφαρμογής σας από απόσταση. Αν χρειαστεί, μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις εφαρμογές σας από τη χαμένη συσκευή σας.

Anti-Theft Wizard

Ο οδηγός Anti-Theft σάς παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα για τον τρόπο ρύθμισης των ρυθμίσεων κατά της κλοπής της συσκευής σας και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε όλες τις επιλογές ασφαλείας.

Βελτιώσεις χρηστικότητας και υποστήριξη δισκέτας

Ο σχεδιασμός του ESET Mobile Security λειτουργεί όμορφα τόσο με τα smartphones Android όσο και με τα tablet. Οι ενημερώσεις σας εξασφαλίζουν την πιο πρόσφατη προστασία ενώ διατηρείτε τη συσκευή σας στη βέλτιστη χρήση. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

Η δωρεάν έκδοση του ESET Mobile Security παρέχει εκτεταμένη προστασία ασφαλείας, την οποία δεν έχουν άλλες εφαρμογές που έχουν πληρωθεί για εφαρμογές προστασίας από ιούς. Αν θέλετε να βελτιώσετε περαιτέρω τις λειτουργίες ασφαλείας της συσκευής σας, συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο ESET Mobile Security Premium.